Tanci 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ravnokar zmazala mlečno milko je bilo treba nadoknaditi kalorije, porabljene na fitnesu Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Navadna čokolada 100 gramska v ploščici ma 300 kalorij ane? Koliko kalorij ma pa tista jedilna?Nič, če jo samo opazuješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Nič, če jo samo opazuješ js pa čokolada sva dva pojma, sploh je ne maram kaj preveč a je z mano kaj narobe? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ja takoj jest čokolado Jaz drgače namest 100g pojem tist mini snickers ko je še eno 2x manjši od navadnega snickersa .... neki tazga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ja takoj jest čokolado Jaz drgače namest 100g pojem tist mini snickers ko je še eno 2x manjši od navadnega snickersa .... neki tazga. no ja, tak snickers bi pa js tudi, mam rada peanuts Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Jedilna čokolada..temna je zdrava Najboljša je oblita čez torto....čokoladna torta čez kremšnito pa je ni tudi če je brez čokolade To si pa tako lepo napisala , edino nad kremšnitam pa spet nisem tako navdušen, imajo torte prednost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Mater, bi zdej eno. Pa nom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Mater, bi zdej eno. Pa nom. uf, pridna jaz pa sem eno milko pokončala popoldan po kar dolgem času, sem bla zdaj nekaj časa mahnjena na kekse domačica no ja, sem še vedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 no danes je pa tudi meni mal padu cukr...sem zmazala eno milkico...njmas... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 uf, pridna jaz pa sem eno milko pokončala popoldan po kar dolgem času, sem bla zdaj nekaj časa mahnjena na kekse domačica no ja, sem še vedno Nč pridna, se morm skoz po roki tepst, da je ne. Grem na odbojko, skušnjava je prevelka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mucika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jst sm zasvujena z čukulado,prov usak dan jo morm jest res.sam da jo vidm jo nesm u usta,kuko se nej udvadm? ker namreč redi, pa še ni tok zdrava,baje da je una tmna najbl zdrava,..jst sm pa nora na milko... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 A neda,da sem odkar obstaja malo več temnih čokolad, jo kr več jem , čokoladne torte papri meni itak niso obstojne , no naenkrat sam dva kosa, tut že kakšnegamanjšega tretjega sem, več pa ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Pa je šla še ena! Mljask! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 evo, takale je situacija: ne paše mi več čokoladače že pojem kaj čokolade, je to temna gorenjka milka me je pa ratala mnogo presladka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 u milko devajo lešnike, v čist vsako (no mogoč u kake dve, tri ne), še u navadno, js pa sm delno alergičn na lešnike (sm bil, pa sm zej mal manj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Če si pravi "čokoladar" boš jedel čokolado brez lešnikov, tako kot pravi kofetarji pijejo kavo brez sladkorja, mleka, smetane. Druidka, kako ti je to uspelo?? Pa še bolj zdrava je temna čokolada. Čestitam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Druidka, kako ti je to uspelo?? Pa še bolj zdrava je temna čokolada. Čestitam!tnx pojma nimam. kar prišla je, sama od sebe, sprememba okusa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 temna čokolada vsebuje 50 in ve % kakava in take čokolade res ne morš velik pojest....v preimerjavi z raznimi milkami in podobnim....le te majo kakav sam za okus vse ostalo pa je cukr, maščoba in kemija.....in ker si pač želiš kakav ga rabiš velik in potem nonstop ješ razne milkesicer pa lahka nardiš preizkus....vzami 100 g milko in 100g čokolado z 70% kakava.....prvo probi milko(itak, da jo zmažež v sekundi in bi še) potem pa probi pojest ta drugo čokolado poanta milk & co je, da se jo čimcenej več anrdi in da je folk odvisn od njih...tržna finta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Ja zelo je dobra tam so mojstri za praline Ja ta od Swamija je bla krasna x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 temna čokolada vsebuje 50 in ve % kakava in take čokolade res ne morš velik pojest....v preimerjavi z raznimi milkami in podobnim....le te majo kakav sam za okus vse ostalo pa je cukr, maščoba in kemija.....in ker si pač želiš kakav ga rabiš velik in potem nonstop ješ razne milkesicer pa lahka nardiš preizkus....vzami 100 g milko in 100g čokolado z 70% kakava.....prvo probi milko(itak, da jo zmažež v sekundi in bi še) potem pa probi pojest ta drugo čokolado poanta milk & co je, da se jo čimcenej več anrdi in da je folk odvisn od njih...tržna finta Nekje sem brala, da ima telo premalo magnezija, zato tudi želja po čokoladi. Bom poskusila s temno kot Druidka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ja to je res..kakav je najboljši naravni vir magnezija črno čokolado pa probi od lindta..če maš muller v bližini, kr tja zavij in vzami temno čokolado polnjeno z kakavovo kremo in pomarančo..majo tako s čilijem...sicer glih ne jem čokolade, kak košček tu pa tam (150g čokolado mam za 2-3 mesce ) te pa le pojem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 uf, pa res, si me zdaj spomnila, klarusupam, da bom naslednje dni šla kaj mimo lj, da se ustavim v mullerju in si nabavim ono lindtovo čokolado,ki si mi jo enkrat prinesla to ti je prava čokolada Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 odvisnica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Najraje imam čisto čokolado brez dodatkov: lešnikov, rozin, krem ipd. Sem prava čokoladarka, kot pravi kofetarji, ki pijejo čisto črno kavo. No, čokoladne bonbone imam rada vse vrste, čokolada pa mora biti Čokolada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 ma nisem več mi ne paše več čokolada. rečmo, da pojem kake 4 koščke temne čokolade tam na teden al pa še to ne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.