seal 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 no js sm odprl kar novo temo, ker nikjer nisem našel nič podobnega.. v glavnem me zanima, ali ste zadovoljni s svojim življenjem, vam gre več ali manj vse tako, kot planirate oz. ste planirali ali ne in ali sledite svojim ciljem?? v glavnem nasplošno, ste zadovoljni in kaj bi spremenili,če...? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 itaq zhivimo v najboljshem izmed vseh mozhnih svetou(prosto po leibnitz-u) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Kaj pa tole? življenjsko poslanstvo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Ne, ne in ne. Nikakor nism zadovoljna s svojim življenjem. Nekaj časa sm še bla, ko sm se prala možgane z otroško naivnostjo, zdej pa še ta počasi bledi. Moj lajf je živa kuzlarija in bedarija. Škoda življenske energije, da se zadržuje v mojem telesu. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 S svoji življenjem sem zlo zadovoljna. Vse gre tak kak je treba. Včasih mam probleme s frendi. Pa to se itak sporihta. Zaenkrat gre vse lepo pa prav. Kaj bi blo pa če ne bi šlo vse tak kak kak je treba? :xx!: Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ne in ne. Nikakor nism zadovoljna s svojim življenjem. Nekaj časa sm še bla, ko sm se prala možgane z otroško naivnostjo, zdej pa še ta počasi bledi. Moj lajf je živa kuzlarija in bedarija. Škoda življenske energije, da se zadržuje v mojem telesu.ah daj ga no srat s takimi, pa kaj je zdaj to!!!!!!!!!Imas pac tezko obdobje, imela si stresno situacijo, jasno da se v temle trenutku tezje veselis lajfa, sam nehaj ga res srackat s temile! :!!: Kul si in brez skrbi, da bos imela se ZELO rada lajf. * jaz mam rada lajf. S svojim sem kar zadovoljna.ne se cist, kajti pol bi obstala na mestu.Grem pa po svoji poti - torej je prava. pac zame. Nicesar ne bi spreminjala, ker je ze vse bilo in sem zdAJ tukaj, torej je vse OK, vseen pa bi morda s temle vedenjem, ki ga imam zdaj, kako drugace ravnala v kakih situacijah. Ponosna sem nase, ker sem vedno znala 'dobro' ravnat v zelo kriznih situacijah, nisem panik, to je lastnost, na katero sem po mojem pri sebi kar najbolj ponosna.Vse kar je bilo tezkega v mojem lajfu, mi daje moci, ker ce sem tist, lohk vse. Ker torej VEM, da je vedno nekaj onstran.se tako nesmiselna situacija (oz. pac se nam tedaj tko zdi), nosi v sebi nekaj.ne da sem kak fatalist, pac pa... sem se mal naucila brati lajf. mal tud med vrsticami, simbole pa od nekdaj maram in zase pravim, da sem most in prevajalka simbolov. Vsec mi je, ker se nikol nisme pustila ukalupit... nisem ne tc ne ms, to mi je vsec.raje sem marsa kot astrologinja, raje marsa kot pevka, raje marsa kot slikarka.sem najrajs kar jaz. Poslovno sem brezvezna, a me to ne moti.Imam neke tele tocke, s katerimi tule ne bom morila, hocem pa rect, da je tko ze prav.K meni pridejo stvari, jaz se ne grebem za stvari.ce je kdo bral menjavo duha - sem jaz oni, ki caka. ker ce se oba isceta, se zmer glih zgresita. imam sreco, da imam velik moci obnavljanja in da sem (tok tok tok) zdrava.ko nimas zdravja, je pa res tezje se veselit zivljenja, pa se tedaj ne smes obupat.jaz ne kupim pojma 'neozdravljivo' recimo. lajf je dbest. Tud dons to pravim, pa sploh nisem dobre volje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Ja, zadovoljna. Ful. Zato, ker furam lajf tko, kot hocem in zgleda, da ga na pravi nacin, ker se mi na koncu vedno vse poklapa tko, da je d best... So ups & downs, itak... ampak je kul, da so.. ker me vsak neki nauci... Ma fajn je zivet.. Sem ravno zadnjic ugotavljala.. ce umrem.. a bi mi blo zal za kaj? Ne. Niti mal.. Ker sem do tega trenutka nardila vse tko, da nicesar ne obzalujem, pa tud nardila sem ze tolk stvari, da ne morem rect, da se mi nic ni dogajal v lajfu... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Se nakracam pod Cel Marsin post. 2x. Pa se preko posta enkrat. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 O, saj res, v enih 'takih' pa misliva res podobno, se je ze parkrat izkazalo, saj , ti si tud riba/sco, sam da mas ti morda luno v devici al pa nekaj tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Ja, sem nasplosno. Imam cilje, katerim sledim in na katerih delam. Men je v bistvu to glavno, ker brez tega, bi tavala brezveze. Nisem ravno za "spontanost" v tem pomenu. Lani bi po moje rekla, da nisem prevec, ker sem zabluzila leto studija, letos se pa vedno bolj kristalizira. Pa tudi ne bi spremenila tega, ta moment. Mal se sicer se iscem, ampak v redu, sej sem se mlada Okoli sebe mam ljudi, s katerimi se razumem, s sabo nisem se cist zadovoljna, ampak delam na tem. Koncno sem ugotovila, kaj tocno me zanima, nasla sem stvari v katerih se pac "najdem". Sem clovek, ki mu je pomembno, da ga nekaj zene, v bistvu. Pa tud pri meni se na koncu vedno vse poklapa, ceprav v nekem trenutku mislim, da se ne bo. Ampak postajam optimistka. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, saj res, v enih 'takih' pa misliva res podobno, se je ze parkrat izkazalo, saj , ti si tud riba/sco, sam da mas ti morda luno v devici al pa nekaj tacga... Tocno tako. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 pih, evo se ena lastnost (al kaj je to), ki jo maram pri sebi - izvrsten spomin. (*a ti mas tud ) hah, sva pol res kar podobna, sicer luna v devici je cist nekaj druzga (jasno, pac opozicija, in cist nekaj druzga je direkt 180 ), sam v bistve je pa podobno - ti si rojen na scip, jaz pa na mlaj.na skratka mocno lunino meno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Kaj vem, o spominu nism se nikol razmislu...Ce me stvar pritegne, da, ce ne, pa pozabim v trenutku. kje ze mas ti lunco? L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 v ribah... (kjer mam se tud merkur in mars, no za merkurja pa itak radi recejo da je leksikon na dveh nogah , kar seveda vkljucuje tud dober spomin, poleg tega pa je to se v 4., spomin namrec pripisujemo tud raku, luni oz. 4. hisi)...*ce sta sonce in luna v konjunkciji ('skupaj', 0 st.), je mlaj, ko sta pa v opoziciji ('nasproti', 180, tko kot ju imas ti) pa je scip. to je pravilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Že 6 let opažam,da se nekako vrtim v istem krogu.Ne najdem izhoda.Še karkoli si zastavim propade.Jah zadnje čase nisem zadovoljna z življenjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še karkoli si zastavim propade. glej kako si tole recimo zastavila... KARKOLI zastavim, pravis... torej kao vse.tipicen primer negativne afirmacije. vse cesar se lotim, se spremeni v uspeh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v ribah... (kjer mam se tud merkur in mars, no za merkurja pa itak radi recejo da je leksikon na dveh nogah , kar seveda vkljucuje tud dober spomin, poleg tega pa je to se v 4., spomin namrec pripisujemo tud raku, luni oz. 4. hisi)...*ce sta sonce in luna v konjunkciji ('skupaj', 0 st.), je mlaj, ko sta pa v opoziciji ('nasproti', 180, tko kot ju imas ti) pa je scip. to je pravilo. Hvala Marsa! No, zaj se bom pa odscipnil na sprehod. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 sem zadovoljna - ja sem, z vsemi padci in pobiranji po njih grem jst tud na sprehod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 malenkost, saj itak ne pase v temo, je bil pac intermezzo, popolnoma nic hudga - in zdaj nekaj novega ves.jaz pa tud, da ce te bo zanimal, si bos zapomnil, sicer pa pozabil in jaz ti ne bom nic zamerila. le pejt. pa fajn se mej. *pa ti tud selene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že 6 let opažam,da se nekako vrtim v istem krogu.Ne najdem izhoda.Še karkoli si zastavim propade.Jah zadnje čase nisem zadovoljna z življenjem Mogoče te pa kak Saturn trka, ta je "zajeban ko pes". Jaz sem mislila, da je življenje pa res za en k.., samo ko sedaj gledam, kaj je ratalo v mojem življenju po tem, se pa samo čudim. Takrat sem bila brez denarja, brez redne službe, v najemu, psiha na nuli, fanta za utrjevanje osebnosti (se pravi sva se non-stop fajtala ), vsi odnosi v k... Sedaj rada živim, delo bp, denarja dovolj, počnem kar mi paše, takrat ko mi paše, sem svobodna (razen kakšnih lastnih omejujoćih prepričanj ), prijatelji dobri. O sebi imam mišljenje, da sem ko Vrba, jo odrežeš, obklestiš in vendar vedno znova zraste. Sem borec, včasih še malo preveč in brez potrebe. Bik v marsu, luna v škorpijonu mi je prav dober izgovor za to. Edino, kar še nameravam v tem lajfu je familija, taka prava, ne taka kot sem jo imela jaz. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 V glavnem sem zadovoljna, ponavadi vse načrte izpeljem, včasaih se mi uresničijo kakšne "nemogoče" želje, ampak v ljubezni pa nimam sreče To je kot zakleto. Iz tira me edino vrže, če ne morem pomagat svojim bližnjim, oz. ko to pomoč zavračajo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 men je kul....mam kr lušno pošlihtan lajf, so vzponi in so padci, jemljem pa vse tko na izi.....sm zadovolna, srečna, k u bistvu mi nč ne fali......pa kakršnakol pizdarija me že doleti, k za primerjavo zmeri najdem še slabš varianto večni optimist, to me zmeri drži pokonc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 res je vse življenje ena sama melodija...In vsi se najdemo v njej. Ti ,jaz ,on ,ona..vsi...In jezik ljubezni je univerzalen - toda še vedno premalo razumljen in največkrat napačno preveden. Ampak tudi za to obstaja vzrok , kot za vse ostalo. Vse je točno tako kot mora biti, in kot sem prebrala v eni zadnjihknjig je dobra novica , da ne moremo zgrešiti, kajti vse kar se nam dogajase dogaja z vzrokom in namenom.... Namesto ,da bi bila razočarana nad stvarmi, ki se mi dogajajo in včasih mi niso všeč.... , jih samo z zanimanjem spremljam in poskušam uvrstiti v mozaik življenja. kajti življenje je čudež - NAJVEČJI ČUDEŽ !Vsako sekundo in tisočinko iste ne bo namesto mene preživel nihče drug -zato diham ta zrak kot BOŽJE DARILO in vem da to tudi je. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kajti vse kar se nam dogajase dogaja z vzrokom in namenom.... Namesto ,da bi bila razočarana nad stvarmi, ki se mi dogajajo in včasih mi niso všeč.... , jih samo z zanimanjem spremljam in poskušam uvrstiti v mozaik življenja....kajti življenje je eno samo in živeti je lepo.... ja, jaz rada recem, da vem, da je se nekaj onstran, cetudi ta hip se ne vidim tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse cesar se lotim, se spremeni v uspeh. zadovolljna, a šele ko dosežem kar si zastavim... in ko pridem do te točke, si zopet zastavim nekaj novega, kar me - logično a ne - spravi v nezadovoljstvo, še namreč ni tako, kot si jaz želim, a tisti moment je najboljše kar je lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.