princeza 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 hhhhhhmmmmm no tkole. V bistvu me zanima slednje.Obstajata moški in ženska. Se imata rada, se čutita, sta neznansko povezana drug z drugim. Nad njima visi senca skupne preteklosti, skupnih grenkih izkušenj in dejanj mladoste nezrelosti.Recimo, da sta oba odrasla, poskušala sta živeti vsak svoje življenje, iti vsak svojo pot drug brez drugega....ok vse lepo in prav a v srcu......kaj se zgodi, ko se ponovno kot ničkolokokrat do zdaj po naključju srečata, ko ponovno zaboli v prsih, ko ponovno potrdiš da si daleč od tega, da bi lahko ljubil drugega kot njega, njo?KO priznata drug drugemu, da je vsak poskus iti naprej-preboleti le zaletavanje v steno?Je možno, da se dva res tako močno povežeta? Je! Je možno da leta ne naredijo navade, ne ugasnejo vsaj kanček strasti? Ponovno- je!Kje je potem problem? V strahu pred ponovnim neuspehom, pred ponovno bolečino?Kaj storiti, ko enemu "kapne", da se je vredno znova "združiti"? Da si želi prihodnosti z njim-njo?Kaj storiti, ko veš, da je strah oz blokada pri drugemu tako zelo močna, da vztrajno beži pred ponovno vezo in zaradi tega oba trpita in si nasipata sol v rano z klicem, objemom, poljubom....in potem spet beg in bolečina? Kako premagati to senco, kako premagati strah osebe pred ponovnim neuspehom, kako pregnati dvom in nenazadnje, kako pokazati osebi, da lahko zaživita in zadihata srečo? Ko vse razumsko odpove, ko govori le še srce, ko nekdo spregleda, da je to TO?A tukaj pomaga magija? A tukaj pomagajo misli, vera, uroki itd. itd? JE MOŽNO Z MAGIJO DVA PONOVNO ZDRUŽITI?Kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 No, če je...Povejte hitr recept Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Prinzeca, potem pa ziher pašeta skupaj, kaj takega se lahko zgodi če sta res za skupaj Z magijo bi bilo res trapasto kaj delat, ker vidva se že masta rada, zdaj še samo bi skup rabila prit.Zdj ne vem, najbolje da se vsedeta in se zmenita, ker če nebi blo ment to be potem bi se ziher po letu pozabila Aja, pa čas in prostor izven fizičnega protsotra ne obstajata, to je zgolj iluzija, v sekundi lahko pošlješ magijo na drug konec sveta, vesolja... itd. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Princesa Veliko je bilo že okoli tega napisanega, vendar je v bistvu zelo preprosto, čeprav izgleda nepremagljivo.... Energetska navezava, ljubezen ali vse te in podobne "pizdarije " so samo delo naše psihe, z edinim namenom, da zorimo in dodajamo nekaj svojega v skupno intiligenco...Prav isto je magija, vraževerstvo, napovedovanje prihodnjosti in podobno......pač rabiš, da spoznaš edino resnico, resnico, da tvoje naloge nihče ne more namesto tebe narediti, da moraš sama spoznati smisel tvojega življenja. Vse kar si poizkušaš drugače razlagati, kot je možno in normalno, so v bistvu samo stranpoti od tvoje prave poti, če rabiš pri tem magijo, da te še bolj stran zapelje je pač tudi prav, a prav gotovo ne vodi po najbližji in najbolj pravi smeri.....si se pač odločila, da še tako pot ubereš, da boš lažje prišla nazaj, ko boš tudi to plat resnice poznala in jo odvrgla, da te v prihodnej ne bo več ta ista zadeva stran vlekla. Če se je enkrat neka veza podrla zato, ker nisi bila dozorela te veze imeti, po vsej verjetnosti na novo ni možno, ker so temelji pobrkani, ker niso več trdni, na slabih temeljih se prav vsaka zgradba preje ali kasneje podere. Vendar izguba in vse tisto skupno, kar si imela je ostalo v tebi zapisano, ker ni bilo dodelano seveda ego naredi vse, da bi se to tudi zaprlo, da bi se vzorci ozavestili in dokončali, zato pričneš v svojih hrepenenjih posegati tudi po tistem, kar ni več možno (tudi z raznimi razmišljanji o magiji in podobnih nepoštenih poteh), ker se enostavno