princeza 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 RAVNOKAR POSTALA ČOKOMANKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tut eno zdej kulsk!! ce kej zves, pa se ti da napisat sem, bi blo kulsk! pa tudi kje se kupi. Ponavadi jo imajo v maxiju zgoraj v pritličju pri pralinah (nasproti ur). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>RAVNOKAR POSTALA ČOKOMANKA jaz tudi, izpolnjujem vse pogoje, razen zadnjega....jao meni..... Sem si danes v merkatorju nakupila 5 žlahtnih, ker so v akciji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2005 darn js se zmeri jem tisto cokolado vsak dan po malo... priblizno na polovici sem ze... hehe oziroma se... hm hm zdje jo jem tko s kruhom pa kr pase za zajtrk.... pred kosilom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 kaj pa mozolji? kaj res povzroča mozolje? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Žlehtnoba, puberteta, pa premal sexa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa mozolji? kaj res povzroča mozolje?Ja nej nebi povzročala čokolada mozoljev, naj bi jih orehi, mandli,in podobno Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> darn js se zmeri jem tisto cokolado vsak dan po malo... priblizno na polovici sem ze... hehe oziroma se... hm hm zdje jo jem tko s kruhom pa kr pase za zajtrk.... pred kosilom Kva? Ti še kr uno čokolado mažeš? Ja, a je bila mogoče težka tam enih 5 kil ali kako? Sem jaz že ene tri vmes zmazala .....Joj, kak men zadnje čase paše sladko .....Ponavadi sploh nisem taka, ko ste pa tukaj nekaj o čokoladi začel razpravljat sem pa postala kar malo zasvojena ......Ja, od čokolade si baje lahko tudi zasvojen .....Joj, kakšne majo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 mene pa poleti ful zapaca čokolada, ne vem tko težka se mi zdi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa mozolji? kaj res povzroča mozolje? Povzroča jih maščoba, ki je dodana čokoladi (ponavadi jo je okoli 37%), ne pa čokolada sama oz. kakav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 uuu hvala za info Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ravno zdaj jem milko Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ravno zdaj jem milko uuu jaz bi jo, samo je nimamo doma - preveč požrl Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 To eat or not eat - sploh ni vprašanje, odgovor je jasen - razvajati se je treba. Vendar ne vsak dan, je treba zobe šparat! Najraje imam milko s celimi lešniki, smetano, lešnikovo kremo, jogurtom, ... Gorenjke ne maram tako zelo. Corny Keksov sploh ne povoham, če so brez čokolade ali vsaj kakšne kreme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To eat or not eat - sploh ni vprašanje, odgovor je jasen - razvajati se je treba. Vendar ne vsak dan, je treba zobe šparat! Najraje imam milko s celimi lešniki, smetano, lešnikovo kremo, jogurtom, ... Gorenjke ne maram tako zelo. Corny Keksov sploh ne povoham, če so brez čokolade ali vsaj kakšne kreme.ja samo resno, mi je fesjt všeč z lešniki, z drobljenimi lešniki malo manj ampak najboljša pa je z rozinami Jogurt je tudi dober Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Fuj, jaz pa ne maram rozin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>uhjej čokoman pa še nisem Jaz tud ne. Resila test in mi niti ena trditev ne ustreza Cokolada...ma, je ze tako dolgo nisem jedla, da sem se jo v bistvu odvadila. Ce jo vidim na mizi, nimam zelje po njej ( pa tudi po kaksni drugi sladkariji ne zadnje case ). Drugace je pa bila ze podobna tema?No jaz imam se vedno najrajsi Lindt - kremna pa z mandeljni. Pa Gorenjko z velikimi lesniki. Pa cokolada ne povzroca mozoljev no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fuj, jaz pa ne maram rozin.ki so tak dobre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 men pa Lindt recimo sploh ni dobra......je zanč ena sodelavka ponujala, z mandelji, pa sm mislila ka za ena una taibržna, cenena bohveodkodizvirajoča čokolada je to pol pa vidim da je lindt....pa si mislim nč čudnega k je res nč posebniga, ni dobra sploh mam rajš kako navadno jedilno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Jaz najraje v nedeljo odprem napolitanke. Tiste ta čokoladne seveda, v tavlkem pakiranju - 500g. Njami Samo sedaj jih nisem jedel že kr nekaj časa.....ker ne smem.....ampak bom kmalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Men pa najbl tekne rizeva cokolada... mikado Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 prejle zmazala malo milke s celimi lešniki pol sm jo pa rajš v predal spravla.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa najbl tekne rizeva cokolada... mikado tabolš je una......mislim da Zvečevo, ne vem kok se ji reče, dobar dan al neki u takmu rumenmu pakiranju.......nesramno dobra, sam ful redkoki jo majo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> tabolš je una......mislim da Zvečevo, ne vem kok se ji reče, dobar dan al neki u takmu rumenmu pakiranju.......nesramno dobra, sam ful redkoki jo majoTodika, tvoj jezik je slajši od najslaše čokolade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.