Tanci 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 kaj naj človek počne od takem deževnem dnevu drugega, kot da se baše z milko Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 hm....od čokolade dobiš: -energijo-boljše razmišljaš-te relaxira -uživaš v okusu... js res nevem kaj bi brez čokolade...ali čokoladnega sledoleda......al bilokaj kar je čokoladnega... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Jooooooooj...ta velko jagodno m iliko mam pred sabo, pa jo samo gledam. Še ene pol ure, pol jo pa začnem mlatit. Nč je ne dam...svojo si kupte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ne govorte,ze tri sem dons pojedla ta rdeco sm dubla in se mi mal mesa :xx!: pa se delat moram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 2 vrstici frderbani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 js sm dons tut že 2 milki zmazala :yumy: pa nimam tardeče Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ...jest pa trenutno abstiniram na področju čokolade...sam ne vem kak dolgo mi bo še uspelo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 a cist 0 druzga se ne da pocet ko jest cokolado kaj pa plesat po dezju v paru, se z nekom pac... kaj naj človek počne od takem deževnem dnevu drugega, kot da se baše z milko Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 nehte se vi skupaj basat s cokolado ker boste se zredili.veste da vec kot 40% ljudi v sloveniji je debelih in 15% prov zaradi cokolade jejte rajs sadje in zelenjavo!!!(nisem reku da je dobro) sej jemo tut sadje in zelenjavo ampak, ker je treba skrbeti za pestrost prehrane, je treba kdaj pojesti tut kakšno čokolado Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Ja pa za vitamine in minerale.....npr mlečna čokolada kalcij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kalcij v aragonitni obliki (toplotno obdelani mlecni proizvodi) prej skoduje kot koristi. zal, saj povzroca zakalciranost zil. Povsem drugo pa je, ce je kalcij neobdelan in niam aragonitne temvec bolj ovalno obliko, ki se ne nabira na stenah zil, temvec absorbira kot kalcij oz. preide v proces absorbcije. Care2 Daily Action - Ask about Fair Trade Chocolate http://dingo.care2.com/dailyaction/chocolate.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kak bi zdajle eno milko pa se mi ne da v trgovino sicer pa prej jedla lindtovo, ko sem bla pri sestri.grem zdaj malo gorenjke pojest, one s 70%kakava.mi bo usta skupi potegnal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jest pa uživam ob riževi milki...mi je tak noro dobra Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medica 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Pozdravljeni, sem ___________ in sem ČOKOHOLIK! To sem si priznala že kakšna 4 leta nazaj, traja pa že kakšnih 6 let... Najraje imam grenke čokolade (jedilna ali one 70%), Milka mi je presladka, Gorenjka je že boljša...Kakšne grenke mi je ful fajn jesti z vodo, ker poplakneš okus in je naslednji ugriz prav tako dober. Pred kratkim sem se odločila, da bom nehala jesti čokolado. Nehala sem jo kupovati zase, tu pa se je uspeh končal, ker sem jo potem jemala cimri in ji kupovala nazaj . Zdj jo pa spet sebi kupujem...Pa rajši za kosilo malo manj pojem, kot pa da bi se odpovedala čokoladi... Sej veste, da najboljše stvari: -redijo -so nelegalne -ali pa nemoralne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Danes je dan cokolade tukaj je nekaj razglednic...: http://www.123greetings.com/events/chocolate_day/ http://img.123greetings.com/thumbs/esep_chocolateday/8332-001-13-1078.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 dan čokolade jaz pa danes niti ene čokolade pokončala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ja no, sej ni glih mus, se posebno ce nisi vedela. jaz sem tudi zvedel sele proti veceru... toda za spremembo sem ravno v zadnjih 3 dneh pouzil vec sladoleda, tudi takega, ki je vseboval malo cokolade Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 A dan čokolade je danes... nič vedla luštne e kartice...mi je všeč tista z miško... sem bila kar pridna ta teden s čokolado.... ....bo treba na zdravljenje - ČOKOMANKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 dan cokolade! to je pa nekj najbolsga to se prav dons cokolado jemoTO EAT! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ani dobr no, kr dan cokolade Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 jp, itak da jedan čokolade meni so pa doma rekli, da mi bodo omejili dozo čokolade ker jo baje preveč pojem če sem pa čokoladožerka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 sladkor (industrijski) itak nima koristi v nasem organizmu; obratno, ponavadi povzroca veliko skode.vec pojemo sladkarij, vec potrebujemo mineralov, vitaminov...torej, ce iz jedilnika crtas vse kar je industrijsko sladkega, ne bo prav 0 narobe! pocutje pa bo sigurno boljse. cokolado si lahko kuhas tudi sama! obcasno pouziti nekaj trgovinske tudi ni napak pomoje..tako malce za posladkanje ce pa se to sprelevi v vsakdanjost, pa nism ravno siguren, da je zdravo prej bi rekel, da se s sladkorjem nekaj hoce kompenzirati, nadomestiti... kaj, pa bos najbolj vedela sama. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Hm ..ja sej je res...čokolada, pa še mal zapacka telo...pomožnosti dobiš še nečisto kožo. Hm najbolje je, če že ne gre drugače jesti grenko čokolado...črno.Zame je precej boljša.....pa še manj se jo poje je bolj zdrava...... Seveda se nadomesti, s čokolado ...žalost, pa depresijo pa take..... Saj ima najberž vsak izkušnjo, če si tečen žalosten pač košček sladke čokolade, pa je počutje boljše...endrofini...hm hormon sreče. Ni pa dobro pretiravat.....s ČOKOLADO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jp, vem, da ni dobro zaužiti preveč čokoladezanimivo, ostalih sladkarij itak ne maram, čokolada me pa tak privlači, kar naprej me kliče požrešna sem, kadar se gre za čokolado domača čokolada? a ve kdo za recept Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Lahko bi kar vse prepisala od tebe, Druidka, tudi jaz dolgo ne zdržim brez čokolade in tudi jaz bi rada izvedela kakšen recept. Od čokolade si lahko prav odvisen, ko se enkrat navadiš nanjo. Ne vem, če služi samo kot nadomestek, po moje se tudi preveč navadiš nanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.