5rca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Če čist po pravici povem niti en dan tega da sem imela nekoga res rada in zaradi njegovega odhoda trpela še celo leto nebi zamenjala za to, da nikoli nebi vedela kako je imet tega človeka tok zlo rad... You live, you learn - v življenju greš čez 101 izkušnjo in če je tistih 100 slabih in tista zadnja hudo lepa je vredno vseh 100 prehoditi da prideš do tiste zadnje! Če se ne naučiš tega, da se vse zgodi z razlogom in da je vsako slabo za nekaj dobro, potem tako ne boš nikoli pripravljen za nič riskirati, v tem primeru tut ne za eno dobro izkušnjo, ki jo lahko dobiš iz 100 slabih... In iz lastne izkušnje ti lahko povem da je blo meni 7 let nazaj tut pretežko pa sem mislila da ne bom nikoli več "ok" in zdej se smejem temu ker sem se way preveč naučila iz ene težke izkušnje in way preveč lepih stvari spoznala zaradi nje, še hvaležna sem da sem lahko dons tuki kjer sem in doživljam vse to kar doživljam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko vse razumsko odpove, ko govori le še srce, ko nekdo spregleda, da je to TO?A tukaj pomaga magija? A tukaj pomagajo misli, vera, uroki itd. itd? JE MOŽNO Z MAGIJO DVA PONOVNO ZDRUŽITI?Kako? V vsaki polnokrvni ženski je en kanček in s tem ni nič narobe Sicer ne vem, o kakšni magiji premišljuješ in kaj je to, kar ti nekateri tako striktno odsvetujejo, brez skrbi pa se lahko poslužiš česa blažjega, npr. vilincev, meditacije, afirmacij ... pa ne v smislu, da koga v kaj prisiljuješ, pač pa z željo, da rešiš situacijo, v kateri sta se znašla. Naredi vse, kar lahko, ostalo prepusti nebu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 5rca, tako povem...ko bom zaradi vseh teh razočaranj doživel samo eno mijčkeno lepo stvar, mogoče samo kratek stisk rok, ljubeč pogled, bom neizmerno hvaležen, da se je to vse to zgodilo...tako bo, kot ti praviš... a dokler se to ne bo zgodilo, mi bo upanje še naprej ugašalo...ostati vekomaj brez plačila za preživeto trpljenje definitvno ni v mojem planu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Nikoli se ne predaj. Sledi svojim sanjam in zamislim. Najhujše je to, če se komu porušijo sanje. Če ti ne bo šlo pa prosi za višja bitja naj ti pomagajo ali moli. Resnično pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ostati vekomaj brez plačila za preživeto trpljenje definitvno ni v mojem planu... in definitivno to ni v planu nobenmu izmed nas! emmm: plani za vekomaj? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>5rca, tako povem...ko bom zaradi vseh teh razočaranj doživel samo eno mijčkeno lepo stvar, mogoče samo kratek stisk rok, ljubeč pogled, bom neizmerno hvaležen, da se je to vse to zgodilo...tako bo, kot ti praviš... a dokler se to ne bo zgodilo, mi bo upanje še naprej ugašalo...ostati vekomaj brez plačila za preživeto trpljenje definitvno ni v mojem planu...greva na kavo? boš prejel topel stisk roke, poljubček na lica ter očarljiv pogled ok, vem, da iščeš dekle (tu odpadem), ampak po zgoraj napisanem imam občutek, da ti manjka tudi prijateljski stisk roke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se pravi dragi moji...to kar mi hocete povedati na princezinem primeru je, POZABI ni nobene moznosti?Kar je bilo je bilo. Vse so samo iluzie, ki si jih nakvackamo v glavi? Samo ona cuti on pa ne?je to res? ENA VELIKA RESNICA ZA VSE: IT ALWAYS GOES BOTH WAYS Res je edino, ce bi on on koncal z njo in ji dal striktno vedeti in bi