Zasavka 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>prejle zmazala malo milke s celimi lešniki pol sm jo pa rajš v predal spravla....kje pa maš tist predal??? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Se mi je po čokoladi stožilo in ker je ni bilo, je bil najbližji približek smetanov jogurt s čokolado. Zdaj sem pa pomirjena. Definitivno sem zasvojena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 men ne bi blo za živet brez nje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> men ne bi blo za živet brez nje... A, glih ko je nimam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 roza krava od lešnika pa od mandla rula Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> men ne bi blo za živet brez nje... enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 a je kdo reku čokolada? Bemu bi jo... pa nimam nobene na zalogi... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kako lahko jeste čokolado :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sem vidla temo, pa sem mogla prec najdt neki čokoladnega. :xx!: Najdla v omari pufke . Drugač sem pa totalen odvisnik. K me zagrab je adijo, ni nč eat or not to eat. Je sam TO EAT! Sem sposobna sam po čokolado it v štacuno, tud če ne rabm nč druzga. Grem po še eno dozo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz pa ze deseti dan glodam Lindt intense orange pa se dve me cakata v omari.. grem po en koscek zdajle.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Čokolada ! Brez čokolade je isto, kot brez sexa, enostvno se ne da ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čokolada ! Brez čokolade je isto, kot brez sexa, enostvno se ne da ! Pa še res je ......Kje že imam čokolado Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ...ampak eni pa pravjo, da jim čokolada ne paše preveč no men ful Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 To eat... Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa še res je ......Kje že imam čokolado Pri men imaš čokolade na tone...kr uleti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri men imaš čokolade na tone...kr uleti ! Zdajle v avto Pa da ostanem brez izpita kot Marsa. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdajle v avto Pa da ostanem brez izpita kot Marsa. Zato obstajaj Taxi !! Marsa ostala brez vozniške...kdaj ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato obstajaj Taxi !! Sem mislila,da vsak izgovor prav pride ....Imam novega, preveč stane.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem mislila,da vsak izgovor prav pride ....Imam novega, preveč stane.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri men imaš čokolade na tone...kr uleti ! jez bi tut... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 vov,v pažnjo dobila bonbonjero Godiva; perfektni slastni čokoladni kvadratki... pašejo ob kterikol prilki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Jaz tud ne morem brez nje sem se ze hotla odvadit, pa enostavno ne gre.. cokolada, njami najboljsa gorenkina 70% temna, al pa presernove kroglice, pregresno dobre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Le kaj bi jaz brez čokolade. Mnjami ko sam pomislim nanjo. Dorina-ledenka, Milka-milijon in en okus, Toffee, Kinder-le kaj je lahko sploh boljše. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sem glihkar eno pojedla. Prijatelj mi je za RD podaril par kosov angelčkov iz različnih čokolad, še malo cimeta je dodal.Mnjami!!! Jih je sam naredil, lepo stopil, namešal, zmešal, ulil in ohladil. Jaz jih pa jem. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Izraz! zanimiva varianta........že nekaj časa razmišljam, da bi se lotila tega....lepo darilo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.