vstrašiš spremembe, praznine ob izgubi in nenazadnje resnice, da to ni več možno....to je pa velikokrat zelo hudo predelati, zelo mukotrpna pot do resnice, da če ni ne moreš imeti, moj prijatelj Ramiz vedno reče "niamaš kaj, če nimaš kva". To ti ne pišem na pamet, vse to sem na svoji koži sprobaval, da sem pač prišel do moje renice, da je potrebna prvo svoboda, da moraš sebe spoštovati, zaupati predvsem sebi, biti pošten in odkrit do sebe, šele ko izpolnjuješ vse to, lahko tudi razumeš in sprejemaš periferijo, svoboda je tista, ki odganja vse mogoče strahove (prav vse "pizdarije" nastajajo prav iz osnovnega orodja ega, to je strah pred nečim), pa naj bo ta svoboda v partnerski zvezi ali pa ne. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 tomazslo uuuffffffffffff, to je čist začaran krog iz katerega ni in ni izstopa.Če je vse to delo naše psihe, kako za vraga pa naj potem na to psiho vplivam, da se zadeve končno premaknejo še kam drugam iz tega kroga. Ne vem no, mislim da sem poskušala že čist vse, od pogovora sama s sabo, do nizanj dejstev, prepričevanja same sebe, da tko ne gre in da si ne morem pustit, da če lahko na vse v življenju reagiram odločno in se držim določenih odločitev in dejstev, zakaj za boga se potem ne morem rešit iz tega vn in se vedno znova vrača in vrača. Zdaj kar se tiče zmajanih temeljev, so se po mojem najini že zdavnaj v preteklosti po parih krutih prelomnicah že kar porušili, tko da bi jih lahko edinole znava začela gradit....tokrat z tonami železa notr Ne vem no, včasih imam občutek, kot da nekdo igra prav šah z nami in se noro zabava, ko meče figure po šahovnici sem ter tja mi pa smo nemočni in vsak poskus spremembe la tega naredi še drastičnejšo potezo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prinzeca, potem pa ziher pašeta skupaj, kaj takega se lahko zgodi če sta res za skupaj Z magijo bi bilo res trapasto kaj delat, ker vidva se že masta rada, zdaj še samo bi skup rabila prit.Zdj ne vem, najbolje da se vsedeta in se zmenita, ker če nebi blo ment to be potem bi se ziher po letu pozabila Aja, pa čas in prostor izven fizičnega protsotra ne obstajata, to je zgolj iluzija, v sekundi lahko pošlješ magijo na drug konec sveta, vesolja... itd. .....tudi jaz sem začela ponovno verjet, da sva očitno res za skupaj, ker tole dogajanje je resnično že preko vseh "normalnih" meja. In ja, verjetno bi res mogla po enem letu dati vse skupaj že adakta, ampak to traja way več kot eno leto že. Saj to, kako se normalno vsest in naredit en pameten "zaključek", je pa drug problem, ki pa sem ga opisala zgoraj....grozaaaaaaaaaaa....saj pravim, začaran krog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jaz sem pa ravno kontra,... Nikogar ne pogrešam,... na nikogar se ne navežem,... Ljudi okoli mene do potankosti analiziran a v čustva se ne vmešam,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Si še malda in to obdobje je tisto, ki lahko gradi neko zvezo....vendar saj pravim...odvisno je, zakaj so se temelji porušili, zakaj ne najdeš tiste prave resnice, ki jo moraš in se ti kolo obrača in obrača, recedivi se ponavljajo in to verjetno tko kot zmetraj, v vse hujših in hujših oblikah in toliko časa se ti bodo ponavljali, dokler ne najdeš tiste prave resnice oziroma sporočila, ki ga potrebuješ. Tu magija ne pomaga, pomagajo dejstva, ki jih moraš videti in jim verjeti, ne z prepričevanjem sama sebe, ker bodo to prepričevanja še vedno v strahu, željah in hrepenenju, verjeti moraš dejstvom, samo to je nadgradnja. Pri vsaki taki ali drugačni zvezi sta prav oba kriva, če se stvar ne izide, pa če še tako iščeš izgovore v okolju, njemu, kakor jih tudi on...najti je treba izgovor v sebi..to je kakor neke vrste odvisnost, kjer obrambni mehanizmi naredijo prav