Anatha 6. junij 2002 Prijavi Deli 6. junij 2002 Naj najdem stik z bozjim v sebi, naj ugotovim, kdo sem in zakaj sem tukaj, naj se tega vedno zavedam. Naj zivim zivljenje s strastjo in zaupanjem, naj se prepustim spremembam in jih ne prisiljujem. Naj ostanem v svoji sredini. Naj iscem in najdem nacine, kako pomagati sebi, zemlji in ljudem. Naj se vedno zavedam, kaj se dogaja v meni in okoli mene in naj nikoli ne pozabim, da sama oblikujem svoje zivljenje in da LAHKO vplivam na dogajanje, ceprav se zdi nespremenljivo. In predvsem, naj ne jemljem vsega tako prekleto resno! Zivljenje je polno nenavadnih dozivetij, priloznosti in humorja! Anatha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 ..zanima me res, koliko si mlada? ne samopomiljuj se; Igro˝ moraš odigrati, zato si izbrana, da živiš, tule med nami; nekdo te rabi; rabiš ti nekoga? Dovoli si Živeti, to je vse . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 7. junij 2002 Prijavi Deli 7. junij 2002 Pokowc - prosim, ce si lahko koncno preberes Zlata ribica/Črna luknja (obvestilo sodelujočim).. Tale Anathina objava namrec po moji presoji prav nic ne klice po odgovoru, mnenju, komentarju ali nasvetu. Anatha mi ne deluje prav nic samopomilovalno in jasno je, da si "pusti ziveti", torej samo frazaris. Administrator Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.