kala* 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Evo, vprašanje, če kdo ve: Ali se še dobi vročo čokolado v tetrapaku (ne vem katere mlekarne so jo imele), ki so jo prodajali že pred leti? Ali pa je možno da so jo ukinili? Nekako mi je ne rata doma narest.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drnovšek 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 evo en recept za cokoladno pito z jagodami http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19763 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 S praškom Ciobar ali nekaj takega jo lahko narediš. Amapak meni ni tako dobra tista. Ti si mislila čokoladno mleko v tetrapaku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drnovšek 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19763 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 S praškom Ciobar ali nekaj takega jo lahko narediš. Amapak meni ni tako dobra tista. Ti si mislila čokoladno mleko v tetrapaku? Ne, prav vroča čokolada je bila, jo pa ja ločim od čokoladnega mleka... Hja, bom probala s tem prahom, če ga seveda najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Nasveti, ki jih je ob nakupu čokolade dobro upoštevati Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Nasveti, ki jih je ob nakupu čokolade dobro upoštevatiNajboljši je nasvet na vrhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 zadnje cajte mo je naboljša Gorenjkina temna čokolada z brinom in pehtranom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 zadnje cajte mo je naboljša Gorenjkina temna čokolada z brinom in pehtranom Meni tudi, z malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Gorenjka čoko-čoko-čokolada je http://animacije.site90.net/smeskotiimg/hrana/smhr29.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Jaz mam pa cel pladenj čokolade, ki sem jo sam naredil edin strdila se ni tko k bi se mogla sam je vseeno fajn kul ideja pol loh viagro... tko... po receptu... da je čokolada trda. sej ne zarad druzga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Jaz mam pa cel pladenj čokolade, ki sem jo sam naredil edin strdila se ni tko k bi se mogla sam je vseeno fajn uh, kak pa si jo naredil? pa vključi prosim še nasvet, kak bi moral naredit, da bi se prav strdila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Mene tudi zanima!Ne bi me smelo, ampak me! Včeraj me je Mysti spet zredila, tako da.... Z belo čokolado z mandlji. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Ja kaj si dal potem ti notri? Pa kakšne mere oz. kakšne mere boš dajal drugič? Se mi zdi, da sem nekoč vedela recept... samo se ne spomnim več... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Mah to je zato, ker delam po receptih iz foruma.In Slovenci ne bi bili Slovenci, če ne bi podajal diametralno nasprotne recepte, v enem piše tako, pol pa not dodajo pehtran in tavžentrožo, v drugemu pa čist nasprotno pa not dodajo rozine, potem se morš nekak prebost vmes med recepti in izkombinirat nekaj svojega, pometati vse gnusalije, ki jih slovenska kulinarična fantazija premore v želji, da bi vsako jed uničila. Sploh pa,da je tem ki pišejo recepte itak vse jasno, pol pa mislijo, da je tudi ostalim vse jasno in kakopak ni merskih enot, koliko česa in kdaj, oziroma če so, so različne do te mere, da sploh ne moreš najt skupnega imenovalca.Moja čokolada je okusna sam se mi zdi, da bo naslednjič boljša, bom dal rjav sladkor, domače maslo, manj kakava, ker mam rad bolj mlečne sorte in mal vanilije kot dodatek. Resno sem vprašal, če maš nagruntan v redu recept (s količinami - čokolada za telebane), bi te prosil, da napišeš. Bi poskusil naredit čokolado,..še nikol nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Resno sem vprašal, če maš nagruntan v redu recept (s količinami - čokolada za telebane), bi te prosil, da napišeš. Bi poskusil naredit čokolado,..še nikol nisem. greš u kerokol štacuno... kupiš najcenejšo čokolado dimenzij za 4 osebe.