striktno koncal.Drugace je veliko strahov in ovir, ki jih sicer najbrz ne bosta zmogla...ker jih ze dosedaj nista in ni samo od nje odvisno ampak tudi od njega...Zato pa ne moreta it cez, ker ni sooceno in popolnoma koncano. Oba drzita. Zato je tako zaj... Ce bi eden popolnoma popolnoma popustil, bi druga oseba ki drzi to zacutila in pocasi bi tudi ona zacela spuscati...resda pocasi in bolece ampak se zmer bi spuscala. Ne morem si da vam ne recem, da ne projicirajte svojih vez in neuspehov na druge. Zelo zelo res je da se vzorci zelo velikokrat ponavljajo, ampak res pa je da se lahko zgodi ena stvar - prepricali boste nekoga enega od 100tih katerim boste pravilno svetovali, da je strah in ovira nepremagljiva in da ja bolje da odreze in pusti za sabo - svojo pravo polovico. Da se upre dejstvu da ce sta si usojena da bosta prisla skupaj - ja sej bosta MATR v drugem zivljenju...ceprov bi mogla v tem. Zato se enkrat svetujte, kako naj preveri svojo ljubezen, kako naj zdravi bolecino, kako naj spusca z ljubeznijo in toplino, kako naj se zjoce in ljubi zraven brez bolecina in ce je ze bolecina naj bo ta bolecina ljubezen ...karkoli ne pa rezat brez da bi cutili in vedeli... NATALIE, SI ENA REDKIH IZJEM, KI ME JE RAZUMELA, KAJ SEM RESNIČNO ŽELELA POVEDATI S SVOJIM PISANJEM. NAPISALA SI MOJA RAZMIŠLJANJA, OBČUTKE, ČUSTVA, ŽELJE, VELIKO BOLJE KOT JE CELO MENI SAMI USPEVALO. HVALA TI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V vsaki polnokrvni ženski je en kanček in s tem ni nič narobe Sicer ne vem, o kakšni magiji premišljuješ in kaj je to, kar ti nekateri tako striktno odsvetujejo, brez skrbi pa se lahko poslužiš česa blažjega, npr. vilincev, meditacije, afirmacij ... pa ne v smislu, da koga v kaj prisiljuješ, pač pa z željo, da rešiš situacijo, v kateri sta se znašla. Naredi vse, kar lahko, ostalo prepusti nebu xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V vsaki polnokrvni ženski je en kanček in s tem ni nič narobe Sicer ne vem, o kakšni magiji premišljuješ in kaj je to, kar ti nekateri tako striktno odsvetujejo, brez skrbi pa se lahko poslužiš česa blažjega, npr. vilincev, meditacije, afirmacij ... pa ne v smislu, da koga v kaj prisiljuješ, pač pa z željo, da rešiš situacijo, v kateri sta se znašla. Naredi vse, kar lahko, ostalo prepusti nebu JA SAJ TO SEM IMELA V MISLIH, MALO MAGIČNOSTI, S KATERO SI LAHKO POMAGAŠ K SREČI. NIKAKOR NISEM IMELA V MISLIH KUHATI ZELENIH ZVARKOV Z ŽABJIMI OČMI IN MOČERADOVO KRVJO V VELIKEM ČRNEM KOTLU VILINČKE SEM SI PA ŽE PRISKRBELA IN JIH ŽE ŠTUDIRAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 malo nedolžnega čaranja ne škodi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> JA SAJ TO SEM IMELA V MISLIH, MALO MAGIČNOSTI, S KATERO SI LAHKO POMAGAŠ K SREČI. NIKAKOR NISEM IMELA V MISLIH KUHATI ZELENIH ZVARKOV Z ŽABJIMI OČMI IN MOČERADOVO KRVJO V VELIKEM ČRNEM KOTLU VILINČKE SEM SI PA ŽE PRISKRBELA IN JIH ŽE ŠTUDIRAM pridna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli se ne predaj. Sledi svojim sanjam in zamislim. Najhujše je to, če se komu porušijo sanje. Če ti ne bo šlo pa prosi za višja bitja naj ti pomagajo ali moli. Resnično pomaga. HVALA TUDI TEBI MATJAZZ. KO SEM KAR NAENKRAT DOBILA TOLIKO POZITIVNIH ODGOVOROV IN OBČUTEK, DA VESTE O ČEM GOVORIM IN DA NE MISLIM NAD NEKOM ZGANJAT NEKIH TEMNIH UROKOV POVSEM PROTI NJEGOVI VOLJI PRIZNAM, SE MI JE ENERGIJA KAR POVRNILA IN ČE NE DRUGEGA JE ŽE SAM POZITIVIZEM IZ VAŠE STRANI ZLATA