Ajda- 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 mmm imam polno mizo tistih majhnih, vsako posebej zavitih čokoladk - skušnjava cel dan... pa drugače sploh nisem tak čokoladoljub... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 mmm imam polno mizo tistih majhnih, vsako posebej zavitih čokoladk - skušnjava cel dan... pa drugače sploh nisem tak čokoladoljub... To je res prava preizkušnja...zamisli si, da so tiste čokoladke neužitne(hahahaha)....Mene pa enkrat na teden obišče Magnum s črno čokolado, ali pa kokonut....Malo crklarije ne škodi, zasvojenosti ni več in sem prav vesela, da je tako...ko me je ta sladka držala, sem bila kot tisti džanki, ki ne more brez tistih packarij....odvisnost je res huda stvar, še lepše pa je, ko jo premagamo, ne???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 bila malo prej v trgovini in vidla temno čokolado s 70% kakava z zelenim čajem (elysia noir)in sem si jo kupla. me tale zeleni čaj premamil. in sem jo poskusla en košček. odlična je Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Druidka, pri čokoladi me nič in nihče ne ustavi in ti si me spomnila nanjo. Če pomislim, mora biti dobra z zelenim čajem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 brskam po LN in naletim na tole temo... ...in se kr naenkat zavem da sem OBUPNO potrebna cokolde... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Me ma, da bi pojedla cel kremni Lindt. Sem čist živčna zdele....AAAAa!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 ......sn v fazi vsakodnevnih čokoladonapadov......jao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Eh, jst pa ne šljivim žive sile. VSAK DAN jem čokolado. Sicer je ne pojem 300g, ampak tko...en bounty al pa twix al pa kako marcipanovo zadevo al pa pol evrokrema lino lada...če je res kriza. Pač, jo mam rada. Kaj čem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Pač, jo mam rada. Kaj čem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 No, da se pohvalim, pomlatla sm ta velko vrečko rumovih kroglc...zdej pa nč več dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 včeri mela napad čokolade kupla eno tako s 70% kakava.....pojedla en košček in je napad minilzdej pa čokolada čaka na kerga, ki je čokolado Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Meni zaenkrat kar uspeva brez nje. Malček hujšam.No, sej potem se bom itak spet zapodila vanjo. Kaj le bi jaz brez nje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 No, pa je spet na vrsti čokolada. Mljask Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Mene je pa najprej Švedska utrudila (+prehlad), zdej pa še hribi , pol je pa treba za moč , kakor pravijo starejši , na srečo je zaloge temne čokolade dost, nekaj iz Švedske, ena Kraševa (aja, ta je že šla ), Lindt je še v zalogi, pa Gorenjke , pa še brat je mel rojstni dan včeraj, sem dons precej bolj pri močeh, sej sem samo tri kose torte včeri mela napad čokolade kupla eno tako s 70% kakava.....pojedla en košček in je napad minilzdej pa čokolada čaka na kerga, ki je čokolado ta bi bla za probat , vsak dan kakšna vrstica ali pa dve in ... niiiiii jeeeee Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 eh...šle s kolegico na pijačo, na koncu pa zagledle meni z razno vročo čokoladi in si v tem toplem vremenu privoščle vročo čokolado s kokosom in smetano. je blo prov slastno! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Izpoved:Danes sem pojedla:4x marcipanovo kocko - vanilijev marcipan, oblit z mlečno čokolado,2x mozart taler3x od Zasavke kolač Mislm, direkt za okol kepe sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Jaz pa 4 kocke milke s celimi lešniki (brez rozin!) pa čokoladno politanko. Na en določen Kinder Bueno pa še čakam. Pa v službi sem od dotičnih dobila nekaj, kar je sicer imelo čisto fensi embalažo, notri pa so bile posušene (trde) palačinke polite s čokolado. :xx!: Zdaj ne vem, al se eni trudijo, da salmonelo fašem ali kaj ... Sem še šla par štiklov puncam v računovodstvo razdelit, samo da preverim, če :xx!: ni posledica moje razvajenosti, pa so tudi one zaključile, da so v življenju že kaj boljšega jedle. In je lepo fensi škatla z vsebino vred romala nazaj k prvotnemu lastniku. Z nič kaj prijaznim komentarjem. Zdaj pa bomo spet razvajeni ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Kinder bueno še čaka...sam se more res še mal spajsat, da bo po tvojem okusu..pa ena palčka še preveč cela in kompaktna deluje, kako bi pa to zgledal, da ti tako dam? A tko pol? Kaj, če bi ti to dotično osebo na moj naslov mal poslala, samo za prenos daril, da nov pomote. Pomanjkanje že drugje dobim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Kinder bueno še čaka...sam se more res še mal spajsat, da bo po tvojem okusu..pa ena palčka še preveč cela in kompaktna deluje, kako bi pa to zgledal, da ti tako dam? A tko pol? Kaj, če bi ti to dotično osebo na moj naslov mal poslala, samo za prenos daril, da nov pomote. Pomanjkanje že drugje dobim. Ja če ni na mikrofaktorje razturjena, še res nima smisla ... Bom v bodoče blekasta darila zadržala in ti jih posredovala. Politanke (okrogle) še te itak čakajo. En sam drek dobivam :xx!: Kako težko si je zapomnit 100 GRAMSKA MILKA S CELIMI LEŠNIKI (brez rozin)?!!??! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Ja, ob vsej tej izobrazbi in kar DVEH telefonih, verjamem, da je že tu mač podatkov v glavi, da bi še tole milko not spravl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 , da bi še tole milko not spravl. ali kaj drugega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 dove s pistacijami. nebesa. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 danes pa še mene grabi, da bi tisto s čilijem napadla ? Kakšno ?? Od koga?? Dej povej Mysti, čisto razumem. Jaz sem na morju pograbila vedno, ko je bila (začela jesti Bueno-te, ful). Ta teden pa spet počasi nehat....počasi...naenkrat ne morem, bo šok za telo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Sploh si ne predstavljam čilija in čokolade! Ampak bo treba probat Zadnji tak bolj (zame) nenaveden podvig je bila s cvetovi.Pridne deklice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Ma, jst sm pa dons sam en marzipanov taler, pa še pol vrečke unih mentol-čokoladnih bombonov. Nč konkretnega. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.