(oz. za mene )jo rukneš u tawelk fangl(to je ena zidarska posoda za beton oz. wok po sewerno korejsk)stopiš na glih ta prawem ognjudodaš začimbe po okusu in občutkudaš pir u zmrzowalnik in pokličeš jankota Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 :palec: Bomo probali! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 U, Porny & Tantra & ostali ste tud že čokolado probal delat! kul! Js sm jo tud delala! Mal sm napisala tule (v angleščini) Nekateri recepti so tule: http://www.chocolatealchemy.com/recipes.php pa veliko informacij - opis postopka, linki, tud forum itd.. Js mlečne čokolade ne maram, sem naredila temno - kot preliv za torto skor, neki takega je ratala.. - kakav (brez sladkorja itd - NE čokolada v prahu! )- kokosovo mast (lahk pa tud maslo kot je rekel Porny ipd, al pa kakavovo maslo, če dobiš)- mal meda ali cukra (dala sladkor v prahu just in case, da ni blo grudic) V vodni kopeli (v večji lonček daš mal vode, pa mali lonček gor) stopiš kokosovo mast (ali puter), pa daš notr kakav (js sm gledla, da je blo cca. 50:50) pa mal medu ali cukra.. pa še mal mešala.. (na oni strani Chocolate Alchemy je ful cel postopek, js kr enmal mešala, pa čao..) so pa na strani Chocolate Alchemy ful proti temu, da se voda zraven daje (?) - torej sem pač probala brez nje prej pa mamina sodelavka tud dala en podoben recept z mlekom v prahu in z vodo.. okusi so pač različni.. strdila se pa men tud ni - oz. je je prej zmanjkalo?! Drgač pa poročajte, kak vam bo ratalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Andy Hugček Evo ta recept se mi zdi še najbolj podoben tistemu mojemu, s tem da sem jaz dal kakav, vendar je verjetno čokolada v prahu boljša, aja pa ne margarine dajat temveč maslo, margarina je strup, ki ga nekateri hujšatorji poskušajo promovirat na tržišču, ker je kao manj kalorična. To bi blo pa res fajn sprobat in dodat še kakšne oreške npr.al pa kej podobnga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 tistemu ki je blizu kokos, lahko da kokosovo mast, ki se je lahko tudi segreva na velikih tempreaturah.prodaja pa se tudi taksna kokosova mast, kateri je vonj kokosa odvzet oz. je brez vonja. ... ne margarine dajat temveč maslo, margarina je strup, ki ga nekateri hujšatorji poskušajo promovirat na tržišču, ker je kao manj kalorična. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 "Harvardski profesor trdi, da je izumil inhalator, s katerim lahko ljudje uživajo v polnem okusu čokolade, brez ene same kalorije."http://www.rtvslo.si/modload.php?c_id=1972...tions&rss=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 "Harvardski profesor trdi, da je izumil inhalator, s katerim lahko ljudje uživajo v polnem okusu čokolade, brez ene same kalorije."http://www.rtvslo.si/modload.php?c_id=1972...tions&rss=1OMG če pa to ni crazy!! Ampak prava čokolada je tud vir magnezija, kaj pa tole? /Janko bo reku, da sm tečna, ampak js spet vidim, uhm, - smeti?! / Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 OMG če pa to ni crazy!! Ampak prava čokolada je tud vir magnezija, kaj pa tole? /Janko bo reku, da sm tečna, ampak js spet vidim, uhm, - smeti?! / Čokolada narejena in se hladi. Komaj čakam, da vidim, če bo dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 a si jo boš spet na kruh mazal x:Dx ******domačo se najlepš z žlico je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Čokolada narejena in se hladi. Komaj čakam, da vidim, če bo dobra. Evo moje poročilo,.naredil sem po receptu, le da sem mleka v prahu dal malo manj (400g, ker je blo tak pakirano . Uporabil sem maslo namesto margarine,..vse ostalo direkt po receptu). Čokolada ni boljša od Milke ali Gorenjke, pa nekak ne morem pogruntat, kaj bi spremenil, da bi jo izboljšal. Čeprav sem jo imel v hladilniku več kot 1 dan, še vedno ni trda,..oz. v ustih se takoj stopi. Najraje bi dal še manj mleka v prahu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.