ubilbse 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 ...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj. Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 izvinite, ja nisam iz ovog grada, pa....hteo bi znati gdje, ovako, tu, negdje u blizini, je najpogodnije mesto za samoubistvo.......tko nekak a ne? ja ti kr.......a s čorav da ne vidiš bajt visokih okol sebe pa zdej z dostopom kompliciraš neki sej bo to tvoja zadnja stvar do ktere boš dostopov, tko da se splača mal potrudit lep polet, pa da nasmeh nav preveč kisel svašta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj. Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč. TI SI MALI PSIHOPAT TRALALALALALALALA Dr gač pa pet na samomore, tam sem povedal nekaj pametnih, pa si najdi najugodnejšo. Pa velik sreče psihič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ROFL! Pojej se mal cokolade, mladicek. Tam je nebo.. muahahahhaahhaha! pies: eno vprasanje tebi v razmislek (ce ti niso kognitivne sposobnosti ze skocile v prepad pred tabo) - Zakaj mislis da zivis? Zakaj mislis, da po vsaki smrti oddides v astralno in se vrnes v Zivljenje? Zato, da se bos sam ubiju? Idjot. :xx!: :xx!: Sploh pa ce mislis, da se bos zadar tega kej vec spomnu in dozivel, kot pri normalni smrti, se motis. Se enkrat se bos rodil in nebos vedu 0, kaj je bilo.Idjot#2. Zj pa se pejt malo spat prej....Pa ne sprasuj oslarij po forumu - in ti, ki Sam ne najdes placa za samomor, pravis da se bos znajdel na drugem svetu! Ne pozabit Astralne Karte okoliskih dezel potem. (btw - v ljubljani je preko 100 blokov in stolpnic - vsaka bo zadostovala pomoje) L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ne vem kaj naj recem na tole. upam, da gre za nekaksno provokacijo oz. nenavaden smisel za humor...poleg opozarjanja nase, torej nekaj ze ni ok.samo.... ja, kot pravi Vrba, a tole pa SI nasel? ne vem, no, naredi kar zelis.betona, tud visocga, je pa v ljubljani dost. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj. Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč. zakaj pa glih stolpnica?po moje je dost lepse recimo v gorah nekje..mir,narava,pa se nobenih ljudi ni okrog motecih...predlagam ti recimo spik ali kanin,da ne bo glih triglav....pa ne pozabi padala pred poletom prevert Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 mogoče je obupen krik na pomoč... žalostno je tole... verjemem v namero, ker kdor o tem razmišlja na takšen način , to tudi uresniči.. na Bledu je bil en fant, ki je govoril da bo poletel kot ptica iz blejskega gradu... vsi so se mu smejali...skočil je iz blejskega gradu, na žalost.... upam, mlad fant.. da se ti povrne zaupanje v življenje , če boš še prišel na forum... ni vse tako črno, kot gledaš.... vse dobro Ti želim.... ali poišči pomoč... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...maš res polno rit vsega, pa ne veš, kaj bi še naredu... USRANE!! In to tud si!! L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 saj ne vem, kaj bi rekla na to temo. Upam, da je res ena zlo bolna šala in če je rabiš popravni izpit v smislu za humor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>izvinite, ja nisam iz ovog grada, pa....hteo bi znati gdje, ovako, tu, negdje u blizini, je najpogodnije mesto za samoubistvo.......A prihajaš z juga pa ti je težko bit outsiderka? Morda bi se morala tudi ti ubiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dr gač pa pet na samomore, tam sem povedal nekaj pametnih, pa si najdi najugodnejšo.Kje je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ROFL! Pojej se mal cokolade, mladicek. Tam je nebo.. muahahahhaahhaha! pies: eno vprasanje tebi v razmislek (ce ti niso kognitivne sposobnosti ze skocile v prepad pred tabo) - Zakaj mislis da zivis? Zakaj mislis, da po vsaki smrti oddides v astralno in se vrnes v Zivljenje? Zato, da se bos sam ubiju? Idjot. :xx!: :xx!: Sploh pa ce mislis, da se bos zadar tega kej vec