vse, da bi ostalo po starem v vzorcu odvisnosti. Tudi pijanec prav vedno najde izgovor, ali se je nekdo rodil, praznoval, karkoli samo, da se pije, če ne drugega pa povzroči prepir in mu potem v takem okolju ni biti in se umakne z izgovorom v gostilno...... poiščita kaj je tisto vajino skupno, kaj je vredno in na tem gradita temelje, ne iščita napak drug v drugem, ampak tisdto kar vama lahko nadgradi sedanje stanje....kakor hitro bosta iskala na tem, kaj je nekdo mislil, kaj naredil in zakaj, ne bosta prišla nikamor...enostavno je treba sprejeti tako kotr je, na tem graditi in ne iskati izgovore za tisto kar se vresnici v sebi bojiš in mu zato tudi tako odpiraš vzorce ....po domače povedanio, dajeta si kapljice, ne zanta jih pokoristiti, ker premišljujeta o kapljicah namesto, da bi jih neobremenjeno koristila......... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 bela vrtnica.....ja saj če si tega zmožna, imaš prav, najmanj boli in najbolj si lahko samosvoja, neodvisna in mirnih živcev. Samo nimamo vsi takšnega trdnega značaja v sebi....no vsaj pri nekaterih stvareh ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa ravno kontra,... Nikogar ne pogrešam,... na nikogar se ne navežem,... Ljudi okoli mene do potankosti analiziran a v čustva se ne vmešam,... tudi to je samo beg...vse še prde verjemi, da ne boš vedno takole napisala...sicer nimaš podatkov v osebnem opisu, da bi videl koliko si stara, vendar tako kot si napisala se ne izide ali pa otopiš.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 ....po domače povedanio, dajeta si kapljice, ne zanta jih pokoristiti, ker premišljujeta o kapljicah namesto, da bi jih neobremenjeno koristila......... tole mi je pa zelo všeč!!!!!! samo ena težava je.......meni je to mal bolj jasno kot njemu (čeprav je kar nekaj let starejši od mene )..........no, upam, da bom našla pravi jezik, da mu odgrnem meglo, v kateri sva se znašla in pošljem sonček, ki je meni posvetil pred kratkim, da sem si razjasnila, da želim ponovno zgraditi porušeno, ker sem se najedla vrtenja v bolečih krogih.........hhhhmmmmmm, drugače ga pa kar k tebi pošljem tomazslo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi to je samo beg...vse še prde verjemi, da ne boš vedno takole napisala...sicer nimaš podatkov v osebnem opisu, da bi videl koliko si stara, vendar tako kot si napisala se ne izide ali pa otopiš.... saj imam podatke v profilu februar 1980 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj imam podatke v profilu februar 1980 tebi želim vse naj naj...saj tud bo vse ok...ker maš še veliko časa in ker si na pravi poti drugče je bilo to o podatkih vrtnici namenjeno....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 hvala tomazslo. zate------> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ko nekdo spregleda, da je to TO?A tukaj pomaga magija? A tukaj pomagajo misli, vera, uroki itd. itd? JE MOŽNO Z MAGIJO DVA PONOVNO ZDRUŽITI?Kako? iz obupa se zateči v magijo nima smisla..ne deluje...pogovorit se je treba...magija lahko le okrepi zvezo, ne pa ponovno vzpostavi.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>JE MOŽNO Z MAGIJO DVA PONOVNO ZDRUŽITI?Kako?pravzaprav je mozno.sam ni pravo, tega se ne posluzuj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 saj veste da sem bolj na frišn tuki Marsa, zakaj ni pravo?