ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj se ti brigas za tuje tezave, k´jih imas pa sam poln kufer Zato, ker mi s svojimi bednimi težavami križate mojo pot v moji temi. Ustvarite si svoje teme in si z njimi poiščite svoje stolpnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 aja drugač pa je eno popularnejših pristajališč pločnik pod lj. nebotičnikom! baje da se še noben k se je dol vrgu ni vrnil v ponovni poskus. če ne boste zadovoljni, vrnemo denar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja drugač pa je eno popularnejših pristajališč pločnik pod lj. nebotičnikom!Preberi si še enkrat uvodni post in pri tem ne pozabi na drugo poved. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj. Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč. R U FU****G crazy??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ubs, na takšno raziskovanje se je najbolš odpravit jutr. js bom (npr.) jutr nehala kadit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Nic lazjega, delete profile. Sj ni tezko Marsa... L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stolpnica zato, ker pred samomorom ne mislim švicat. Če imaš helikopter, pa me lahko popelješ tudi na kakšno goro. Čeprav je v tem primeru najbolje, da se le dvigneš za kakšen kilometer in potem skočim kar iz helikopterja, da mi ne boš med predolgo potjo hodila na živce. Pred tem pa lahko skočiš še sama, da me ne boš pri mojem skoku motila.u redu,no...ne se jezit ,sm ti sam predlagala helikopter sem imela res namen kupit,pa mi v nedeljo na zalost niso dali sedmice pol ti pa lahko predlagam baziliko v piranu,stolp...sori ,ker ni v ljubljani.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sweet suffering, you asshole!!!! Ker kmet, ej...Očitno maš res polno rit vsega, pa ne veš, kaj bi še naredu... Joj, kva bi jz nardila takim, ku u lajfu niso dal nič skoz, pa ga zato ne znajo cenit... A veš kk bi ti reku moj brat, če bi bil še živ? USRANE!! In to tud si!!Oprosti, sam tole... Kaj kmet??Asshole?Kako ves, polno rit?Ko si ti zadnjic nekje bila zalostna, da kok mas vsega dost, ti je kdo sikal, kako polno rit imas?In zakaj ti tedaj ni na misel prisel brat, ki bi rekel usrane!Zakaj znamo pri drugih videt, da je nekaj sam jamranje in kmetavzarija, mi pa imamo resne probleme, ki so pa cist nekaj druzga.Sory, morala sem se vtaknit.ne glede na to, kaj in kako - lahko je res. * me veseli da si se tu, ubilbse - skrajni cajt, da mi zatezis v tehnicnih vprasanjih, da ti zamenjam nick. *P!sces, motis se, ni simple kar dilitat profila.saj se pa vsakdo sam zdilita v koncni fazi - tko al pa drugac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 men je pa tamal simpa! Tak dober črn, teen, zagrenjen humor! Sarkazem Enga dne boš ql dec.. no ja če se odločiš počakat seveda! pa good luck ubilbse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Tak dober črn, teen, zagrenjen humor! Sarkazem ....no jaz še vedno upam, da je res samo humor in da se mu res kake take misli ne petlajo mo možgančkih (((aja, pa nebotičnik je itak zaprt, ravno zarad takšnih s podobnimi idejami, kot je tale naš fantič, ki so se šli polete navzdol.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>me veseli da si se tu, ubilbse - skrajni cajt, da mi zatezis v tehnicnih vprasanjih, da ti zamenjam nick. Zakaj le? Saj si s tem namišljenim problemom že sama dovolj težiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa tamal simpa! Morda ti bo tvoj tamal enkrat simpa, ko se bo vrgel iz stolpnice. Enga dne boš ql dec.. no ja če se odločiš počakat seveda!Bom za to potreboval potrditev shizogfrenega ženščeta po imenu Trinity? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz se pa kar fajn zastopim in nocem na stolpnice, ker bi se mi lahko zvrtelo v glavi, pa bi dol padla Seveda ne, ti se raje vsiljivo olajšaš na drugih, najraje takrat, ko te nihče ne želi blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Devica, on ni tvoj brat in mogoče si njemu povedala tisto, kar te boli ob izgubi brata... mogoče bi bil pa čas da poveš tudi svojemu bratu tisto, kar te besni....zna biti lažje in se bo nakopičena jeza sprostila upam, da boš razumela, kaj želim povedati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>....no jaz še vedno upamDa si princeza? (((aja, pa nebotičnik je itak zaprt, ravno zarad takšnih s podobnimi idejami, kot je tale naš fantič, ki so se šli polete navzdol.... Ne boš verjela, vendar sem starejši od tebe, punčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem te dala med ignorirane, zdaj pise "skrita objava"... naslednji bo dr.moreno. Jst sploh nisem v ožjem izboru ufffffffff Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da si princeza?Ne boš verjela, vendar sem starejši od tebe, punčka. Mislim da b blo boljš, da bi ga tvoj fotr u grm zdrkal takrat, ko je šel tebe delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js sm mali psihopat psi ho patin te zgrabil bom za vrat bom za vrat..... (ena pesmica temi primerna)Ponovno te popada skleroza in še vedno pišeš nekaj (smetiš) po moji temi. Te bom najverjetneje le jaz moral ignorirat, saj za kaj drugega ne zgledaš koristna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je nas dr. moreno zamenjal nik?V tej temi ti verjetno ne bo odgovoril, saj tukaj ni prisoten. Raje ga vprašaj preko osebnih sporočil, če boš znala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti sploh NIKOLI ne bos v "ozjem izboru" a ves.... Za na ignor auša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ta smeh najverjetneje pomeni tvoje zadovoljstvo nad namišljeno ugotovitvijo, da sem jaz dr. moreno. Vidiš kako malo je potrebno, da si zadovoljna sama s sabo? Zato ti pač ne iščeš stolpnice, ker tako slaboten um kot je tvoj ne bo nikoli dosegel teh skrajnosti, tudi če se trudiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa ti ne uspeva da se neb narobe razumela. Veš ti točen, kakšen mnenje mam jst o babah, ki tle solijo pamet nam poštenm možakarjem. In pol so mi nekatere grozile z ignorjem, pa ne vem, če si bla ti med njimi. Za kaj druzga se pa nisem trudu, ker bi moral lepo govort, to pa jst na znam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa ti ne uspeva To morda pomeni, da bom še naprej moral prenašati vajino neumestno smetenje in medsebojno brezupno flirtanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem grozila...seveda znas. to je pa lepo, da tle sam ne grozite. pol je zdaj treba samo en urng plac najdt, da se bo pobček dol fuknu, če ma jajca slučajno. ko bo dol letu, bo fino upil, pol pa sam naenkrat naredi TUP, pa kri špricne ene štir metre daleč, pol bomo mel pa gmah pred njim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol je zdaj treba samo en urng plac najdt, da se bo pobček dol fuknu, če ma jajca slučajno. Je nujno, da imam jajca? Misliš, da testisi ne bi zadostovali? ko bo dol letu, bo fino upilAh, saj nisem ženšče, niti trčen alkoholik. pol pa sam naenkrat naredi TUP, pa kri špricne ene štir metre daleč, pol bomo mel pa gmah pred njim To bo verjetno za družbo precej koristnejše, kot če bi se zapijal v alkoholu in žrl državni proračun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.