spomnu in dozivel, kot pri normalni smrti, se motis. Se enkrat se bos rodil in nebos vedu 0, kaj je bilo.Idjot#2. Zj pa se pejt malo spat prej....Pa ne sprasuj oslarij po forumu - in ti, ki Sam ne najdes placa za samomor, pravis da se bos znajdel na drugem svetu! Ne pozabit Astralne Karte okoliskih dezel potem. (btw - v ljubljani je preko 100 blokov in stolpnic - vsaka bo zadostovala pomoje) L.Ne, saj vendar nisem ti. Če bi to bil, bi iskal pomoč za kraj samomora že pred leti, ko sem bil še tvojih let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ojla, saj gres lahko tud kam drugam, , v kaksno bolj simpaticno temo, sicer je pa to tule:Samomor... Rajsi se spravi kaj pocet ustvarjalnega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ubilbse, kaj pravis, a je v posmrtnem zivljenju tako, kot ti hoces?Ne vem, a si ti že bila tam? Kak pa se rece tistim tabletam, po katerih ti je vse tak vseen?Čudno, ljudje so mi rekli, da le potrebujem tablete, po katerih bi mi bilo bolj vseeno. Pa jim nisem nasedel, ne bodo me ti bedneži kontrolirali skozi neke tablete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo.... ja, kot pravi Vrba, a tole pa SI nasel?Ne, NISEM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj pa glih stolpnica?po moje je dost lepse recimo v gorah nekje..Stolpnica zato, ker pred samomorom ne mislim švicat. Če imaš helikopter, pa me lahko popelješ tudi na kakšno goro. Čeprav je v tem primeru najbolje, da se le dvigneš za kakšen kilometer in potem skočim kar iz helikopterja, da mi ne boš med predolgo potjo hodila na živce. Pred tem pa lahko skočiš še sama, da me ne boš pri mojem skoku motila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mogoče je obupen krik na pomoč...Mogoče bi to bil res, če bi bil ženšče z imenom principesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samomorilci imajo zelo težko posmrtno življenje in ker tam ni časa, boš trpel v neskončnost...Kako pa to veš? A veš kk bi ti reku moj brat, če bi bil še živ? USRANE!! In to tud si!!Aha, to ti je povedal tvoj brat, da je težko posmrtno življenje, ko se je ubil. V tem primeru on nima kaj več govoriti, ti pa še manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da je res ena zlo bolna šalaTi tudi upaš, da si prava princeza. Pa ne vidiš, da so takšna upanja brezvezna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rajsi se spravi kaj pocet ustvarjalnega! Zame je samomor ustvarjalen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak ne misl, da se komurkol smiliš, ker je jasno, da si en razvajen smrkavc, ki bi rad mal pozornosti...Je tvoj brat imel tako mnenje o tebi? Tule pa sam smetiš, pa upaš na neke tolažilne besede. Kreten. Od mene jih ne dobiš, ker jih ne zalužiš.Tolažilne besede, od tebe? Kaj je to, patetičen poskus, da me spraviš v smeh, od katerega bom v zvijanju umrl? Mislim, kaj sploh zgublaš čas tule na forumu, pejt raj svojo stolpnico iskat, pa raziskovat svoje posmrtno življenje...A še kr si tuki? Ja, pejt no, kaj čakaš?Morda iščem podatke o tebi, da pred svojim odhodom naredim svetu vsaj eno uslugo in ga rešim tvoje bede. Ta tema ne zasluž več moje pozornosti, ker je neumna in skrajno bedna... A tako, kot si ti? No, sedaj si me pa res uspela spraviti smeh, trajal je celi dve sekundi. Zaradi takih trenutkov se še nisem ubil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 sploh nimam več komentarja... kdor se tkole norčuje... na koncu sam izpade norec... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa raje ne ignorckamo kot da pisemo nekajSaj res, zakaj tega ne storiš? kar bo mogoce prebral kdo, ki ima res ta namen... Ta bo morda za razliko od ostalih vsaj znal podati pameten odgovor na moje vprašanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem te dala med ignorirane, zdaj pise "skrita objava"...In zakaj še vedno pišeš nekaj? Ti skleroza povzroča težave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.