Če s tem ne želiš nič slabega, če s tem narediš dobro obema----->če pogledaš na to kot na vodo, s katero zaliješ rožo da raste...ok mogoče mal čudn primer ampak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 jah, pa vzemiva keshodejko, ce si dala ze tak primer... ne mara prevec zalivanja... in ti bi v dobri veri v imenu ljubezni se vmesavala vanjo in zalivala?jaz pa ne. o tem smo ze velik govoril, morda ne cist tocno tko, sam so nase misli razdrobljene potem v vec temah. usoda nista samo vidva, pac pa tudi skupek vseh vajinih poti in usod kot posameznikov... vsak ima v lajfu se tud svoje dogodke, pa ne glede na to, kako je povezan s partnerjem. delat dobro - v tem primeru je to tvoje subjektivno mnenje recimo...vesoljno ne ves, ce je dobro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 ok saj tega nisem še najbolj dojela oz se nisem opredelila. Ali usoda je določena ali se za vse odločamo sami? Ker če je, ali je potem vnaprej določeno tudi, kako se bomo v določenih odločitvah odločili? Morda pa je določeno tudi, da si nekdo malce bo pomagal z magijo in nekdo drug ne?! Morda pa je vse res v naših rokah in naših dejanjih? Ali pa je res vse v mislih, kakršno misel bomo poslali v vesolje, naj bo to strah, želja, pričakovanje, dobro, slabo, vse se nam bo udejanilo nazaj zavestno ali ne. hhhhhhhhhhmmmmmmmm in uuuuuufffffffffffff, imam enih misli in vprašanj in tez. Že kr mal preveč filozofiram ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali pa je res vse v mislih, kakršno misel bomo poslali v vesolje, naj bo to strah, želja, pričakovanje, dobro, slabo, vse se nam bo udejanilo nazaj zavestno ali ne.ja. vse je v glavi. o tejle usodi sem pa ze veckrat razlagala (svoje videnje tega pac); usoda v najsirsem smislu je zapisana nekak... VENDAR - vsi NASI koraki na tej poti so prav tako usoda, kar pomeni, da se iz tocke gledanja spreminja.Nikol ne mores rect - zagotovo se bo tedaj to in to zgodilo. ker nihce ni izvzet iz sveta... ce se namrec z nekom smrtno ponesrecis, pa si ga zashtopal, nimas zveze z njim, vama je 'usojeno' v istem avtu v istem trenutku umret...morda se pa temu izognes, ce dobro hendlas obsvetove in sledis intuiciji, sam slej ko prej se bos najbrz znasel v podobni situaciji spet z nekom, cigar usoda se bo MOZNO sekala s tvojo... velik je se dejavnikov, skratka... mi nimamo takega vpliva.s tem ko potrjujemo dobro, afirmiramo, si samo priklicujemo v lajf dogodke, ki so dobri ZA NAS. siljenje pa ni nikoli dobro. pa kakorkoli hoces to zaviti v celofanske scene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 pppuuuffffff se pravi da lahko tole vzamem tako.......usoda nam na pot pripelje določene dogodke in ljudi, sami pa potem z intuicijo oz razumom ali čemerkoli že odreagiramo nanjo in jo s tem spreminjamo, dopolnjujemo itd. ampak čemu pa potem služi npr. magija? Če že obstaja ta možnost, zakaj jo ne uporabit? Verjetno ima razlog za svoj obstoj. Sem sitna ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 siljenje pa ni nikoli dobro. pa kakorkoli hoces to zaviti v celofanske scene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ampak čemu pa potem služi npr. magija? Če že obstaja ta možnost, zakaj jo ne uporabit? Verjetno ima razlog za svoj obstoj. Sem sitna ane no ja se kar... sam ne zlo, radovednost je v bistvu -ce je taka- cist dobra lastnost lohk. sam ne da se nam vedno ta hip kot onemu drugemu past v totalno debato (sploh ce smo to ze nestetokrat -podobnim entuzijastom- ze utemeljevali). heroin obstaja. ga uporabljas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 ja saj vem da ste in da ne bom odkrila tople vode sam saj veš kako to gre, ko si želiš nekaj raztolmačit ne heroina ne uporabljam, vendar pa to res ni isto...no vsaj mislim da ne, ker po mojih dosedanjih vedenjih o magiji, nisem zasledila, da bi bila magija lahko nekaj "slabega"in sem imela pač mnenje, da se jo da uporabit čist v pozitivne namene. Ok tud v slabe. Verjetno jo zato delimo na belo in črno, čeprav vem, da jo nekateri ne opredeljujejo tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 Marsa, si že kdaj poskusila ok bom rekla Čarati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.