cashy 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 bolj, ko to berem, raje bi videl, da se nikdar ne zaljubim...samo trpljenje, bljak Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ce nisi nikol trpel, tezko najdes sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bolj, ko to berem, raje bi videl, da se nikdar ne zaljubim...samo trpljenje, bljak Hahahaha, jz sm pa pol pravi mazohist Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ampak se splača, veš, Cashy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak se splača, veš, Cashy. da se splača trpeti? Uh, ta je pa močna Res ne vidim razloga, zakaj bi kdo rad mučil samega sebe... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Princeza,že nekaj časa berem ta forum, tvoje pisanje pa me je vzpodbudilo, da se prijavim in tudi kaj napišem. hojla, sem vesela, da sem bila povod za vpis na forum Drugače pa ja, ravno zaradi pogovorov z njim to vem Kar se tiče, da te mine solata in prime nektarina-----> ja saj se lahko zgodi, ampak mislim, da če si solato močno želiš in če potrošiš nekaj truda za to, da je nazadnje na tvojem krožniku, mislim, da jo potem kar z največjim užitkom popapcaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Zakaj se splača trpeti?Ker brez minusa tudi plusa ni. Ker brez tega, da 'poljubčkaš par žab' tudi 'princeske' ne boš znal ceniti. In zato, ker ni lepšega kot je prava ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Princeza, daj času čas in pozabi na magijo. Če sta si namenjena, bosta zagotovo pristala skupaj. Deluješ mi totalen sonček in je škoda, da bi se spuščala v nekaj, kar ti lahko škodi. Bistvo mojega pisanja je, da nikoli ne moreš vedeti kaj se drugemu mota po glavi. Lahko laže, lahko prikriva resnico, lahko pa si tudi ti napačno razlagaš njegove besede. Samo zase si lahko zares 100%. In pogovori niso merodajni. Imela sem prijatelja, ki je znal deklicam strašno lepo na dušo pihat in jim dajat upanje. Ampak te deklice niso videle tistega, kar smo videli mi, ki smo bili njegova klapa - njihovo občudovanje je godilo njegovemu egu in ko je ena obrnila hrbet, je vajo ponovil pri drugi. Pa to niso bili flirti za en večer. To se je dogajalo na faksu in je trajalo od 2. letnika pa do absolventa. In verjetno bi tudi te deklice zatrjevale, da so čustva obojestranska, da to vejo zagotovo, saj so se o tem vendar pogovarjale z njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.......pa motis, morda si le ti to tako mocno zelis, da si se enostavno prepricala v to, da si zeli tudi on.In vprasanje je tudi ali si res zaljubljena v to osebo ali le v spomine na vajine lepe trutke? Pravis, da ze dolgo traja odkar si brez njega in ga se vedno zelis, da je to zagotovo tisto pravo... morda je, morda pa si se le v svoji glavi tako mocno prepricala kaj cutis in si ne dovolis, da ugotovis, ce v resnici res to cutis. hhhmmmm, ko si opisala tvoj primer, je tebe minilo in fant se je spremenil. Jaz njega poznam res dobro in on mene tudi do potankosti. Mislim, da je edina oseba, ki o meni ve skoraj vse in včasih nama niso potrebne niti besede, dovolj je pogled ali samo začetni "živjo", da točno ve kaj je na stvari. Sicer zanimivo razmišljaš----->zgornji citat o prepričanju v moji glavi......sem oseba, ki se načeloma težko na nekoga naveže in zelo hitro postavim limite, če je neke zgodbe konec, je konec. Nikoli nisem porabila dolgo časa---->nikoli nisem sploh porabila časa, da bi o neki končani zgodbi razpravljala in ražčlenjevala možnosti in variante.....razen pri tej, ki sem jo napisala. Tudi zaradi tega, me zadeva bega, ni v skladu z mojo naravo. Aja kar pa se tiče njegovih čustev do mene, mu verjemem, jih čutim da so. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Princeza, daj času čas in pozabi na magijo. Če sta si namenjena, bosta zagotovo pristala skupaj. Deluješ mi totalen sonček in je škoda, da bi se spuščala v nekaj, kar ti lahko škodi. Bistvo mojega pisanja je, da nikoli ne moreš vedeti kaj se drugemu mota po glavi. Lahko laže, lahko prikriva resnico, lahko pa si tudi ti napačno razlagaš njegove besede. Samo zase si lahko zares 100%. In pogovori niso merodajni. Imela sem prijatelja, ki je znal deklicam strašno lepo na dušo pihat in jim dajat upanje. Ampak te deklice niso videle tistega, kar smo videli mi, ki smo bili njegova klapa - njihovo občudovanje je godilo njegovemu egu in ko je ena obrnila hrbet, je vajo ponovil pri drugi. Pa to niso bili flirti za en večer. To se je dogajalo na faksu in je trajalo od 2. letnika pa do absolventa. In verjetno bi tudi te deklice zatrjevale, da so čustva obojestranska, da to vejo zagotovo, saj so se o tem vendar pogovarjale z njim. To ti dam prav, prepričana sem res lahko samo zase. Samo njemu tudi verjamem, ga predolgo poznam in sva dala kar nekaj "čez". Kar pa se tiče prijatelja, pa ja, poznam tudi sama nekaj takih ljudi. Pa ne samo moških. Grdo. Ne vem, kaj imajo od tega, res zgleda samo napihovanje ega. Kako pa se počutijo v sebi? Misliš, da sploh kaj občutijo ali so potem celo življenje prazni in živijo življenje ---->kasneje tudi v družini samo zaradi nekih družbenih norm Ne vem no, morda pa samo jaz pričakujem preveč od življenja Raje sem sama, kot da bi živela življenje ravno zaradi teh zgoraj omenjenih družbenih norm. No, saj ga. Če bi želela manj, bi si že našla koga, ravno zaradi tega, da z nekom sem.Ko pa smo že na tem, pa nekateri, ki imajo meni podoben primer na žalost, storijo ravno to. So z nekom, samo za to da so.Žalostno a ni? Zate, ki se mi tudi zdiš sonček In za vse ostale, ki sijete tukaj gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj ponovim! Magija ni igra. nekaterim na tem forumu, izgleda, magija predstavlja sistem za zadovoljevanje želja po bližnjici. Hrepenenje po moči, slavi, obilici zadovoljstva... vse to z magijo. To ni namenjeno tebi, draga Princeza.Naj ti dam predlog. Vsedi se na miren kotiček, temeljito razišči svoja čustva. Gre za strast ali gre za globljo ljubezen? Lahko priznam, da gre pravzaprav za oboje. Priporočam ti, da se za kakšen mesec sploh ne ukvarjaš s fantom in svojimi ljubezenskimi težavami, temveč se ukvarjaj samo s svojim duhovnim razvojem. Saj se ne morem. Trenutno je na poti on, potem pa bom jaz.Saj ne mislim le nase in ne želimj nikomur nič slabega. Če bova prišla do spoznanja da ne moreva biti skupaj in si on vsega skupaj vendarle ne predstavlja tako kot jaz, bom to sprejela in bom sla v življenje naprej sama. No, saj vem, da to ni tko lahko kot sem zdaj napisala, ampak s trudom...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj ti pove, kaj on cuti in prevsem, kaj si zeli in kaj razmislja. Zal samo custva niso dovolj, da bi dva shajala skupaj. Magija ti ne bo pomagala na dolgi rok. Zvezo je treba graditi, saj ne mores vsak dan ponavljati enega in istega rituala. Tudi ziveti moras, ves kolk energije ti pobere ze samo razmisljanje o tem.. Energijo potrebujes ZASE! Ne da njega prepricas v ne vem kaj. Ce ni preprican pa j..ga, nek drug bo pa zelo preprican, ti ga bos pa spregledala ker bos takrat mesala ljubezenski napoj, medtem ko se bo aaah "ON" valjal v postelji z drugo... veri sori za kruto-ralisticen pogled... Hojla Diana ...vem da niso dovolj le čustva, ti dam prav.Saj pravzaprav, marsikdo tukaj da komentar, kateremu ne morem oporekat in marsikdo pove kaj, kar drži in hvaležna sem vsem, ki se potrudite prebrat in mi iskreno povedat svoje mnenje. Ampak saj veste kako je, tudi name se ljudje radi obrnejo, ko gre za kakšen nasvet in pogled na kakšno zadevo, vendar pa sam zase nisi nikoli dovolj pameten in nikoli ne vidiš situacije, kot bi jo morda videl na popolnoma istem primeru v katerega ne bi bil vključen. uuufffff zanimivi smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 *Princeza - ukaz (citat) moras vedno tudi zakljuciti.tecno je brati tole, ko ne ves, kdo kaj govori. