Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj.

Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

izvinite, ja nisam iz ovog grada, pa....hteo bi znati gdje, ovako, tu, negdje u blizini, je najpogodnije mesto za samoubistvo.......

tko nekak a ne? ja ti kr.......a s čorav da ne vidiš bajt visokih okol sebe :vragec: pa zdej z dostopom kompliciraš neki xrolleyesx sej bo to tvoja zadnja stvar do ktere boš dostopov, tko da se splača mal potrudit :vragec:

lep polet, pa da nasmeh nav preveč kisel :vragec:

xrolleyesx svašta :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj.

Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč.

TI SI MALI PSIHOPAT TRALALALALALALALA x:Dx

Dr gač pa pet na samomore, tam sem povedal nekaj pametnih, pa si najdi najugodnejšo. Pa velik sreče psihič

ROFL!

Pojej se mal cokolade, mladicek. x:px

Tam je nebo.. muahahahhaahhaha! :D

pies: eno vprasanje tebi v razmislek (ce ti niso kognitivne sposobnosti ze skocile v prepad pred tabo) - Zakaj mislis da zivis? Zakaj mislis, da po vsaki smrti oddides v astralno in se vrnes v Zivljenje?

Zato, da se bos sam ubiju? Idjot. :xx!: :xx!:

Sploh pa ce mislis, da se bos zadar tega kej vec spomnu in dozivel, kot pri normalni smrti, se motis. Se enkrat se bos rodil in nebos vedu 0, kaj je bilo.

Idjot#2.

Zj pa se pejt malo spat prej....

Pa ne sprasuj oslarij po forumu - in ti, ki Sam ne najdes placa za samomor, pravis da se bos znajdel na drugem svetu! :D Ne pozabit Astralne Karte okoliskih dezel potem.

x:Dx

(btw - v ljubljani je preko 100 blokov in stolpnic - vsaka bo zadostovala pomoje)

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

ne vem kaj naj recem na tole.

upam, da gre za nekaksno provokacijo oz. nenavaden smisel za humor...

poleg opozarjanja nase, torej nekaj ze ni ok.

samo.... ja, kot pravi Vrba, a tole pa SI nasel?

ne vem, no, naredi kar zelis.

betona, tud visocga, je pa v ljubljani dost. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj.

xrolleyesx

xscratchx

zakaj pa glih stolpnica?po moje je dost lepse recimo v gorah nekje..mir,narava,pa se nobenih ljudi ni okrog motecih...

predlagam ti recimo spik ali kanin,da ne bo glih triglav....pa ne pozabi padala pred poletom prevert x;)x x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:8): mogoče je obupen krik na pomoč... žalostno je tole... verjemem v namero, ker kdor o tem razmišlja na takšen način , to tudi uresniči.. na Bledu je bil en fant, ki je govoril da bo poletel kot ptica iz blejskega gradu... vsi so se mu smejali...skočil je iz blejskega gradu, na žalost.... :8): upam, mlad fant.. da se ti povrne zaupanje v življenje :2src: , če boš še prišel na forum... :palec: ni vse tako črno, kot gledaš.... xsrcx vse dobro Ti želim.... xsrcbumx ali poišči pomoč... xscratchx :detelca: xflowx

<{POST_SNAPBACK}>ROFL!

Pojej se mal cokolade, mladicek.  x:px 

Tam je nebo.. muahahahhaahhaha! :D

pies: eno vprasanje tebi v razmislek (ce ti niso kognitivne sposobnosti ze skocile v prepad pred tabo) - Zakaj mislis da zivis? Zakaj mislis, da po vsaki smrti oddides v astralno in se vrnes v Zivljenje?

Zato, da se bos sam ubiju? Idjot.  :xx!:  :xx!:

Sploh pa ce mislis, da se bos zadar tega kej vec spomnu in dozivel, kot pri normalni smrti, se motis. Se enkrat se bos rodil in nebos vedu 0, kaj je bilo.

Idjot#2.

Zj pa se pejt malo spat prej....

Pa ne sprasuj oslarij po forumu - in ti, ki Sam ne najdes placa za samomor, pravis da se bos znajdel na drugem svetu! :D Ne pozabit Astralne Karte okoliskih dezel potem.

x:Dx

(btw - v ljubljani je preko 100 blokov in stolpnic - vsaka bo zadostovala pomoje)

L.

Ne, saj vendar nisem ti. Če bi to bil, bi iskal pomoč za kraj samomora že pred leti, ko sem bil še tvojih let.

ojla, saj gres lahko tud kam drugam, :vio:, v kaksno bolj simpaticno temo, sicer je pa to tule:

Samomor...

Rajsi se spravi kaj pocet ustvarjalnega! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ubilbse, kaj pravis, a je v posmrtnem zivljenju tako, kot ti hoces?

Ne vem, a si ti že bila tam?

:shsh: Kak pa se rece tistim tabletam, po katerih ti je vse tak vseen?

Čudno, ljudje so mi rekli, da le potrebujem tablete, po katerih bi mi bilo bolj vseeno. Pa jim nisem nasedel, ne bodo me ti bedneži kontrolirali skozi neke tablete.

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx

xscratchx

zakaj pa glih stolpnica?po moje je dost lepse recimo v gorah nekje..

Stolpnica zato, ker pred samomorom ne mislim švicat. Če imaš helikopter, pa me lahko popelješ tudi na kakšno goro. Čeprav je v tem primeru najbolje, da se le dvigneš za kakšen kilometer in potem skočim kar iz helikopterja, da mi ne boš med predolgo potjo hodila na živce. Pred tem pa lahko skočiš še sama, da me ne boš pri mojem skoku motila.

<{POST_SNAPBACK}>Samomorilci imajo zelo težko posmrtno življenje in ker tam ni časa, boš trpel v neskončnost...

Kako pa to veš?

A veš kk bi ti reku moj brat, če bi bil še živ? USRANE!! In to tud si!!

Aha, to ti je povedal tvoj brat, da je težko posmrtno življenje, ko se je ubil. V tem primeru on nima kaj več govoriti, ti pa še manj.

<{POST_SNAPBACK}>Ampak ne misl, da se komurkol smiliš, ker je jasno, da si en razvajen smrkavc, ki bi rad mal pozornosti...

Je tvoj brat imel tako mnenje o tebi?

Tule pa sam smetiš, pa upaš na neke tolažilne besede. Kreten. Od mene jih ne dobiš, ker jih ne zalužiš.

Tolažilne besede, od tebe? Kaj je to, patetičen poskus, da me spraviš v smeh, od katerega bom v zvijanju umrl?

Mislim, kaj sploh zgublaš čas tule na forumu, pejt raj svojo stolpnico iskat, pa raziskovat svoje posmrtno življenje...A še kr si tuki? Ja, pejt no, kaj čakaš?

Morda iščem podatke o tebi, da pred svojim odhodom naredim svetu vsaj eno uslugo in ga rešim tvoje bede.

Ta tema ne zasluž več moje pozornosti, ker je neumna in skrajno bedna... :o|o:

A tako, kot si ti? No, sedaj si me pa res uspela spraviti smeh, trajal je celi dve sekundi. Zaradi takih trenutkov se še nisem ubil.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...