Skoči na vsebino

Čokolada

Recommended Posts

:eek: Hitro povej, kaj si spremenila, pogled na življenje, rešila kakšno krizo, zamenjala partnerja x;)x , službo, poiskala dober hobi x:o)x ,... xrolleyesx Kaj neki? :vragec:

uf, kake imaš x:Dx

pojma nimam, najbrž sem se prenažrla milk, ker sem jih dejansko žrla x:Ix , vsaj ena morala na dan.

ne bi vedla, kje je vzrok. nič kaj dramatičnega ni blo, služba še vedno ista, partnerja še vedno ni, krize so še vedno :vragec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

Oooo... kaka tema... grem

jest čokolado x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Partnerji ne marajo punc ki jedo temno čokolado x:o)x , prisegajo na one ki jedo Milke, tisti keš pičkoti pa one ki jedo Lindt.. na primer mene osvoji vsaka ki mi prinese čokolado, katerekoli oblike.. še najrajš belo čokolado x:px x:px

Zadnjič sem v nekem kafiču v Ljubljani v Cityparku jedel neko belo vročo čokolado s sladoledom od vanilije in karamelo x:px x:px x:px x:px

Ja to pa vem. xDDx bla zelo dobra x;)x :palec: xDDx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Men je pa najboljš čokolado kombinirati z sadjem...da je bolj svež okus v ustih.. x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

kaj pomenijo oni očkoti gor? x:Dx x:Dx

Jaz pa sadja ne maram,sploh ne v kombinaciji z Čokolado, tiramisujem(kot je Klarus enkrat neko tragedijo od recepture za uničevanje tiramisuja na forum pripopala) mah sadje edin stisnjeno v sok,

Čokolada pa je dobra povsod, sam na pizzi pa v juhi ne

Morda je fouš in bi tud ona rada probala, kako je blo dobro x:px xDDx

Ja se strinjam je super, sam pretiravat ne smeš z njo x;)x ker pol se je prenasičiš.

Morda je fouš in bi tud ona rada probala, kako je blo dobro x:px xDDx

Ja se strinjam je super, sam pretiravat ne smeš z njo x;)x ker pol se je prenasičiš.

Uni očkoti gor ...so pa zato..ker si mi tečna amber.

Pa favš sem tud ja... :vragec: Bi blo res super ,če bi lahk bila na tvojem mestu in okusila to belo čokolado z sladoledom..x:px x;)x Sam nimam prave karme ..zgleda... xrolleyesx

kaj pomenijo oni očkoti gor? x:Dx x:Dx

Jaz pa sadja ne maram,sploh ne v kombinaciji z Čokolado, tiramisujem(kot je Klarus enkrat neko tragedijo od recepture za uničevanje tiramisuja na forum pripopala) mah sadje edin stisnjeno v sok,

Čokolada pa je dobra povsod, sam na pizzi pa v juhi ne

Men pa pašejo jagode zravn tiramisuja...sam ne vedno..je skor boljš sam tiramisu jest... x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Uni očkoti gor ...so pa zato..ker si mi tečna amber.

Pa favš sem tud ja... :vragec: Bi blo res super ,če bi lahk bila na tvojem mestu in okusila to belo čokolado z sladoledom..x:px x;)x Sam nimam prave karme ..zgleda... xrolleyesx

Ja itak kaj pa drugega x:Dx ja dobro karmo met je redkost že v teh časih x:o)x in bit kolikor toliko srečen in si ok v svoji koži x;)x

Men pa ti nisi tečna al pa karkoli, morda zato x;)x ker nisi opazna sploh.