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 Imaš prav ja, bom upoštevala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 super, hvala, glej, tule pa lohk mal 'vadis': Test Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 ok super, bom opravila domačo nalogo, pol zvečer ko domov pridem zdajle med delovnim časom, imam samo take hitrejše skoke na net----->tko za relaksacijo mel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 saj ni problema, saj stekam, saj pa tud zdalec nisi edina, da ne bi mislila. sam pac.... nocem ze kar prec zagnjavit, si mislim, saj sam vidi, saj valjda uch vrze morda tud po kakem postu se nazaj...No vcasih pa se to vztrajno ponavlja, men se pa pol tud ne da tolk matrat, da bom desifrirala pa po moznosti clo nazaj po straneh hodila gledat, kdo je kaj napisal, da bom lohk sploh opredelila avtorja dolocenega odstavka.Pol pa recem.Veckrat se pol se vedno tkole dogaja, sam pol se mi pa ne da vec opominjat, sam brat pa tud ne. vecinoma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Lahko priznam, da gre pravzaprav za oboje. ... Saj se ne morem. Trenutno je na poti on, potem pa bom jaz.Mislim, da iz moke, katero mesiš, ne bo kaj veliko kruha. Morebiti se motim, a glede na običajne reakcije običajnih ljudi tako sklepam. Ne moreš leteti, če ne znaš uporabljati kril! Da prevedem... dokler ne znaš prepoznati okoliščin, se boš zaletavala in bolelo bo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 ja vsi se učimo, ne moreš pa res sklepati ali bo iz moke kruh ali ne, sicer pa nismo vsi enaki povprečni ljudje, vsak je po svoje edinstven in vsaka situacija se ne da enačit z katerokoli drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ja vsi se učimo, ne moreš pa res sklepati ali bo iz moke kruh ali ne, sicer pa nismo vsi enaki povprečni ljudje, vsak je po svoje edinstven in vsaka situacija se ne da enačit z katerokoli drugo.Pravim, da mislim, ne pa, da ne bo. Vsekakor smo različni, a samo v drobnih detajlih. V povprečju pa smo si po reakcijah neverjetno podobni. Dandanašnji problem je zahteva po takojšnji zadovoljitvi. Kar nekaj ljudov (tudi na tem forumu) bi z veseljem in brez zadržkov uporabilo magijske tehnike, da bi zadovoljili svoje želje. Kakor hitro ni trenutne zadovoljitve, je stres zaradi neuslišanosti. tega je veliko. Posebno mladina med 15 in 25 let je temu silno podvržena. Mogoče so celo pred stoletji trdili, da Kabala ni za mlajše od 30 let (no, mnogi znani kabalisti so umrli pred to starostjo). zakaj omenjam Kabalo? zato, ker iz kabale izhaja nekaj silno učinkovitih magijskih sistemov. Bog ne daj, da bi te tehnike prišle v roke neučkanim dušam MTV generacije, dokler jih realnost ne prizemlji! Sam sem se moral za začetek resnega dela s kabalistično magijo mediti lepo število let. Vrjemi, potrpežljivost je mast božja in dokler je v obilici ne užiješ, bo samo moka brez kruha. Saj ni problem priklicati recimo nadangela gabriela, a posledice zlorabe teh energij so strahovite. Shizofrenija in manična depresija so pravzaprav drobne kazni. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ni problem priklicati recimo nadangela gabriela, a posledice zlorabe teh energij so strahovite. Tukaj se popolnoma strinjam s teboj Kabalist. Če zlorabljaš energijo, ki je namenjena zdravljenu ali nekemu usmerjanju in jo izkoristiš za svoje sebične namene, potem se ti to vse enkrat povrne. Samo ne vem, zakaj uporabljate v Kabali besedo magija. Vsak lahko dela čudeže. Čudež je že to, če nekomu pomagaš in ga usmeriš ali kaj podobnega. Kaj se tiče nadnaravnih sposobnosti je pa tko. Vsak človek ima v sebi zelo velik in neskončen potencial. IN veliko ljudi bi že lahko uporabljal te sposobnosti. Ampak ne morjo. To pa zato, ker se energija porazgubi. Tam kamor polagaš pozornost tam gre tvoja energija. IN takšno moč imajo stvari nad človekom. Ostalo pa izhaja iz tega...