Skoči na vsebino

Napoved za 28. teden

Marsa

Recommended Posts

Mah...a veš to je kot v službi, ko čakaš, da bo ura 16h, da klizneš domov in odštevaš minute že od 11.58....pol pa pride šef ob 15.37 in ti naloži, da moraš delat še vsaj 1h :vragec:
Ali pa recimo, ko čakaš rezultate testa ali pa čakaš letalo z dragim, le ta pa zamuja ene 3 ure vsaj.....ali pa ...ali pa....
saj na koncu se itaq nič ne da prehiteti, sam malce nestrpen postajaš......
na koncu je itaq vedno sonce x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

saj, 'noc ni nikdar tako dolga, da ne bi prisel dan za njo.' xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='11. Jul 2005 ob 09:53'][post="493797"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...pa 1x vmes mi je tolk slabo ratalo, kot bi imela skalo v zelodcu. :||
prav slabo... pol sem pa okno odprla mal bolj, pa dihala globlje, pa je blo boljse.
aha, na mojem tud tam nekje okol urana in plutona, ja, jaz tud pluton tko telesno cutim.[/quote]a to je pol to.. ker meni pa tudi sredi dneva ful slabo, pa srce mi tudi nabija danes... ful ubitačno počutje :o|o:
sem šla pogledat še svoje tranzite... :xx!:
NE kon SA ... sinoči (itak bo tole štalo delal do konca naslednjega leta)
UR kon KIR... danes (kar pomeni tudi kon s SO in opp s PL... tole vse troje v 0.23)
pa še luna tam gor... ni čudno, da je štala (da ne omenjam ME in VE v kvadratu z NE - vse danes)

ampak za vsakim dežjem posije sonce x;)x :vtz:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

ojoj... :wOOt: ...in pol bo že spet retro, al kaj?????....groznoooooo :sick: :madpro: xduhx :0:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

cocci... uh uh uh... vceraj sem dokoncala napoved za prihodnji teden, pa vidim, da ene stvari ze zdaj delajo. :D
tko da je tolk zaspektirano vse, da nic cudnega. saj ni merkur edini planet. ;)

dons pa za 30. - ni tko - ce eno nastepas na dan, da bos pa v dveh dneh dve. ni sans. :)

tko kot bo pa prihodnji teden pestro, pa ze dolg ni blo oz. je zlo redko. tako da ta teden zdaj - to ni se nic. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj pa vem, zaenkrat smo se v lj, sezemo pa zdaj nekak tja do peljesca. :P
sam cg je pa sam se streljaj dlje.

sam v cg kake zobarje iskAT!! a ves...

Picasso

cak saj mam se krokija v igri... ena bo ze padla. :P :D ;)

kar se pa tice... hm, ... zoprno je rect... da nekaj [i]vem[/i]... ker je to afirmacija... ufurancija recimo... skrb, ki jo kao napacno razberes kot slutnjo, pa se zaradi dodane tezhe manifestira...
ja ja, vse to vem... sam...
no ja nic ne bom rekla v bistvu. :) :D

Picasso

drug teden še bolj našponano :wacko: :wacko: :wacko: ...je to sploh še možno? madonca, sem mislila, da se bom prvi teden na dopustu naspala, zdej pa vidim, da bom sam šibala okrog pa bla nemirna....o fak....pa še napovedi ne bom mela kje prebrat :sniky: x:o)x ....no ja...se bom pa delala, da ni nič....in dala vesoljni ples na ignor x:Dx ...rešitev v sili x:Dx

ma skrajno fajn se mejte...s planeti in brez njih :palec:

[quote]tko kot bo pa prihodnji teden pestro, pa ze dolg ni blo oz. je zlo redko. tako da ta teden zdaj - to ni se nic. :|||[/quote]ma ne, no :wOOt:
cel teden tak kot sta ta dva dneva... raje dam odpoved :wacko: xNNx :sick:
x:o)x

[quote name='Amis' date='13. Jul 2005 ob 16:31'][post="495111"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]madonca, sem mislila, da se bom prvi teden na dopustu naspala, zdej pa vidim, da bom sam šibala okrog pa bla nemirna....o fak....pa še napovedi ne bom mela kje prebrat :sniky: x:o)x  ....no ja...se bom pa delala, da ni nič....in dala vesoljni ples na ignor  x:Dx ...rešitev v sili x:Dx

ma skrajno fajn se mejte...s planeti in brez njih  :palec:[/quote]
na dopust greš?
raje se fajn imej, pa mal pozabi na planete... če bodo nam štalo delali, ni treba, da jo tudi tebi x:Dx :palec:

*bemu, mi spet ne dela citat :o|o: x:o)x
bom najbrž morala kukije zbrisat al pa kaj tacga :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

hvala punce...sej se bom probala zamotit raj s čem drugim x:Dx ...sem si že nabavla dva blokca, pa barvice grejo tud z mano....

[quote name='Marsa' date='13. Jul 2005 ob 15:00'][post="495090"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kaj pa vem, zaenkrat smo se v lj, sezemo pa zdaj nekak tja do peljesca. :P
sam cg je pa sam se streljaj dlje.

sam v cg kake zobarje iskAT!! a ves...[/quote]

:hepko: :fool: :frog: Marsa a Pelješac...hej mogoče se pa še kje vidimo :D :P xzobkox x:)x

Lp, S x;)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

• 1 month later...
Gledam malo za nazaj.
[quote]Konec tedna bodo energije postale še bolj napete in vznemirjene; izogibajmo se prepirom in scenam, dramatičnim izpadom ipd.,[/quote]

Tisti teden sem doživela več neprijetnih scen, ki so jih naredili drugi :xx!: Lune v škorpijonu se zdaj zelo zelo pazim.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...