VREDEN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>NATALIE, SI ENA REDKIH IZJEM, KI ME JE RAZUMELA, KAJ SEM RESNIČNO ŽELELA POVEDATI S SVOJIM PISANJEM. NAPISALA SI MOJA RAZMIŠLJANJA, OBČUTKE, ČUSTVA, ŽELJE, VELIKO BOLJE KOT JE CELO MENI SAMI USPEVALO. HVALA TI heh sem pac v istem shitu :xx!: u glavnem ljubi in ne poseduj pa bo Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vekomaj brez plačila za preživeto trpljenje definitvno ni v mojem planu... kaj pa je največje plačilo? možnost da lahko ljubiš? da to zmoreš? in ali je prizadoetost sploh možna, če je to iskreno, in a ni trpljenje le posledica nepopolnosti našega ega, ki nam nonstop otežuje točno to ljubezen,... "Bojazljivec umre tisočkrat, pravi bojevnik pa le enkrat." če greš all the way, ne trpiš, pomoje vsaj ker takrat sprejmeš vse, v vseh oblikah, in katerokoli dejanje, je le znak ljubezni, ljubezni ki izvira iz tebe in jo daješ svetu... v tem je le radost nobeno trpljenje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Za svoje preizkušnje ne pričakuj plačila in dobil boš tako poplačano, kot si še sam ne bi mogel predstvljat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 'heh sem pac v istem shitu icon_smile_dead.gif' Se mi je kar zdelo, ko sem brala tvoj odgovor. Očitno tudi ti še upaš... Zato tudi daješ upanje drugim, ki so na istem - hkrati prepričuješ še sebe, da se splača vztrajati. Veš, tisti, ki smo tak 'shit' že dali skozi, pa na vse skupaj gledamo drugače. Če sta si dva res namenjena, bosta prišla skupaj tudi brez urokov, čaranja in podobnega. Če pa si nista namenjena in se gremo čarovnike, pa s tem samo podaljšujemo agonijo in krepimo navezanost na sanje in iluzijo. Se ne splača, verjemi. Zato jaz ne sodim ali sta si princeza in tisti fant, o katerem piše, namenjena. To konec koncev niti ni moja stvar in me ne zanima. Zdi pa se mi fer, da jo opozorim na to, da ne more 100% vedeti, kaj čuti ali misli kdor koli drug na tem svetu. Če se prepričuje v nasprotno, si blefira. To pa ni zdravo. V taki situaciji je najbolj pametno, da se nehaš oklepati vsake rešilne bilke. Odpri se življenju in to bo prineslo kar si najbolj želiš - ljubezen. Pa naj bo od te ali pa od katere druge osebe. Škoda je koprneti po nečem, pa tudi fantom se trpljenje običajno ne zdi najbolj privlačno. Če sem bolj konkretna: veliko več šans (pri vsakemu) ima iskreno veselo in nasmejano dekle, ki sproščeno flirta in se spogleduje kot pa dekle, ki upa, se boji, hrepeni in je le še senca same sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Cashy, a je možno, da gledaš v napačno smer? Pogosto se namreč zgodi, da (ker še nismo pripravljeni na ljubezen) partnerja iščemo na napačnem koncu. Malo poglej okoli sebe in mogoče je kje oseba, ki te gleda z velikimi očkami, pa se boji TVOJE zavrnitve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Nino, vsak večer odprem eno knjigco, kjer je na vsaki strani napisana neka misel in njena interpretacija. Ne vem, po kakšnem naključju se mi je včeraj odprla stran z znanim Churchillovim govorom: "Nikoli! Nikoli! Nikoli se ne vdaj!"Tako se mi tvoja filozofija, ne trpeti v situacijah, kjer lahko trpiš zdi bolj smiselna kot moja, izogibati se situacijam, kjer lahko trpiš. Cekinček, gledal sem iz vseh mogočih strani, pa je bil rezultat vedno isti...nikakršen. Zato partnerja ne iščem več. Na silo ne uspe nobena stvar...bo že življenje prineslo vse potrebno ob svojem času...torej, če bo katera kaj hotela, bo sama rekla...