Michelle 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Vrtnica? Evo... http://www.cokoladnica.si/index.php?act=2_...&str=20_sloPrva na 3. sliki... No vidim, da imajo tudi tukaj čili. Pa sivko!!!!!! mmmm.Bo treba tja zaviti spet Dedek je za rojstni dan dobil iz tam slastne golf žogice (bela in črna čokolada, ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 cukr padu...http://smileys.on-my-web.com/repository/Food/cake-46.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 http://shrani.si/thumbs/cgon16l15y0p.jpg THE DAWN OF WOMAN Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 evo, pokončala dva koščka temne čokolade z zelenim čajem mlečne pa sploh ne prenašam več, mi postane slabo. zadnjič sem na morju pojedla en sam košček milke, pa mi ni blo dobro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 http://www.whiskyspot.com/images/reportage/lindt_excellence.jpgTele so fantastične! Temna čokolada + sadje (pa še tako fino tekoče je ). Odlična kombinacija.Mmmm Opazila sem, da ima Gorenjka tudi tele, sam še nisem probala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mogoče pa sem, pa se ne spomnim Bom, bom. Tiste 99% si ful želim...Lindtove...pa gledam po štacunah, pa še nikoli nisem našla..http://image.www.rakuten.co.jp/tonya/img10062038424.jpeg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Zadnje čase padam bolj na ledeno kavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 Tiste 99% si ful želim...Lindtove...pa gledam po štacunah, pa še nikoli nisem našla.. ojla, Michelle, v mullerju jo imajo. sem si jo nabavla. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 evo, da poročam. lindtova 99% kakavov delež: grenka, zanimiv okus, samo mi je dobrapoleg te s 99% kakava pa nabavla tudi s čilijem in višnjo: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Mogoče pa sem, pa se ne spomnim Bom, bom. Tiste 99% si ful želim...Lindtove...pa gledam po štacunah, pa še nikoli nisem našla..http://image.www.rakuten.co.jp/tonya/img10062038424.jpeg pa tud v leclercu.. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 glihkar jem domačo čokolado, direkt iz zmrzovalnika.....taka mjam je, ne trda, pa svetska. Nbenmu ne dam, klinc vas gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 evo, da poročam. lindtova 99% kakavov delež: grenka, zanimiv okus, samo mi je dobrapoleg te s 99% kakava pa nabavla tudi s čilijem in višnjo: Mmmm, bom kupila Hvala obema No, sem potem poskusila pomarančno Gorenjska 70%. Žal, ampak ni mi tako všeč kot Lindtova, ker ima slednja tekoč delež pomaranče. Tisto mi je veliko bolj všeč Pa tiste ploščice od Lindta navadne 70% sem si kupila. Če me slučajno zagrabi, da pojem eno malo, drugače je pa tako ali tako konec s čokoladami za nekaj časa (razen, če prej dobim 99%...moj najljubši rek: nulla regula sine exceptione prav pride pri čokoladi ).... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Layla 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 (popravljeno) Najboljša se mi zdi Lindta navadna 70% . Z večjim procentom kakava je že preveč grenka.Pogosto pa si privoščim tudi čokolado ritter sport z marcipanom, pa mora biti obvezno iz hladilnika. Nimam pojma zakaj....ampak čokolade iz hladilnika so mi nekako boljše.Milk pa ne maram. Tudi s hladilnika ne. Se mi zdi, da so tako sladke da prov peče po grlu . Popravljeno 28. september 2007 -> Layla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punkka 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Obožujem temno čokolado, Lindt, Gorenjka ali pa še kakšne druge z nad 60% kakavovih delcev.Če pa sem plidna in se lazvajam... pa šibnem v Rustiko kjer dobiš mah skoraj vse kar ti srce poželi. Obožujem njihove okruške, čokolade s solnim cvetom, vrtnicami pa tudi 100% čokolado- torej sam kakav v bistvu ^^ imajo, in ko se enkrat navadiš na okus je prav slastna. Nikakor pa se ne morem navadit na ingverjevo juck!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jaz je tok mal pojem, da me ne bo prizadela podražitev.pa meso in mesni izdelki se podražijo baje. ah ah, škoda za salamo, pršut in purana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 kaj pa se ne bo podražilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ne jem ne čokolade ne mesa, kar naj se podraži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 se strinjam, naj plačajo svoje razvade...tako ali tako imajo srečo, da lahko te reči še vedno v lokalih jejo Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ne jem ne čokolade ne mesa, kar naj se podraži aja, veš da, kar naj se podraži?veš, Naja, eni si že zdaj težko kupijo hrano, poznam mnogo ljudi, ki jim je težko. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 aja, veš da, kar naj se podraži?veš, Naja, eni si že zdaj težko kupijo hrano, poznam mnogo ljudi, ki jim je težko. Veš, Kylie, nekateri se mal hecamo Drugače pa vem, da je mnogim zelo težko in mnogi si že sedaj ne morejo kupiti čokolade in mesa (ker sem ravno to omenila) in njih to ne bo prizadelo. In tole dvoje se lahko šteje kot razvada, ne pa kot hrana za preživetje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Veš, Kylie, nekateri se mal hecamo Drugače pa vem, da je mnogim zelo težko in mnogi si že sedaj ne morejo kupiti čokolade in mesa (ker sem ravno to omenila) in njih to ne bo prizadelo. In tole dvoje se lahko šteje kot razvada, ne pa kot hrana za preživetje.tudi jaz nisem ciljala samo na meso in čokolado, na vso hrano. Podražil se je tudi kruh, ki je osnova. Ravnokar gledam Trenja na POP tv in mi je slabo, ko gledam Bajuka, kk se vleče ven. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 tudi jaz nisem ciljala samo na meso in čokolado, na vso hrano. Podražil se je tudi kruh, ki je osnova. Ravnokar gledam Trenja na POP tv in mi je slabo, ko gledam Bajuka, kk se vleče ven. Jaz ne gledam tega. Mi gre na živce politika in vse v zvezi z njo. Pa čeprav se mene tele podražitve ne bodo preveč dotaknile (tudi kruha ne jem), jih vseeno ne odobravam, pa naj gre za razvade ali osnovo za preživetje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Pa čeprav se mene tele podražitve ne bodo preveč dotaknile (tudi kruha ne jem), jih vseeno ne odobravam, pa naj gre za razvade ali osnovo za preživetje.pa ti sploh kaj ješ Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 pa ti sploh kaj ješ haha jem jem. Vse ostalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punkka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 No sej se je podražilo vse, tudi zelenjava in sadje.Sam konec koncev, kaj ima to sploh veze s temo?Pismo smetenje. BTW 1x naredila čokolado doma in niiii bila slaba....bomo pa spet čokoladoljubimke zavihale rokave in delale domače čokolade^^ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.