Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=28"][b]Napoved za 28. teden[/b][/url] - [b]11. - 17. julij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 vau, sem se ravno nameravala prestavit s spalne sobane, pa vidim, da je ze napoved hvala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 mah, saj tokrat je bolj tko, pac nekaj... se pa tud jaz spravljam tjale, jes ko je ze gor, sem tolk nekam zmatrana... zeh zeh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 a s vidu uro? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Hvala Fajn napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 super, napoved je tu še en pester teden http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 marsa, razturaš! aha...še kar naprej pestro, torej. dobro, da grem konec tedna na dopust you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 super, jaz grem tudi v petek ponoči na dopust...na 14 dnevne zaslužene počitnice Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 mi tud, ja zasluzhene... se je treba mal spocit. a ze kaj kuhate, pospravljate? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 včeraj sem ravno vse za nazaj zlikala...da bom ta taden samo še sproti zlikala tisto kar bo treba...sicer pa še ne...samo pripravljamo...sva šla vsak k sebi domov še iskat potovalke pa kopalke pa kkšne stvari, ki jih še nisva prinesla v najino stanovanje...ker ni prostora za vse ...V sredo gremo mal kupit za jest...drgač pa midva ne kompicirava tolk...tako, da bova spakirana 123 Kuhamo pa ne, ker gremo v camp-šotori...pa tam nimam nikjer skrinje...tako, da bomo sproti kupovali kakšne take stvari...Smo pa rekli, da gremo pa letos si pogledat Dubrovnik...k bomo tako blizu http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 [quote name='Marsa' date='11. Jul 2005 ob 09:39'][post="493783"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a ze kaj kuhate, pospravljate? [/quote] ... zgleda, da niti luna v devici (pa se osebno jo imam tud tu, samo, je cisto na zadnji stopinji, pa najbrz ne dela prevec v to smer) pri meni ne pomaga, da bi se lotila kaksne temeljite pospravljancije ... sem se pa ponoci zbujala in nekaj mi je srce nabijalo in tako in se potem spomnila, da je bila luna na mojem plutonu (tele kombinacije luna - pluton pa res ful mocno cutim)... alora, slabo kaze z generalko *sem vceraj videla, da si napoved dala gor zadnjo nedeljsko minuto funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 aha no vidis, jaz v bistvu vso noc nisem spala... sele 1x proti jutru, po mojem ob kakih 6h. pa 1x vmes mi je tolk slabo ratalo, kot bi imela skalo v zelodcu. :|| prav slabo... pol sem pa okno odprla mal bolj, pa dihala globlje, pa je blo boljse. aha, na mojem tud tam nekje okol urana in plutona, ja, jaz tud pluton tko telesno cutim. men tud luna v ribah ne pomaga. da bi bila bolj 'gospodinjska'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 spet vsega po malo luna v devici pri meni nič ne deluje... matr, kaj naj pa jaz zaktiviram, da bi bila bolj 'gospodinjska' ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 tko kot jaz - nic, ce ni nic za zaktivirat na teh zoprnih podrocjih. ceprav jaz bi 'morala' bit bolj gospodinjska... stelij v 4. hisi z luno not, venera v biku v 6., pa se precej v devici. pa nic od mene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 za kakšno gospodinjenje ne bo ne volje in ne časa ta teden....je že vse splanirano za druga opravila.....ampak saj po drugi strani, je tud to področje device, mar ne (planiranje)?........................sam če sem čist iskrena, je to zaradi nujnosti opravil in ne zato, ker bi sama tako hotla....zarad sebe bi ubodla čist drugo sceno....sam ni blema, sej bom pol 14 dni bolj na izi....če odštejem nabiranje kondicije s hojo do najbolj oddaljenih plaž.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 jaz pa 'racunam' na plavanje mal, sicer smo pa mi najbolj dolgocasna druzina na morju vedno. valjamo se in beremo, imamo po 50 knjig pa taksno s sabo. kaksne aktivne pocitnice itd. odpadejo. sam morje pa vincek pa sir pa paradajz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 pospravljanje - najnujnejše, kuhanje - najnujnejše, ampak v glavi tisoč stvari kaj bi jedla... dopust, mah vse se neki kegla, ampak se ne dam... sam sem eno čustvovanje tam prebrala, mah ne, sej sem verjetno zjutraj še sanjala ane;) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 Selene, ti men rajs povej, kdaj pri teb NI custveno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 [quote name='Marsa' date='11. Jul 2005 ob 13:40'][post="493897"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Selene, ti men rajs povej, kdaj pri teb NI custveno! [/quote] to se zadnje čase tud sama sprašujem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 modelka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 V sredo imam **ljubezensko-poslovni sestanek** Danes pospravljala brez, da bi brala napoved .....pa a ni 15 julija, Saturn out of my life Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 ja al pa 16., tam nekje. si si za vekomaj zapomnila tele datume olajsujoce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ne ti men 16, zdej....kr neki.... 15 it will be ma sej je vseen, samo da je Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 enga dneva vec ne bi prenesla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.