Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Thom Pace: Maybe Deep inside the forest is a door into another land, Here is our life and home, We are staying, here forever in the beauty of this place all alone, We keep on hoping... Maybe, there's a world where we won't have to run, and Maybe, there's a time we'll call our own, Living free in harmony and majesty, Take me home, Take me home. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :onfire: ...pol si bova pa se pokazala kje lulava... Ne ne, nimam povečevalnega stekla s sabo dons. Kaj šele teleskopa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ne ne, nimam povečevalnega stekla s sabo dons. Kaj šele teleskopa. LOOOL :lol: heheh Metallica >> turn the page Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ne ne, nimam povečevalnega stekla s sabo dons. Kaj šele teleskopa. ...sej zdej si mi bl vsec... se mi ne bo vec skrcu k te vidi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 in pol se je en prtožval, da smo dvojčki kr tih... mislm, samson in pikica bosta kmal vso anatomijo obdelala in to kr v peskovniku!!! (pa še brez teleskopov in drugih pripomočkov ) Sweet Child of Mine - G'N'R Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Sweet Child of Mine - G'N'R a ti mal za mano caplaš z musko Gwen Stefani >> Hollaback girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a ti mal za mano caplaš z musko Gwen Stefani >> Hollaback girl Ne, jest sm že 2× okol R.E.M. The man on the moon Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Billy Idol: Eyes without a face Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Goo Goo Dolls >> give a little bit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Why don't you get a job - offspring Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Seal >> Crazy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Julee Cruise: Falling Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Nena (Mit Kim Wilde) >> Anyplace, Anywhere, Anytime Gib mir die Hand - ich bau dir ein Schloss aus SandIrgendwie, irgendwo, irgendwann?If we belong to each other,We belong anyplace, anywhere, anytime. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Rammstein - Du hast. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Paul McCartney: No more lonely nights Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 The shadows are on your side... xsingx as soon as the lights go down...in the darkest place you can findYOU BELONG TO THE HANDS OF THE NIGHT!!! shadows on your side....the shadows are on your side... :onfire: (*po 20 letih *odkrila* Duran Duran - 12 cdjev al kolk )shadows on your side... http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Sha...82568740013E6D7 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Coldplay - The Hardest Part Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Sem dons slišu Nežo - Malo tu, malo tem. Mi je kar sedl na današnje razpoloženje. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Propaganda: P-machinery Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Rammstein - Du hast. Dober okus Vsake toliko si ga zavrtim, da mi dvigne adrenalin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Rolling Stones: As tears go by Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...sej zdej si mi bl vsec... se mi ne bo vec skrcu k te vidi... jupiiiiiiiiiiii Sam, se mal bojim, da sm ti zato bl všeč, k se že dolg nisva vidla, pa s pozabu, kaka strahota sm? Sem dons slišu Nežo - Malo tu, malo tem. Mi je kar sedl na današnje razpoloženje.Neisha je tale bejba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Neisha je tale bejba. Ma kakšna Neisha nek. Ena čist navadna Neža buhova. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jupiiiiiiiiiiii Sam, se mal bojim, da sm ti zato bl všeč, k se že dolg nisva vidla, pa s pozabu, kaka strahota sm? ..zna bit..je ze tako, da ljudje slabe stvari pozabljamo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ma kakšna Neisha nek. Ena čist navadna Neža buhova. Ja, tko se predstavlja okol. Ne se name kregat! ..zna bit..je ze tako, da ljudje slabe stvari pozabljamo... Alfi Nipič - Ostal bom muzikant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.