amoilmare 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Zanima me če ima tudi kdo od vas podobne težave kot jih imam jaz,namreč vsako poletje se mi zaradi različnih pasov;predvsem tistih ki so iz raznih kovin,pojavlja na trebuhu kot..alergija...ki grozno srbi..sprva so to majhne pikice nato pa se spremeni v rano..seveda zadeva je zelo srbeča..kako to odpraviti??uporabljala sem Bepanthen..malo boljše ampak..? Lep pozdravček vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ahoj. meni ni pomagalo nic, tako da imajo vse moje kavbojke, minice, vse kar ima kaj kovinskega, presit blagec cez gumb oz. kovino. eni baje uporabijo lak za nohte. proti taki alergiji se je men brez veze borit, ker ji recem pametna alergija.zame so samo plemenite kovine. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Pomaga za te reči AloaFirst, pa še kaj se najde... Srečno naprej ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 a to je mazilo?za 'potem'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 To je taka tekočina za pošpricat. Pridi sprobat Marsa, če ti pomaga Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz mam tud te alergije, pa pač ne nosim več pasu...je blo pa zoprno, ker sem bla tud na zaponko na hlačah alergična....pa sem jih v smeti vrgla. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je taka tekočina za pošpricat. Pridi sprobat Marsa, če ti pomaga Bom, thanx, ce bom rabila, zdaj ne, ker imam blagec prisit. Ceprav sem zadnjic vseen nekaj fasala, pa se cudila, da kako to, ce imam vse preshito, no pol sem pa ugotovila, da pri tistih hlacah sem imela pa pas, ki sega visje, pa je bilo od pasu.A itak ne nosim pasov kaj blazno, ker so mi vse hlace v glavnem prav, ce so mi pa presiroke, ce mal shujsam, pa se boljs, mi pa mal dol lezejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja,tudi jaz poznam to zadevo, imam enake probleme.Meni je dala zdravnica mazilo Diprogenta,ki zelo pomaga.Dvakrat se namažem in vse izgine.Res zelo dobro. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 dbest sam zato it k dr., se guzvat v cakalnici itd. - ker predvidevam da mora bit na recept? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja je na recept,samo pri nas imamo eno privat lekarno in dostikrat zadeve, ki se dobijo samo na recept dobiš tudi brez recepta.Tako da,če poznaš kje kakšno v lekarni mislim, da nebi smelo bit težav Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 thanx, ja res je - mene so nekje ze poznali in sem veckrat dobila kako rec, ki sem tocno vedla, brez recepta, ocitno sem pac poznala in tudi ni nic tacga.sam ves kaj je - velik tehle krem proti alergijam vsebujejo neke snovi, zarad katerih po mazanju s kremo ne smes na sonce. no saj so ti najbrz povedali ali si itak prechekirala tele deklaracije oz. navodila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ja,s soncem ni problema a os imaš poln? Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ja saj jih moram spraznit koncno, sicer mam pa itak se rajs maile - marsa@lunin.net Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ok,rešeno x:)x Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.