Skoči na vsebino

naše življenje

seal

Recommended Posts

S svojim življenjem nisem ravno zadovoljna. Veliko stvari mi manjka, da bi lahko rekla, da sem srečna. Manjka mi kar nekaj vrednot, katere bi mi bile še kako potrebne. A kaj hočem. Živeti moram takšno življenje kot mi je dano.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.
Deli na socialnih omrežjih

Težko bi rekla zadovoljna... ker je več kot samo to x:)x življenje je lepo! Seveda sem imela neke predstave o lajfu kot otrok, pa cilje in tako... potem pa sem ugotovila da je najbolj pomemben točno ta moment... to je lajf. Zgodilo se mi je tolk enih stvari, lepih, slabih, čist odštekanih... nepričakovano. Vsaka stvar je za nekej dobra... zmeraj sem optimist!

xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Sama zase bi lahko rekla, da skušam življenje živeti tako kot ga želim, čeprav včasih ne gre v smeri,ki si jo želim in se moram tudi prilagajati, a menim, da na koncu pridemo vedno do takšnih zaključkov,ki so vsem vsaj delno, če že ne v celoti všeč....... xDDx

Moj življenski moto je :"Živim življenje" in se mi ne zdi smiselno, da nekaj za nazaj analiziraš in skušaš razmišljati v smeri:"Kaj pa če.....".....Ne, tako je bilo v dani situaciji in tako se je verjetno moralo zgoditi......, da lahko sedaj, v tem trenutku tako živim (dobro ali malo slabše-saj je vseeeno).

Pri zastavljanju ciljev je pa tako....Ponavadi sem dokaj stroga do sebe in tudi do ostalih članov v naši družini.....Kadar si zastavim določen cilj tudi 100 % teram tako dolgo, da ga dosežem, pa čeprav grem včasih tudi preko svojih zmožnosti in sem na koncu popolnoma izčrpana....a, to sem jaz.....Čeprav vem, da to vedno ni najbolj prav in, da tudi počasi se daleč pride,...... ponavadi prehitevam čas, da zastavljen cilj tudi čimprej dosežem....

Menim pa, da vsak v svojem življenju mora imeti jasno zastavljene cilje, saj le tako lahko vidi smisel svojega živlenja.....

Torej: življenje je treba živeti, ga izkoristiti v najboljši luči, odmisliti temačne strani le-tega in gledati, da ga res v celoti izkoristiš in zajemaš z veliko žlico......saj življenje ne traja neskončno dolgo... :palec: x;)x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Ne, ne in ne. Nikakor nism zadovoljna s svojim življenjem. Nekaj časa sm še bla, ko sm se prala možgane z otroško naivnostjo, zdej pa še ta počasi bledi. Moj lajf je živa kuzlarija in bedarija. Škoda življenske energije, da se zadržuje v mojem telesu.

Ne, dons ne mislim več tk. Mogoč mi pa res ful niha razpoloženje :inocent: Pa naj bo ta post vseen gor...

Dons sm tako-tako zadovoljna x:o)x Ampak ok- to je že tema za današnje počutje. Niti ne vem, kaj bi v lajfu rada čist zares, tk da ne vem, kaj se mi je že izpolnilo in kaj ne. Imam še ogromne želje in velik za nardit...

Bomo vidl, kaj bom jutr rekla x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

mah devica!!! nehaj bit tolk... pesimisticna, devicja... vklopi mal tole skorpijo, sam ne na ruzhenje po dnu (dlje kot je potrebno ocitno vcasih!), pac pa na voljo in moc!

Halo, a bomo jamral al kwa!!! :vtz: :palec:

ti ni bilo lahko... ene izkusnje so tezje... rabjo vec casa... kot pa vedno pravim... ce je se taka rana, ja, ostane brazgotina... sam ne pa kar rana skoz x!x

xyesx :palec:

bos vidla da bo vse kul. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej vem, da bo kul...enkrat že... x:)x Mal ljubezni (zaljubljenosti) mi manjka, pol tud elan pride v paketu :inocent:

Hvala ti x;)x

Dear Human,

ljubezen je to kar ti si in oddajas - s tabo je 'v paketu' - ne z enim necim imaginarnim xx.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lepo povedano x:Xx :palec: x:)x

