Skoči na vsebino

do kje sega moč magije?

princeza

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja saj vem da ste in da ne bom odkrila tople vode sam saj veš kako to gre, ko si želiš nekaj raztolmačit x:)x

ne heroina ne uporabljam, vendar pa to res ni isto...no vsaj mislim da ne, ker po mojih dosedanjih vedenjih o magiji, nisem zasledila, da bi bila magija lahko nekaj "slabega"

in sem imela pač mnenje, da se jo da uporabit čist v pozitivne namene. Ok tud v slabe. Verjetno jo zato delimo na belo in črno, čeprav vem, da jo nekateri ne opredeljujejo tako.

xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx  xvrtcx

pejt pogledat v temo... hm xscratchx... ni vse tako kot se zdi - po mojem v forumu misli...

ja, saj na nek nacin je ze tako, uporabila sem skrajnost, heroin ki je cist sam bad.

za trip bi se lohk pa ze rpegovarjal (ceprav je tud cist sam bad, zarad stranskih drugih ucinkov, tud na telo)... no pol bi pristal pri gobicah...

cist kul se vcasih 'vreci ven' iz obicajnosti...

... sam avta ne vozi oni, ki ga ne zna... no vcasih ga... in ga vseen obvlada... sam veckrat ga pa ne... je premlad, premal izkusen, prezijalast, prepovrsen... itd.

pri magiji pa je podobno kot v prometu - moras bit 100% pozoren, odgovoren in zavesten.

ce premocno custvujes, to nisi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 155
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, si že kdaj poskusila ok bom rekla Čarati?

xwizardx

jaz skoz *caram*.

ampak tko kot ti mislis, ja, tud.

cak se bom spomnila, pa ti bom dala link na eno objavo, sam ne me ganjat da mora bit to zdaj, ker se ne spomnim, kje (vse) sem o tem govorila. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mors vedet da ima vsako bitje pravico do izbire, in ni tvoja pravica, da te omejujes.

Mogoce se mora on nauciti nekih lekcij - ne vmesavaj se z magijo v te zadeve.

Raje pomagaj svoji duhovni rasti z njo.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

cist kul se vcasih 'vreci ven' iz obicajnosti...

... sam avta ne vozi oni, ki ga ne zna... no vcasih ga... in ga vseen obvlada... sam veckrat ga pa ne... je premlad, premal izkusen, prezijalast, prepovrsen... itd.

pri magiji pa je podobno kot v prometu - moras bit 100% pozoren, odgovoren in zavesten.

ce premocno custvujes, to nisi.

ja to se strinjam!!!

saj zaradi premočnih čustvovanj, sva se znašla v krogu, ki ga opisujem. In ko se vrtiš in vrtiš, pomisliš na možnosti, ki še obstajajo in jih želiš uporabit.

Če jih ne znaš sam, poskusiš poiskati pomoč pri komu ki to zna. w:Iw xnckrivx

xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx

<{POST_SNAPBACK}>Mors vedet da ima vsako bitje pravico do izbire, in ni tvoja pravica, da te omejujes.

Mogoce se mora on nauciti nekih lekcij - ne vmesavaj se z magijo v te zadeve.

Raje pomagaj svoji duhovni rasti z njo.

L.

no se popolnoma strinjam, vendar jaz ne želim nekje kjer ni nič, spremeniti da nekaj bo. Rada bi le pomagala da tam kjer je že nadgradimo v še več. x:Ix

nadgrajuj tako, da pustis zadeve.

vcasih je ravno nedelovanje najboljse delovanje. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:C: sej sem tud to že probala, pa smo prišli na isto. :sori:

na isto... v kolkih sekundah? :D ;)

a ce SE NAMENIS na hvar, pa se ustavis na parkiriscu v splitu, je isto, kot ce si v ljubljani na parkiriscu - ker si pac na parkiriscu? :)

men se ne zdi... men se zdi, da si blizje cilju, da pa pac... si na parkiriscu sam. :D

boljs kot na poti, morda bi se zaletel (mi smo se nekoc, ko ze glih dajem tak primer :P, ga pa nisem dala zato, hotla sem opisat smeri in poti in tocke postanka). :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zanimivo, kako kakšen stavek potrdi tisto, o čemer razmišljaš cel popoldan... je to znak ane?

