Skoči na vsebino

Čokolada

Recommended Posts

očitno še ni dovolj močna x:px

ko si nečesa resnično želimo, Stvarstvo teži k uresničitvi te želje in jo tudi uresniči x:px

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

sem bila prepričana, da sem odvisna od čokolade :sori:

in se odločla, da sama sebi dokažem, da zmorem normalno funkcionirat

brez čokolade x!x

enajst dni že nisem pojedla niti koščka čokolade, sploh nobenih sladkarij :eek:

pravzaprav sploh nisem čutila prav nobene potrebe po njej

nimam se nobenega namena odpovedat čokoladi, vendar zdaj vem, da se mi ni

treba nažirat z nenormalno velikimi količinami milk, kot sem to počela, sploh zadnje tri mesece :sori:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Fajn! Jaz imam obdobja, ko sploh ne jem čokolade. Pa obdobja ko mi zlo paše. Še posebi če je stresno xcivx :o|o: kot sedaj. AMPAK se že kaže sonce skozi oblake... x;)x xDDx

pr men je tut tko... :o|o:

in tkrt k mam obdobja ko se naziram s cokolado se zredim tut po 4 kile :xx!:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Svašta. x:o)x Sn dans od ene dobu čokolado......temno zelen ovitek, na njem pa piše......."Strast"....."ročno delo".......in "temna čokolada z bučnimi semeni in bučnim oljem" :eek: Kaj si bodo še zmislil, bemu, pa tko al tko sn čokoladoman.... :sori: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sem bila prepričana, da sem odvisna od čokolade :sori:

in se odločla, da sama sebi dokažem, da zmorem normalno funkcionirat

brez čokolade x!x

enajst dni že nisem pojedla niti koščka čokolade, sploh nobenih sladkarij :eek:

pravzaprav sploh nisem čutila prav nobene potrebe po njej

nimam se nobenega namena odpovedat čokoladi, vendar zdaj vem, da se mi ni

treba nažirat z nenormalno velikimi količinami milk, kot sem to počela, sploh zadnje tri mesece :sori:

tole sva se šla z enim frendom v srednji šoli.. tist čas, ko je post.. sva se odločla, da zdrživa brez čokolade.. en mesec al kok.. prej sem bla sposobna po celo Gorenjko zbasat, med postom je blo neki cajt totalna kriza.. res, tist prav smešen filing, ko ti je čist jasno, da je ista fora ko droga x:o)x

no ja, od takrat sem pa sposobna met čokolado po 3 tedne odprto na mizi, pa vsake tolk polovico koščka pojest..

Rajš mal, pa tisto res hudo čokolado.. iz Rustike ene dva čokolatinčka recmo al pa Lindt al pa Gorenjko.. Milka men sploh ni všeč...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

uh lešnike imam že posebi zbrane :D ... da jih dodam zraven :D kar pridi hitro, vsak trenutek jo bom odpru...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni je pa čist fascinantno, sploh ne čutim potrebe po čokoladi :wOOt: v kakem drugem času bi bla zdej takoj za maznit Nutello na žlico x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Zdej jem tele Lindtove: Cuba, pa Madagascar, pa še ena - kaj že :inocent: - sem pozabla ...... majo full velik odstotek kakava, sam niso zanič x:Dx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 4 weeks later...
Zdej jem tele Lindtove: Cuba, pa Madagascar, pa še ena - kaj že :inocent: - sem pozabla ...... majo full velik odstotek kakava, sam niso zanič x:Dx

jest sem ravno danes jedla belo s kokosom...me je bla noro dobra! x:px :palec:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Guest mačona
edin šit je, da je ne moreš jesti normalno, ker se ti tisti špic zarije kam med dlesni, to pa boliiii. :vio: x:Dx je treba kar lomiti te trikotnike - gore - in vsako posebej dati v usta. :o|o: xnckrivx x:Dx

uh ja, ta je bla men zmeri ful všeč x:px

to se še spomnim, ne pa več tega, kakšnega okusa je (čokolada nasploh) x:Ix x:o)x

zakaj je pa ne ješ več?

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

dobr si ti to privoščiš x:px, sicer pa jst temne čokolade itak štejem k zdravi prehrani x:)x. Sem pa bolj skromen, običajno imam doma temne Gorenjke x;)x, Lindt, Suchard pa tako ob prilikah :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Dobil sem Čokolado, tlele jo gledam, pa razmisljam al naj se spravim nadnjo al ne... hm hm :inocent: paČ Čokolada... njamc :D mal jo bom dal se na stran pa se pol odlocim ali naj jo pojem ali ne... je zdrava ali ne? to me bolj zanima, najbrz da redi pa to je brezpredmetno ampak meni bi itak koristila kaka kilca vec... ;)

Pa smo pri zdravi hrani. Če se hočeš malček zredit lahko uživaš HERBALIFE proizvode-- naprimer čokolado topli napitek, ki je dober, zdrav z vitamini, minerali in proteini. Ampak to je treba probat potem veš...Če te zanima se oglasi in dobiš vse informacije.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...