Dear Human,

ljubezen je tud zdravljenje, TO rabis zdaj... saj sama seb tud lohk posiljas zdravilno energijo... se pac povezhes z... saj ni vazno, s tem, kar je pac tebi blizu, saj ima vsakdo vero, ne glede na to, kako jo imenuje in ali jo kao 'priznava'. x:Xx

Picasso

Ja, sej štekam. Sestrična mi je delala reiki na daljavo...Ne razumem zadeve, ampak vem, da deluje, tud če ne bi verjela- taka močna energija...da te kr odpihne :2src: Wateva, ne morm je pa kr naprej gnjavit...Razmišljam pa, da bi se zadeve sama lotla, kak tečaj ubodla pa to...

Bomo vidl tud, kk bojo kej vilinski simbolčki pomagal, pa mal joge pa mal šenjanžovk, pa sivkina kopel...

v glavnem- delam na tem x;)x x:)x

x:Xx x:Xx x:Xx

Dear Human,

Seveda sem zadovoljna! x:)x

Hvaležna sem za vse izkušnje, dobre in manj dobre. Ker so me pripeljale na mesto, kjer sem zdaj. In v tem trenutku sem zadovoljna. Verjamem, da me čaka še marsikaj, ker se moram še veliko naučiti. Ampak vsega tega se veselim, na prihodnost gledam optimistično. Vem, da bo na koncu vse tako, kot mora biti in bom srečna. xrosex

Zadnjič mi je moja prijateljica v čestitki za rojstni dan napisala, da naj vedno hodim po pravi poti... Meni pa se zdi, da so vse poti prave, so samo lažje in težje. Si jih pa izbiramo čisto sami... Pa kaj, če je vmes kakšna težja! Da nam nove izkušnje, ki jih potrebujemo v prihodnosti.

Ponavadi se ljudje sprašujejo, zakaj se je neka slaba stvar morala zgoditi ravno njim. Kolikokrat se pa kdo vpraša, zakaj se je nekaj dobrega zgodilo ravno njemu? Misim, da je svet preveč črnogled. In preveč se sekiramo zaradi malenkosti. Vedno pride nova priložnost, ki jo lahko izkoristiš. Samo verjeti je treba in zaupati! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Ponavadi se ljudje sprašujejo, zakaj se je neka slaba stvar morala zgoditi ravno njim. Kolikokrat se pa kdo vpraša, zakaj se je nekaj dobrega zgodilo ravno njemu?

xokx Bravo!!

sploh mi je vsec ves tvoj post! :palec:

Picasso

malenkost, z najvecjim veseljem pohvalim, kar mi je vsec. :vio: :palec:

pa itak podobno razmisljam, tako ne gre sam za vsecnost pac pa tud za strinjanje. x:)x

Picasso

ja no, pa smo spet pri SPREJEMANJU!! x:Dx :vio:

ce nam, vam, onim.., zivljenje ni vsec, pomeni da ne sprejemamo takega kot je.

naprej pa sami razmislite... x:o)x

ne vem zakaj sm se tole zdej spomnu, da napisem :inocent:

namrec anthony de melo je povedal:

"Dihanje je bog, zavedajte se tega!"

x:o)x Danes sem prejela čudovito pismo prijateljice in to naj bo voščilo vsem ženskam... na tem forumu... x:Dx x;)x xDDx

Danes je mednarodni dan precudovitih in prekleto pametnih zensk.

Prosim, ne vracaj mi sporocila, ker sem ga prejela od precudovite,

pametne zenske. :2src:

In ne pozabi nasega zivljenjskega mota:

"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za

privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo

skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi,

popoloma potrosenih teles, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"

Zelim VAM fenomenalen dan! x:o)x x:Dx

Jap. Zadovoljna. Pomirjena. Umirjena. Na čase že zaspana...se obremenjujem z malimi stvarmi, težim dedcu, otrokom, psu in mačkam.

Nekatere stvari dala na stran. Nekatere pustila za drugačne čase.

Na nekatere stvari v dosedanjem lajfu nisem ravno ponosna..a jebi ga..je že tako moralo biti. Nekaterih ne bi nikoli spremenila..je pa res, da sem se pa sama zelo spremenila. Če zaokrožim..je čisto v redu x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...