Skoči na vsebino

poletne alergije..

Recommended Posts

Zanima me če ima tudi kdo od vas podobne težave kot jih imam jaz,namreč vsako poletje se mi zaradi različnih pasov;predvsem tistih ki so iz raznih kovin,pojavlja na trebuhu kot..alergija...ki grozno srbi..sprva so to majhne pikice nato pa se spremeni v rano..seveda zadeva je zelo srbeča..kako to odpraviti??

uporabljala sem Bepanthen..malo boljše ampak..?

Lep pozdravček vsem! x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

ahoj. meni ni pomagalo nic, tako da imajo vse moje kavbojke, minice, vse kar ima kaj kovinskega, presit blagec cez gumb oz. kovino. :)

eni baje uporabijo lak za nohte.

proti taki alergiji se je men brez veze borit, ker ji recem pametna alergija.

zame so samo plemenite kovine. x^x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je taka tekočina za pošpricat. Pridi sprobat Marsa, če ti pomaga x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz mam tud te alergije, pa pač ne nosim več pasu...je blo pa zoprno, ker sem bla tud na zaponko na hlačah alergična....pa sem jih v smeti vrgla. :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>To je taka tekočina za pošpricat. Pridi sprobat Marsa, če ti pomaga  x:)x

xokx Bom, thanx, ce bom rabila, zdaj ne, ker imam blagec prisit. :vio:

Ceprav sem zadnjic vseen nekaj fasala, pa se cudila, da kako to, ce imam vse preshito, no pol sem pa ugotovila, da pri tistih hlacah sem imela pa pas, ki sega visje, pa je bilo od pasu.

A itak ne nosim pasov kaj blazno, ker so mi vse hlace v glavnem prav, ce so mi pa presiroke, ce mal shujsam, pa se boljs, mi pa mal dol lezejo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,tudi jaz poznam to zadevo, imam enake probleme.Meni je dala zdravnica mazilo Diprogenta,ki zelo pomaga.Dvakrat se namažem in vse izgine.Res zelo dobro.

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

dbest :palec:

sam zato it k dr., se guzvat v cakalnici itd. - ker predvidevam da mora bit na recept?

Picasso

Ja je na recept,samo pri nas imamo eno privat lekarno in dostikrat zadeve, ki se dobijo samo na recept dobiš tudi brez recepta.Tako da,če poznaš kje kakšno v lekarni mislim, da nebi smelo bit težav x:)x x;)x

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

x:)x thanx, ja res je - mene so nekje ze poznali in sem veckrat dobila kako rec, ki sem tocno vedla, brez recepta, ocitno sem pac poznala in tudi ni nic tacga.

sam ves kaj je - velik tehle krem proti alergijam vsebujejo neke snovi, zarad katerih po mazanju s kremo ne smes na sonce.

no saj so ti najbrz povedali ali si itak prechekirala tele deklaracije oz. navodila...

Picasso

ja saj jih moram spraznit koncno, sicer mam pa itak se rajs maile - marsa@lunin.net

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...