"Vsaka stvar na povrsju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari.

Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli ze, vsakic najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku dozivljamo.

V resnici nam stvari nicesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo nacin, kako prodreti v Duso sveta." (coelho)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sej čaramo vedno, ko mislimo na nekaj ;)

tko simple pa spet ni (HVALABOGU!). :vragec: x8Dx x;)x

*

sem bila na morju, pa me je frendica vprasala - a si kaj meditirala? x:Dx

kaksno neumno vprasanje.

kdo ugane, kaksen je bil moj odgovor? x:px

Picasso

kaksno neumno vprasanje.

hhhmmmmmmm-------->odgovor------->ja kakšno neumno vprašanje si mi pa to postavila x:px

nope kroki.

prvic 'pushim' lucky strike silver, drugic pa to ni bil moj odgovor. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tko simple pa spet ni (HVALABOGU!). :vragec: x8Dx x;)x

*

kaksno neumno vprasanje.

ja ne, lepe misli moraš met, ker vesolje se vedno matra da dobimo to kar si mislimo ;) samo traja, da nekoga uročiš...2 leti ;) samo je odvisn od volje in znanja x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

hhhmmmmmmm-------->odgovor------->ja kakšno neumno vprašanje si mi pa to postavila x:px

ja to tud v bistvu, se prej pa sem rekla, da itak skoz meditiram, sploh pa na morju.

hocem rect, meditacije jaz ne jemljem kot - aha, zdaj grem pa jaz mal meditirat. xDDx

no lohk tud, ce ima meditacija kak globlji pomen ali je pac 'metoda' taka, da se mors se bolj posvetit - recimo ciscenje caker al pa kaj jaz vem, karkoli te pac pichi. :)

tko kot ustvarjanja ne jemljem tko, da grem zdaj v studio in nekaj naredim... jaz skoz ustvarjam: ko pisem, ko kuham... ko 'kreativno' razmisljam - kar skoz. ker nisem mlaka... ne zhdim v scenah... potegnem iz njih nekaj, ustvarim nekaj...

brez kakih vmesavanj v druge... ker gre pac zame...

pa tko. :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja to tud v bistvu, se prej pa sem rekla, da itak skoz meditiram, sploh pa na morju.

hocem rect, meditacije jaz ne jemljem kot - aha, zdaj grem pa jaz mal meditirat. xDDx

no lohk tud, ce ima meditacija kak globlji pomen ali je pac 'metoda' taka, da se mors se bolj posvetit - recimo ciscenje caker al pa kaj jaz vem, karkoli te pac pichi. :)

tko kot ustvarjanja ne jemljem tko, da grem zdaj v studio in nekaj naredim... jaz skoz ustvarjam: ko pisem, ko kuham... ko 'kreativno' razmisljam - kar skoz. ker nisem mlaka... ne zhdim v scenah... potegnem iz njih nekaj, ustvarim nekaj...

brez kakih vmesavanj v druge... ker gre pac zame...

pa tko. :vio:

evo xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem da ne. Samo ko je govora o kajenju, udaris ti ven s tisto zgodbo o dveh ucencih, mojstru in meditiranju.

Pa sem se jaz tokrat  :eek:  x^x

ja saj se mi je zdelo, da si tako asociacijo dobil, kul, imas spomin, se ti je zgodba le vtisnila. :)

Ja, selene, natancno to - sam SEM. in to je cista meditacija. xsrcx x;)x

2 leti behy? x:Dx x:px kje si pa to pobral, mislim prav cifre, casovne opredelitve in to? :P

Hudo.

saj je se kar schnell kurs, ce tko pomislis - ker ves kaj lohk pol vse!!! x:o)x x:Dx x:px x;)x

xcivx xcivx xcivx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>"Vsaka stvar na povrsju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari.

Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli ze, vsakic najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku dozivljamo.

V resnici nam stvari nicesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo nacin, kako prodreti v Duso sveta." (coelho)

če jih le želimo videti in prebrati xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...