Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ce jih ne zelimo oz. ne vidimo, pa tud ok.ne razume vsakdo kitajscine in ce pismenka ni njemu namenjena, pa cist kul, da ne bere tega kar ni zanj.ker ce bi bila zanj, ne bi bila v kitajscini. razen ce je kitajc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 od magije do kitajcev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 tko je to pr men... ampak saj je lusten, a ni? pa saj smo se kar kaj zmenil, mam filing. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 seveda da je luštn saj kaj smo se pa že mogl zment, saj se že cel pop menmo čeprav moram priznati, da pomirjena nisem, mi je pa všeč, da sem si mal razširila obzorja na tem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 hm kaj pa če bi končno prišla skupaj, zaživela skupaj, imela otroke, potem bi pa ugotovila, da je vse slonelo na romantičnem razmišljanju toliko let o njem, da si si ustvarila sanjsko podobo? Uživaj v trenutkih in pusti da ti življenje pripelje pravo osebo... mogoče je on, mogoče pa ni on... kaj pa če je pravi čisto blizu tebe pa ga ne opaziš zaradi svojih fantazij? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 tako je tud prav... iskrenost (do sebe) je pa najbolj pomembna.pa ce si sam do tule prisla. tolk boljs.a lohk pojes dve kili kruha naenkrat? Selene - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> 2 leti behy? kje si pa to pobral, mislim prav cifre, casovne opredelitve in to? Hudo.saj je se kar schnell kurs, ce tko pomislis - ker ves kaj lohk pol vse!!! aa, to pa sem sam ugotovil Samo 2 leti je zato ker je oseba bila z nekom in mi je 1 leto rabilo da sem ju ločil, 1 leto pa da se je zmano specal. Sam je frka bla :xx!: Ja samo neka meja mora bit, nemoreš vsega kar čez nč, to mora trajat Saj to je najpočasnejša varianta, obstajajo dosti hitrejše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Behi in kaj si pridobil po teh dveh letih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 nic, kao 'reference', da je to spedenal - kar bi se najverjetneje itak zgodilo, brez kakega njegovega 'charanja' zraven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pppuuuffffff ampak čemu pa potem služi npr. magija? Če že obstaja ta možnost, zakaj jo ne uporabit? Verjetno ima razlog za svoj obstoj. Sem sitna ane Princeza nisi dobro prebrala mojega prejšnjega pisanja Imaš pač svojo nalogo, ki jo boš rešila tako ali drugače, nekaj čisto svojega novega boš dodala v univerzum, magija je lahko samo del tvoje poti, ker te to zanima, moraš tudi to predelati, pač ugotoviti kaj magija je in zakaj jo sploh omenjamo. Samo očitno ti je v tvojih bolečinah in v nevednosti to prišlo na misel, tisto kar si ne znaš razložiti v naravi poizkušaš rešiti v božanskih vzorcih. To smo vsi počeli, tudi tvoje vprašanje Marsi, če je kdaj poizkusila čarati to potrjuje. Poglej, tvoje hrepemnenje in bolečina je tako veliko, da bi bila pripravljena prav vsako traparijo narediti, da bi se ti zadeve razrešile, na koncu tudi z magijo, pa četudi kot si sama omenila, po pošteni poti. Poštene magije ni, na žalost. Vse to so manipulacije, ki ne prinesejo pravega rezultata, pravi rezultat so dejstva, realnost in ti. Samo če boš tako pot ubrala je to samo ovinek, ki ti bo preko še večjih bolečin nakazal pravo pot. Magija je v bistvu telepatski zapis vzorca nekomu, ki je tak vzorec pripravljen sprejeti, vendar prav gotovo ta vzorec ni njegov in ga ne potrebuje, je torej nasilni vpis, podobno kot pri vedeževanjih, ali pa "čaranjih". Verjemi mi, da tega ne rabiš, raje se vprašaj kje so med vama prepreke, zakaj med vama strah, zakaj si ne zaupata popolno, zakaj ovinkarita okoli direktnih čustev, kaj vaju v tem preprečuje, da bi bila povsem odkrita in bi drug drugemu zaupala v tej meri, da bi bila tudi drug ob drugem svobodna. Samo to je rešitev, samo na tem boš rasla in samo to je tudi odgovor, pa ne glede po kateri poti boš hodila, z magijo, ki je daljša pot, ali s tem, da se poglobiš vase in rezultat poiščeš. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse to so manipulacije, ki ne prinesejo pravega rezultata, pravi rezultat so dejstva, realnost in ti.v 'tehle' temah pa se skoraj vedno strinjava Tomaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 hm ne pa saj ni romantično razmišljanje. Saj sem omenila, da imava zgodovino za sabo. Res ne sanjarim o njem kot o princu na belem konju, vendar enostavno se ne odtrgava drug od drugega. Ko se vidiva se obnašava, kot da se ne bi nikoli ločila in da svet okoli ne obstaja......kot da bi bila začarana.Saj pravim, poskušala sem biti z drugimi, pa ne gre. Vedno se vrne in potolče vse občutke do osebe s katero se trenutno "ubadam".Ne vem, zakaj v tolikih letih ni prišel mimo kdorkoli, ki bi dosegel isti učinek kot on. Bojim se, da niti ne obstaja, da sva pregloboko zakoreninila najine občutke in zdaj se vrtiva . Ne morem imeti rada nekoga drugega in pustiti možnost, da se čez 30 let izkaže, da si z tem zdaj nisva dala možnosti. Ne želim se spraševati in dvomiti. Zato sem začela sprejemati misel, da brez naju skupaj očitno ne gre. Zato sem se začela obračati po informacijah, po pomoči, pa čeprav z malo "čarobnega prahu".Mislila sem, da škodovati ne more. Že tko se mi zdi vse skupaj nenavadno, znanci, prijatelji in domači so obupali nad najimimi kolobocijami in samo še pravijo----"jaz vaju tud slučajno ne razumem, sta fenomen" rasnično se ne vidim ven iz tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>znanci, prijatelji in domačigroza. ves kolk je to enih energij v te smeri vajine, nehotenega vmesavanja, ko vsi 'socustvuujejo', je to na tapeti itd. to je slabo, skoz negovati te bluze pa z vsemi jih pogrevat. nekoc sem imela obdobje, ko sem se ful kregala s tipom. celo neke kufre ze spokala in dejansko me kak teden ni blo. edinkrat.no v tem cajtu sem srecala frendico in ji ocitno potozhila (to je bilo kakih 10 let nazaj).me klice lani, o zivjo in to, po 10. letih, pa me najprej vprasa, ti kako si kaj, si se s tipom, a si se razsla, kako je blo pol?jaz pa - kdaj? kaj? In ko sem postekala, mi je kar grozljivo postalo, da je ta zhenska 10 let mislila, da kaka revica recimo sem jaz in me je imela v energiji pac tko.jaz pa cist drugje ze pred 9.5 leti. in predvsem cist totalno kul jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 tomazslo....ko berem tvoje komentarje se zanimivo resnično strinjam z njimi. Noro pa je, ker sem popolnoma zmedena med vso razumnostjo in vsem kar tudi ti gor opisuješ in med vsemi čustvi in dogodki ki se mi-nama dogajajo. Kot sem rekla. Pojma nimam kaj in kako naj sploh še delujem.Pač iščem variante, poti.....nehala sem se borit proti čustvom in ubrala drugačno razmišljanje, ker razum in otepanje vsega skupaj niso več pomagali in sem vedno padla nazaj od koder sem plezala ven. In če sem popolnoma iskrena, sem najedena čakati in čakati kaj bo prinesel čas, medtem pa toniti vedno globje v situacijo in gledati kako gre čas mimo. predolgo se že vleče vse skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 in zakaj ne stopiš do njega in mu ne poveš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 joj te 'zhenske' variante, da je treba ta moment vedet, opredelit, postavit... pravis Princeza - sita sem 'chakanja'.na KOGA???na KAJ??? mal hecno je men tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi in kaj si pridobil po teh dveh letih?marsikaj razumem stvari ki jih prej nisem <{POST_SNAPBACK}>nic, kao 'reference', da je to spedenal - kar bi se najverjetneje itak zgodilo, brez kakega njegovega 'charanja' zraven. ne nekaj na pamet, to kar sem jaz hotel doseči 100% ni bilo namenjeno in se ziher nebi zgodilo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Princeza...še nekaj napišem, pol pa ne bom več, ker moraš pač sama do tega priti... Imel sem prijateljico, splet okoliščin je pač nanesel, da mi jo je prevzel najboljši dolgoletni prijatelj, ker smo pač vseskozi bili in smo še v istem trikotniku, sem tudi sam sebi ustvaril vzotrec, da je to samo začasno, da sva si usojena in podobno, pa še sama je pripomogla k temu, kakor hitro sem se malo oddaljil je že nekaj naredila, da sem prišel nazaj. Vendar je bil moj vzorec, ki mi je taka razmišljanja pogojeval, jaz sem bil tisti, ki sem bil prepričan, da sva usojena, predvsem ker sva bila bežna znanca že veliko let pred tem, predno sva začela hoditi skupaj, vmes bila popolnoma izgubljena in naenkrat zopet na novo skupaj. Prav vsa razmišljanaj so mi potrjevala, da je to z prijateljem samo začasno, tako sem si zapisoval, ker sem tako hotel...to je bil moj zapis in daleč od resnice. Samo ker sem tako sebi zapisoval, sem zapisoval tudi njej, dajal sem ji pogoje, da se me je še vedno lastila in tako plavala med prijateljem in mano, kadar