Guest sstane 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Meje naše omejenosti so brezmejne Naky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 pa neeee..!!! ne leti na vaju!!! sam ce tko vzames..... dobr pol pa to: smisel ovire je da jo premagas... ce je to to..., ce pa ni pa tud se lahk motm... haha vem da ne sam hec more bit.. veš s stanetom dosti soliva na okrog.... a je to aforizem... sol soli staneta... (Solman) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ahama... vidva kr solita na okol Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ajaaaa pa ne se prevec v delo zagnat z soljenjem!! pocitek lahk pri deloholikih povzroci abstinencno krizo :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ona može peti tudi telefonski imenik. Boris Vian o Edith Piaf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ce sreca traja predolgo postane dolgocasna... x!x Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ajaaaa pa ne se prevec v delo zagnat z soljenjem!! pocitek lahk pri deloholikih povzroci abstinencno krizo :xx!: huhu ta je dobra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 V domeni iskalcev resnice ni nobene človeške avtoritete, kdorkoli hoče tu igrati sodnika, se bo spotaknil ob posmehu bogov.A.Einstein Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 te avtoritete pa res ja..... :xx!: me presenečaš kapica zdaj že einstaina? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 vse po vrsti.... pa se vse mesano ko se ta vrsta podre zaradi taksnih pa drugacnih energijskih vplivov.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Biti clovek ni preprosto. Biti popoln clovek pa je enostavno nemogoce. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Duh se ne da podpisati s kredo ali z ogljem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 lahko prespim pri tebi???tako sem zejna, danevem kaj bi jedla.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Te dareEl amor que no has tenidoPor lo vivir sufriendoDejamo pero nunca no olvidar loDejamo para vivir asiDejamo para vivir asiComo podrias tu vivir, como podrias tu vivirSin ellaSi no la quieres deja la, si no la quieres deja laVivir en paz. mislim da je to aforizem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 najbolj pameten je tisti ki se zna narediti neumnega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ninos, raj prevedi besedilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Doline so planine, ki so strmoglavile. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Samo s pomočjo oslov se pride na konja. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Struga skozi valove gleda sonce. Človek svoj cilj skozi vrvež sveta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Prihajajo časi, ko bomo tudi za zidavo gradov v oblakih potrebovali lokacijsko in gradbeno dovoljenje. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Uho oblasti je občutljivejše od človekovega, ker oblast ne tehta s srčnimi utežmi in ne meri s čustvenimi metri. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Živimo le po kosih. Ne ko polna bitja. Le ko srce. Ko razum. Ko jezik. Kakor rana. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 En čudovit pozdravček vsem!! Pa še od mene ena misel (no, ni moja, se pa strinjam )Dejstvo je, da nevednež dolži druge za svoje neuspehe; človek, ki se je začel učiti, obtožuje samega sebe; poučen človek pa ne dolži drugih in ne sebe. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kar je res, je res in to ni laž..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Danes odprem spl.pošto in v Sončni pošti vidim- misel tedna:trpljenje in prava ljubezen klečita druga pred drugo, zraščeni s hrbtenico usode. (Klaudija KIA Zbičajnik) Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.