matjazz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Jaz bi takoj podpisal peticijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 TAKOJ PODPIŠEM IN ZDI SE MI SMISELNO IN DA SE MI S TEM UKVARJAT.KAMENČEK NA KAMENČEK->PIRAMIDA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 a niste videl?pravim da se je ZE podpisovala peticija, ocitno ni ne vem kolk zaleglo.pa tud - ne vem kako je s tem?a se to kar en spomni pa zacne zbirat podpise, kaj pa ce sta dva vsak na svojem koncu?Mislim kam se to sploh naslovi itd.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 pojma nimam, lahk pa vprasamo, sej je teh peticij na netu veliko. jaz skor vsak dan kako podpisem, na strani: http://www.care2.com/dailyaction/homepage.html iz osnovne strani: http://www.care2.com/click2donate/ morda je dovolj, da se zberejo e-mail naslovi in podatki posameznika, ter se jih naslovi na institucije, ki bi v dolocenem primeru imele moznost vplivati na spremembo zadeve. recimo vlada spanije in nejni doloceni organi. ? Seveda, CE pozabimo vse CE-je Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 http://www.allfunnypictures.com/pages/bullfight_m.html No pa poglejte še eno smešno na to temo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ni drugega kot to, da nam manjka sočutja do živali... in do narave... koliko od vas ne reciklira in se vozi z avtom samo zato, ker se mu peš ne da... Zahtevajmo hude kazni za pretepanje živali, nehumana usmrtitev v klavnicah, nakakovosten prevoz živali...ne samo denarne, naj se kaznujejo z zaporom!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zahtevajmo hude kazni za pretepanje živali, nehumana usmrtitev v klavnicah, nakakovosten prevoz živali...ne samo denarne, naj se kaznujejo z zaporom!!! Če bi jaz kaj takšnega rekel, ki sem napol vegiterjanec, bi nastal spet nov fight ki bi trajal tam pol leta, češ da sm... Ampak dvomim, da se bo takšno početje kaznovalo z zaporom. Mogoče kasneje čez nekaj desetletij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 jas mrzim ljudi ki mučijo živali ali jih uporabljejo za kakršno koli tradicjo kot recimo španci bike za bikoborbe...... :xx!: to je isto kot da bila neka bitja večja od nas in bi nas uporabljala za kakršne koli nameme....... lahk bi si zmislili nekakšno drugačno tradicijo ki nebi nikomur škodovala .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je isto kot da bila neka bitja večja od nas in bi nas uporabljala za kakršne koli nameme....... jp. Zivjo in dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hodoš 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ta izjava bikoborca....Pa da je njegovo delo castno!! Pa da cuti do teh mogocnih zivali blazno spostovanje..... je tako zlagana! Mi gre na bruh... - bikom dajo pred "igro" piti zelo slano vodo, da zaradi diareje oslabijo - prerežejo rogove do ľivcev, tako da bik izgubi koordinacijo med igro (zelo boleče) - v oči dajo ščemeč glicerin - mu dajo droge, da ostane miren - mu, če je preveč miren, v moda dajo električne šoke - ga udarijo po ledvicah, da pred igro oslabi (uporabljajo vreče s peskom, ki ne puščajo nobenih brazgotin)- pred igro bike zaprejo za več ur v ograde na ľgočem soncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Vse to je res in nesposobne so vlade oz. nikogar to preveč ne moti, kar pomeni, da zakoni tega ne prepovedujejo.Kaj pa recimo v Rusiji in Čečeniji, rezanje glav (dokazi tudi na internetu), pobijanje otrok in ostalih.Kaj pa posilstva, pedofilija, ponavadi dobijo kazen 6 let pripora pa še to nekaj let pogojne, nihče za nič ne odgovarja.Skratka kazni so premile, zato pa si vsi vse upajo.Dokler se ne bo spremenilo glavno mišljenje v glavah ljudi, ne bo sprememb.Do takrat bo pa še veliko črtev tako pri ljudeh kot tudi pri živalih. Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.