kokica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Groove Armada-Hands of time Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 pearl jam - let my love open the door Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Secret Garden - You raise me up Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 ko zazvoni zvonček ob uri,prebudi se maček muri... nanananananananaj..... neca falk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Novaspace - Run to you Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Faith Hill : This kiss Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Whitesnake- Is this love? Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Whitesnake- Is this love? o ja je je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 i will come to you in the daytimei will raise you from your sleepi will kiss you in four placesas i go runnin' down your streeti will squeeze the life right out of youri will make you laugh, i'll make you cryand we may never forget itas i make you call my name as i shout it to the blue, summer skyand we may never meet againso shed your skin lets get startedand you will throw your arms around meand you will throw your arms around me i will come to you at nightimei will climb into your bedi will kiss you in 155 placesas i go runnin' round in your headi will squeeze the life right out of youri will make you laugh, i'll make you cryand we may never forget itas i make you call my name as i shout it to the blue, summer skyand we may never meet againso shed your skin lets get startedand you will throw your arms around me and you will throw your arms around me ohh yeah, uh huh, uh huh...ohh yeah, uh hum, ooh...ohh yeah, uh huh, uh huh...oh...and you will throw your arms around me... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 i have not been home since you left long ago i'm thumbing my way back to heaven counting steps, walking backwards on the road i'm counting my way back to heaven i can't be free with what's locked inside of me if there was a key, you took it in your handthere's no wrong or right, but i'm sure there's good and bad the questions linger overhead no matter how cold the winter, there's a springtime ahead i'm thumbing my way back to heaven i wish that i could hold you i wish that i had thinking 'bout heaven i let go of a rope, thinking that's what held me back and in time i've realized, it's now wrapped around my neck i can't see what's next, from this lonely overpass hang my head and count my steps, as another car goes past all the rusted signs we ignore throughout our lives choosing the shiny ones instead i turned my back, now there's no turning back no matter how cold the winter, there's a springtime ahead i smile, but who am i kidding? i'm just walking the miles, every once in a while i'll get a ride i'm thumbing my way back to heaven thumbing my way back to heaven i'm thumbing my way back to heaven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Steppenwolf - Born To Be Wild Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Za tebe rođena - Danijela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za tebe rođena - Danijela Dobra... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 te pa ne poznaš, tale se pa zdajle vrti - Deklica, obljubljam ti deklica, da ljubim te deklica in da moja boš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Hm, ta je pa zanimiva povrh tekstovno.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 aha pa še fajn dečko jo poje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Status quo - rockin all over the world Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ure Midge, BreatheLucias Silvas, Breathe in hja danes diham... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Lisa Stansfield : If I hadn`t got U Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Bajaga......Plavi Safir Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Riblja čorba: Ravnodušan prema plaču Iz albuma, ki je bil umaknjen iz prodaje, naslov pa je: Večeras vam svirajo muzičari, koji piju Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Gabrielle : When a woman wants her man Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Shakira - LA TORTURA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Boris Novkovic - U dobru i zlu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 ElNino Ta je od Borisa ena boljših...men je pa ta všeč - Toni C. mislim da - Blagom onom ko te ima, ko te ljubi, dok ja lutam ulicam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.