če jo je pa strah, naj bo pa kar tiho... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm kako to mislis? Ce te je vedno strah neuspeha, vedno trpis... ce si pa upas it v to pogumno in s pravimi motivi, nc kej dost ne boli ce ze samo 1x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>'heh sem pac v istem shitu icon_smile_dead.gif' Se mi je kar zdelo, ko sem brala tvoj odgovor. Očitno tudi ti še upaš... Zato tudi daješ upanje drugim, ki so na istem - hkrati prepričuješ še sebe, da se splača vztrajati. No ja Cekincek...kaj naj recem...V mojem primeru je malce drgace...Ker tale shit traja ze 2.5 let in v bistvu sva dala s tem fantom ze dosti cez. tko da sva probala ze dvakrat pa ni slo. Res pa je da je mocna vez. Ampak res pa je tudi da ne upam vec ...ker sem pac dvignila roke. Vcasih me res se prevzame tisti nor obcutek - ki pa ponavadi traja ene dva do tri dni. Z njegovom feedbackom. Enakim. Ker pa se ne vidiva veliko, ker sem jaz v tujini tudi ni tako tezko. Tako, da mogoce sem res narobe napisala v smislu naj upa...Bistvo je da ga ljubi in ne upa no. V mojem primeru vem da me ima rad, vem da ga imam jaz rada in veva da ne gre. Ker sva poizkusila. Dvakrat z enakim rezultatom.In se imava rada. Mislim, da je to lepa vez. Zna bit pa tezko, ce sva kdaj mal vec skupaj, ker potem obadva zgubiva tla pod nogami in se spet noro zaljubiva drug v drugega. Govorim o obeh straneh. In ker ne znava resevati drugace tega, se pac poizkusva kontrolirati in se pac zaljubljava drug v drugega na obroke . In lepo je. In vsake toliko casa tudi zelo zaboli, zaradi tistih starih lepih sanj.vendar ko sprejmes to, ves da je tudi bolecina del te veze. Sam sem se ze cisto navadila na to. Tudi on.Ne upam vec. Zna pa boleti in zna biti noro lepo. Nihanje kot zivljenje. Ker so ekstremni obcutki in ekstremne energije, ekstremno boli in ekstremno osrecuje. Vsaka veza ima svoje lepote. Tudi ta jo ima, tud Princezina jo ima. In velike ljubezni te delajo se vecjega cloveka. Sporocilo je LJUBI. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Samo je tud odvisno na kakšen način upaš. Če samo upaš in ne veš, če se bo to uresničilo, potem nimaš veliko možnosti. Če pa upaš in veš da se bo nekaj uresničilo potem pa ti zmaga skoraj ne more uiti. Poleg upanja in vedenje je seveda potrebno tudi delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli se ne predaj. Sledi svojim sanjam in zamislim. Najhujše je to, če se komu porušijo sanje. Če ti ne bo šlo pa prosi za višja bitja naj ti pomagajo ali moli. Resnično pomaga. kot delo polek upanja in vere imaš verjetno v mislih tale zgornji citat? .....ali sem te prav razumela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ja recimo. Evo bom podal en primer. Človek se hoče rešit iz revščine, ampak ne more dobit službe. Čeprav dela vse kar sm naštev more še vedno hodit od vrat do vrat na razgovore. Čeprav upaš, verjameš in moliš moreš bit še vedno dejaven v fizičnem smislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kot delo polek upanja in vere imaš verjetno v mislih tale zgornji citat? .....ali sem te prav razumela? ej ej ej ejjjj sigurno si ga prav razumela, na svoj nacin Ne vem, pa ce si ga prav razumela na njegov nacin? Ce prav razumem na kater nacin sploh? hehe se vtikujem, kamor mi ni treba... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 ja seveda, skupek vsega razumljivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.