EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Lambada- Kaoma Isto jest Dobra, a ne? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Eros Ramazzotti >> la nostra vita Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Alya - Fluid Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Phil Colins - You'll be in my heart Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Lee Cabrerra feat. Alex Cartarn : Move a little closer Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Incubus >> wish you where here Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Extreme - More than words Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Incubus >> wish you where here Rui Da Silva : Touch me Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Beauty and the beast by: Celine Dion Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Bryan Adams >> I'm ready I'd like to see you, thought I'd let you knowI wanna be with you everydayCause I've got a feeling that beginning to growAnd there's only one thing I can say I'm ready - to love youI'm ready - to hold youI'm ready - I'm readyI'm ready as I'm gonna be She left me a long note when she left me hereTold me that love was hard to findBut baby it's easy and I'll make it clearThere's only one thing on my mind I'm ready - to love youI'm ready - to hold youI'm ready - I'm readyI'm ready as I'm gonna be ke lepa pesmica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Bryan Adams >> I'm ready I'd like to see you, thought I'd let you knowI wanna be with you everydayCause I've got a feeling that beginning to growAnd there's only one thing I can say I'm ready - to love youI'm ready - to hold youI'm ready - I'm readyI'm ready as I'm gonna be She left me a long note when she left me hereTold me that love was hard to findBut baby it's easy and I'll make it clearThere's only one thing on my mind I'm ready - to love youI'm ready - to hold youI'm ready - I'm readyI'm ready as I'm gonna be ke lepa pesmica Le komu je namenjena? Under the sea (že spet ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Le komu je namenjena? nevem.. mogoče tebi.. Bryan Adams >> she's a little too good for me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 nevem.. mogoče tebi.. Bryan Adams >> she's a little too good for me aja... mogoče? Tabu - Divje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 U2 >> sometimes you can't make it on your own Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hej maaaaliiii opala... jaz bi s tabi tralala... (ja tut take morjo bit) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hej maaaaliiii opala... jaz bi s tabi tralala... (ja tut take morjo bit) vse od mraka pa do zoreee... hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 vse od mraka pa do zoreee... hahaha maš prov, res je grozn... ej, včerj sm po 100ih letih slišala Marjana Smodeta in njegovo Mrtvo reko. Najprej sm skor umrla od smeha, pol sm pa hudiča cel dan u glav mela in prepevala!!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 maš prov, res je grozn... ej, včerj sm po 100ih letih slišala Marjana Smodeta in njegovo Mrtvo reko. Najprej sm skor umrla od smeha, pol sm pa hudiča cel dan u glav mela in prepevala!!!! a dej nehi pa ne tko gledat U2 >> city of blinding lights Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 bolš tkole? Jan Plestenjak - Trikrat me poljubi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 bolš tkole? Jan Plestenjak - Trikrat me poljubi ampak ne JANA!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ampak ne JANA!! Koga pa dragi? B. Adams - The only thing that looks good on me is you Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Koga pa dragi? B. Adams - The only thing that looks good on me is you pa sej veš Ashanti >> only you Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 B. Adams - Let's make a night to remeber Na pa je konc miru, pa glih k sva not padla Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 B. Adams - Let's make a night to remeber Na pa je konc miru, pa glih k sva not padla ja sej ko je najslajše... Jennifer Paige >> stranded Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja sej ko je najslajše... Jennifer Paige >> stranded Ja, to je pa zmer tko... The Corrs - Summer sunshine Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.