se je kaj zakompliciralo sem bil vedno jaz tisti, kjer je iskala nasvet in tolažbo, to me je še bolj prepričevalo v "najino skupno" usodo. Kaki dve leti in pol "jebanja" sam z sabo sem rabil, da sem končno verjel dejstvom in ne tistemu, kar sem sam sebi zapisal. Kakor hitro sem s tem razčistil, sem se tudi osvobodil njenega vpliva, sedaj ni več "energetskih niti", ni več skupnih vzorcev, ki bi se telepatsko izmenjevali in zato tudi ni več vpliva. Verjemi mi, da ni bilo lahko, a uspelo je, tudi sam sem iskal druge zveze, če sem bil z drugo mi je sredi seksa prišla na misel in v trenutku je bilo vsega konec "pimpek pal". Sem pač rabil čas, da sem to predelal, da sem moj vzorec, ki sem ga zaradi skupnih detaljev tudi nanjo projeciral in njen vzorec, ki se je projeciral name lahko ozavestil in danes imam popolen mir pred tem, vse skupaj je samo neko novo spoznanje, nekaj novega znanja o tem, nek neboleč spomin, ostala sva prijatelja, vendar prav nič ne boli ker ni moja, je preteklost na kateri sem se učil in je del naloge na čemer sem malo rastel. To kar opisuješ je prav isto kar sem sam v nekem obdobju premišljeval in verjel, tudi čarovništvo mi je hodilo na pamet, cel kup dejanj je bilo takih, da bi bilo lahko po mojem takratnjem vzorcu tudi možno, a v resnici je bilo daleč od tega, ker nisem hotel verjeti resnici, ker sem hotel verjeti to, kar sem si zapisal. S tem sem dajal pogoje, da se je tako odvijalo. Jaz sem dovolil da se je tako odvijalo, sam sem želel to, ker sem hrepenel po nečem, kar je bilo že davno preteklost. Samo ker sem si to zapisoval, in ker se vzorci pokrivajo z enakimi in podobnimi, sem istočasno tudi njej vse zapisoval, ali razumeš. Tako smo bili prav vseskozi prepleteni in v misli poštenja in odkritosti (bilo je daleč od tega) smo pač sodelovali v skupnem projektu bolečin. Tudi vaju vidim v taki luči, v moji prehojeni poti, pač ne moreta se drug od drugega osvoboditi, ker nista ozavestila resnice, zakaj nista skupaj, tako je pa ta vzorec še vedno živ in deluje, predvsem pa aktivira ego, da razmišljata in trpita v tem, za dosego rezultata. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 no in a si s to osebo zdaj behy - tko ono usodno pa to? a je mel torej smisel 2 leti se ufuravat? ker ce ni bilo namenjeno, se ne bi zgodil.Imas rok za rodit 3. aprila in je kao 'namenjeno', da rodis 3. aprila.sam rodis 8. marca.pol pa kdo rece - sam 'namenjeno mu je blo pa'. kar je cist off - namenjeno mu je blo tko kot je blo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 TOMAŽ MLAKAR je pravi naslov za magijo.... naj se obrni princeskaaa všeč mi je tale citat: Magija Magija je starodavna znanost, ki proučuje vse od najnižjih zakonov narave do najvišjih zakonov duha. Z njo so se včasih ukvarjali le svečeniki in vladarji. Mag je osamljen bojevnik, ki bije večni boj s silami Ega. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi to je samo beg...vse še prde verjemi, da ne boš vedno takole napisala...sicer nimaš podatkov v osebnem opisu, da bi videl koliko si stara, vendar tako kot si napisala se ne izide ali pa otopiš.... Ni beg, tudi taki obstajamo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no in a si s to osebo zdaj behy - tko ono usodno pa to? a je mel torej smisel 2 leti se ufuravat? ker ce ni bilo namenjeno, se ne bi zgodil.Imas rok za rodit 3. aprila in je kao 'namenjeno', da rodis 3. aprila.sam rodis 8. marca.pol pa kdo rece - sam 'namenjeno mu je blo pa'. kar je cist off - namenjeno mu je blo tko kot je blo. aja? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 kaj aja?ja. in - a si s to osebo?ko si ze taksno zganjal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj aja?ja. in - a si s to osebo?ko si ze taksno zganjal? emm, no ja zaljubljena je vame, samo zdaj trenutno sma nekje obtičala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 hm tomazslo------> zanimivo je prebrat tako zgodbo iz osebne izkušnje. Morda pa si le nekaj premaknil v meni----->vsaj v smeri razmisleka. Hm mislim, da bo treba zadevo mal prespat in razmislit o tvojih besedah. marsa:ja prej si mi omenila, da je včasih najbolj stvari pustit, da s tem največ narediš. Na to sem napeljala....da ne morem več puščat in čakat da se dogodki odvijajo, da bi želela da se spremembe zgodijo in bi rada nekaj storila v tej smeri. karkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.