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Samo ne vem, zakaj uporabljate v Kabali besedo magijaKer se pač ta beseda uporablja. Pravzaprav uporabljamo izraz Kabalistična magija. To je sklop dejavnosti, katerih namen je osebnostno napredovati s pomočjo različnih, v celoto povezanih tehnik. Pravzaprav gre za operacije, katere se izvajajo z voljnim naporom in imajo namen spreminjati vzroke različnih stanj s ciljem pridobitve novih kvalitet. Magijo uporabljamo tudi zaradi spoznavanja sveta in narave razodevanja Boga. Pravi kabalistični mag NIKOLI ne deluje v korist drugega. Vse prevečkrat se rado zgodi, da pomoč drugemu izhaja iz nezavednih sebičnih namenov. Pravzaprav pomagamo tako, da lačnemu ne damo kruha, temveč motiko, seme in navodilo, kako bo iz semena nastalo žito in iz žita kruh. Večje, kot je obvaldovanje magije, zahtevnejše je iskanje ravnotežja, saj moč prinaša odgovornost. Razno otroško igranje z ljubezenskimi uroki ipd. največkrat prinese škodo tistemu, ki se gre takšno čaranje. Ukvarjanje z magijo zato, da očaraš koga okoli sebe ali za pridobitništvo je pot v pekel, kjer osebno ne bi rad pristostvoval. Kot sem že omenil, videl sem že ljudi, ki so padli... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 se pravi dragi moji...to kar mi hocete povedati na princezinem primeru je, POZABI ni nobene moznosti?Kar je bilo je bilo. Vse so samo iluzie, ki si jih nakvackamo v glavi? Samo ona cuti on pa ne?je to res? ENA VELIKA RESNICA ZA VSE: IT ALWAYS GOES BOTH WAYS Res je edino, ce bi on on koncal z njo in ji dal striktno vedeti in bi striktno koncal.Drugace je veliko strahov in ovir, ki jih sicer najbrz ne bosta zmogla...ker jih ze dosedaj nista in ni samo od nje odvisno ampak tudi od njega...Zato pa ne moreta it cez, ker ni sooceno in popolnoma koncano. Oba drzita. Zato je tako zaj... Ce bi eden popolnoma popolnoma popustil, bi druga oseba ki drzi to zacutila in pocasi bi tudi ona zacela spuscati...resda pocasi in bolece ampak se zmer bi spuscala. Ne morem si da vam ne recem, da ne projicirajte svojih vez in neuspehov na druge. Zelo zelo res je da se vzorci zelo velikokrat ponavljajo, ampak res pa je da se lahko zgodi ena stvar - prepricali boste nekoga enega od 100tih katerim boste pravilno svetovali, da je strah in ovira nepremagljiva in da ja bolje da odreze in pusti za sabo - svojo pravo polovico. Da se upre dejstvu da ce sta si usojena da bosta prisla skupaj - ja sej bosta MATR v drugem zivljenju...ceprov bi mogla v tem. Zato se enkrat svetujte, kako naj preveri svojo ljubezen, kako naj zdravi bolecino, kako naj spusca z ljubeznijo in toplino, kako naj se zjoce in ljubi zraven brez bolecina in ce je ze bolecina naj bo ta bolecina ljubezen ...karkoli ne pa rezat brez da bi cutili in vedeli... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>da se splača trpeti? Uh, ta je pa močna Res ne vidim razloga, zakaj bi kdo rad mučil samega sebe...S to izjavo si je pa nekdo nabral en kup minus točk Veliko sreče pri iskanju ljubezni Aleš, zdaj vidim kaj je narobe ko jamraš da ne moreš najti punce zase - ljubezen se začne s srcem, z razumom pa jo obdržiš, tebi manjka osnova, ki se je za razliko od uma ne da naučiti!!! Pa brez zamere, nisem jezna, žalostna sem ob takih izjavah ker, če se splača trpeti zaradi kake stvari je to zaradi ljubezni in vsak ki je kdaj ljubil to predobro ve...pa ljubil ne samo partnerja pač pa tudi prijatelje in druge ki so ti blizu Razmisli malo... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 hja, 5rca, žal to ni matematika, da bi se iz veliko minusov naredilo pol manj plusov, mar ne? zadnjih 8 let mi pove svoje, sploh pa lansko leto, zakaj mislim, kot mislim....mi je bilo le pretežko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.