In ta sladica je bila nad super :palec: še posebi ker je bila podložena s karamelo, ki jo obožujem x:px

evo, takale je situacija: :wOOt: ne paše mi več čokolada

če že pojem kaj čokolade, je to temna gorenjka x:px

milka me je pa ratala mnogo presladka xnckrivx

:inocent: ti se neki po meni zgleduješ xnckrivx, jst tut sam

še temne gorenjke, no dobr včasih tut kakšno dražjo Lindthovo,

sem tut enkrat zanalašč kupil milko s celimi lešniki, ki mi je bla

najboljša, pa ko sem jo dal v usta mi je blo še kul, ampak pol

pa ne več x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ma nisem več x^x x8Dx

mi ne paše več čokolada. rečmo, da pojem kake 4 koščke temne čokolade tam na teden al pa še to ne :eek:

:inocent: a kot košček misliš eno vrstico ?

Z mami sva včeraj ob TV-ju čapali Milkino riževo Lufle :yumy: to se prav ne bo smelo ponavljati, poletje je tuki x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

nop, košček kot košček, se pravi kaka vrstica na teden x;)x

:inocent: to si pa res zmanjšala x;)x, pri meni gre lahko kar ena 70g

čokolada na teden xnckrivx, edino ful manj piškotov pojem, ker ni običajno nič

pametnega doma xcivx

Sem se šou enkrat stavt kolko čokolade pojem naenkrat... mislim, da je bil cilj, da je v pol ure nabašem dve kili x:Dx Sploh si nisem predstavljal kakšna muka je lahko basanje s čokolado... sem pršu do ene sedem stogramskih milk, pol mi je pa slabo ratal... x:Dx

Fora je, da sploh ne moreš več dol pogoltnit pa ni važno kolko tekočine zraven spiješ... vse dol do riti se ti vse s čokolado zamaže x:Dx

Zgubu stavo pol xcivx xrolleyesx x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 1 month later...

evo, da poročam.

še vedno nimam sploh nobene potrebe po čokoladi :eek:

zadnjič, ko imela piknik s svojim razredom, se šla stavit, da še vedno lahk pojem eno milko v šusu.

pa mi ni ratal, štiri koščke milke komaj spravla v sebe :vio:

ah ja, okusi se pač spreminjajo x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

evo, takale je situacija: :wOOt: ne paše mi več čokolada

če že pojem kaj čokolade, je to temna gorenjka x:px

milka me je pa ratala mnogo presladka xnckrivx

Super druidka! :palec: Sicer se pa strinjam. Jaz je nisem jedla že kak mesec in pol (uspeh) in je niti malce ne pogrešam. Milke mi nikoli niso bile prav dober (z izjemo tiste, ki je s karamelo), sem imela raje Gorenjsko z celimi lešniki in seveda Lindt. Moram reči, da čokolade nikoli nisem prav veliko kupovala, zato sem si z lahkoto privoščila Lindt, ko sem si jo zaželela. Tako.

Temna :palec: Super.

Ravno sem šla na na njigovo spletno stran in imajo novo z 99% kakava :eek: http://www.lindt.com/1610/1612/3266/3216.asp

Mjami :yumy:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

bi vgriznili v žabca??x:px

http://rarebirdfinds.typepad.com/rare_bird_finds/images/chocolate.jpg

:inocent: samo, če je temna čokolada xnckrivx x;)x

Se vidi, da še nisem bil na malci, sem že zašel v ta prave konce x:Dx

Milke mi nikoli niso bile prav dober (z izjemo tiste, ki je s karamelo), sem imela raje Gorenjsko z celimi lešniki in seveda Lindt. Moram reči, da čokolade nikoli nisem prav veliko kupovala, zato sem si z lahkoto privoščila Lindt, ko sem si jo zaželela. Tako.

Temna :palec: Super.

Ravno sem šla na na njigovo spletno stran in imajo novo z 99% kakava :eek: http://www.lindt.com/1610/1612/3266/3216.asp

Mjami :yumy:

Evo posledice pozne malice, pa takih reklam x:Dx, nabavil eno Mistico od Gorenjke, pa še dva ta manjši temni čokoladi, za malco zraven pa rolado xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...