ID-ka 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Zadnjih nekaj dni mi fuuul paše čokolada. Oblika sploh ni važna: kakav, čokoladni piškoti, čokoladni sladoled, čokolada kar tako... sam da je... Polna luna + mrk? Al mam pa samo tak teden... Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Jst že ne grem na to kliniko...bom še kr naprej čokoholik...grem se napokat po žlici z eurokremom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Cokolada je nujni zivljenski artikel.. in bo jo morali tudi ob nedeljah prodajat... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Cokolada je nujni zivljenski artikel.. in bo jo morali tudi ob nedeljah prodajat... za tako čokoladožerko, kot sem jaz, sigurno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 pri men bi gladko bankrotirali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 pri men bi gladko bankrotirali a nič popusta za redne stranke brez čokolade mi živeti ni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 a nič popusta za redne stranke brez čokolade mi živeti ni Točn tko. Če je zmanjka, se grem fentat...edini razlog, zarad katerga se splača samomor narest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 milka me zmerom spravi v boljšo voljo mene tudi nevem kak do zdaj nisem opazu te teme nor na čokolado Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 a nič popusta za redne stranke brez čokolade mi živeti ni ma js kot stranka, bi kupal mogoče kako kilo čokolade na leti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 A je Mateja ze odprla cokoladnico? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 mene tudi nevem kak do zdaj nisem opazu te teme nor na čokolado pol že nisi pravi čokoladožerec danes pa nič čokolade pojedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Tut mene čudi ... glede na to, da se ji tako težko upret sicer pa čokolada zelo zdrava (sploh v pravih količinah) in mormo zdravo živet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zakaj je čokolada boljša od seksa? orgazem traja par sekund, čokolado ješ lahko po mili volji tudi pol ure ali več, za orgazem se moraš potruditi, čokolado samo kupiš, odpreš in poješ, orgazem ti vzame energijo, čokolada ti jo da. njam čokoljat. sploh pa tile deževni dnevi so nalašč za čokoladne užitke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ta teden sem si jo spet nardila...joj, je dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 eto, pravkar jo jem, spet, milko s celimi lešniki, ta velko, 300 gramsko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hey! jest pa čokolado enostavno obožujem! najbolj všeč mi je katera koli milka, ali pa temna čokolada gorenka s pomarančo.všeč mi je pa tut čokoladna krema. sama mam najrajši domačo čokoladno kremo, za tako full dobro rabiš približno 250g navadne čokolade za kuhanje, 1 jajce, nekaj žlic sladke smetane za stepanje in ščepec soli (izboljša okus čokolade). vse to raztopiš na štedilniku in dobro premešaš, potam pa lahko po želji dodaš še kokos ali pa "albert" kekse...res je dobro, probite Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 uuu, Teyka, tole je pa res za sprobat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 res je fulll dobro, pa čist vedno lahk dodaš kakšno novo sestavino oz. mešanico sestavin, in imaš malo drugačno sladico. kokos in/ ali kekse lahko zamenjaš z rozinami, lešniki, mandeljni, orehi, kolegica je dodala tudi že razne bombone kot so m&m- s...možnosti za užitek je toliko kolikor tisti ki to dela premore domišlije! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A je Mateja ze odprla cokoladnico? ne še ... sam 1x bo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Jz mam pa napad na čokolado milka -(z celimi lešniki ponavadi) par dni pred menstruacijo..To je pa tud vse...Pol mam pa cel mesec mir... Mogoče še kako kinder pingvin pojem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 cel mesec mir?! pri meni pa obratno, cel mesec čokolada, sladoled, piškoti in par dni miru brez nesnage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Uf, zdejle bi jo celo goro in to une, domače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 cel mesec mir?! pri meni pa obratno, cel mesec čokolada, sladoled, piškoti in par dni miru brez nesnage. mhm...mačona..cel mesec mir... zdjle mam npr.dve milki z celimi lešniki doma,pa me sploh ne ganejo..se vidi,da ne bo še kmal menstruacije... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 meni pa je najboljša riževa (mikado) ... in seveda životinjsko carstvo in tortica (čokoladna napolitanka v zlatem ovitku). stara šola. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.