č.v.e.k.a 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ribica sedaj pa zares: skrajni čas je za lepo,sončno, vreme .Še mesec dni in poletje se bo zaključilo.Prosim,da uslišiš mojo(pa še koga)prošnjo. Dopusti so pred vrati tako,da pomoč ne bo odveč Hvala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ribica prosim te, da bi bilo še danes in jutri slabo vreme, da ne bi rabla it delat Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 [Draga ribica! Tudi jaz mislim, da je že dovolj dežja- poglej koliko škode je že naredila toča in vsa ta voda. Prosim, usmili se nas in nam pošlji sonce. Prosim, prosim!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Zgleda, da me je ribica danes uslišala Hvala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da me je ribica danes uslišala Hvala Res škoda, ker je tako vreme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res škoda, ker je tako vreme. Pa sej bo že jutri malo boljše, v četrtek bo pa baje spet topleje. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 no, ja , ribica, upam, da bo v četrtek in petek topleje. Prosim, daj nam sonca!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jaz tud, jaz tud.......naj se vreme zrihta, da bomo lahko konec tedna šli v hribčke.....ribica ploooooosim Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ribica je šla na dopust Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica je šla na dopust Se meni tudi vse bolj dozdeva, da je tako Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Sej je verjetno kar utrujena od dela, tako da ji privoščim dooolg dopust A bo le nam kartico pisala iz morja Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica prosim te, da bi bilo še danes in jutri slabo vreme, da ne bi rabla it delat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej bo že jutri malo boljše, v četrtek bo pa baje spet topleje. in za soboto napovedujejo dež Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Jaz v službi pa hočem imeti dež, ampak ne deževne ure. Vi, ki uživate na dopusti pa kar imejte sonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 kaki dež ne ga sračkat, končno sem zaživela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz v službi pa hočem imeti dež, ampak ne deževne ure. Vi, ki uživate na dopusti pa kar imejte sonce Dež, da te ohladi ti privoščim , deževnih ur pa nikakor ne.... Sonček pa kar naj bo , saj je poletje in eni ga imamo radi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Sedaj dobil SMS iz Dalmacije, "če ne bo jutri sonca, boš TI kriv" , potem pa komu napoveduj vreme, zelo tvegano , še dobro, da je to od domače osebe , .........zato te prosim Zlata ribica zrihtaj JIM dol takšno vreme kot jim paše, pa tudi, če piha jugo ali pa dežuje, ali pa sonček sije, HVALA! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Da bi se vreme okrog Nanga Parbata čimprej umirilo in dalo možnost za uspešno reševanje Humarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 za sončen september prosim . Dovolj je vode izpod neba Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Jaz bi tudi sonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsaj čez vikende, če ne gre drugače!!!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 sonček, nej ga bo čim dalj in čim več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.