Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Je nujno, da imam jajca? Misliš, da testisi ne bi zadostovali?

Ah, saj nisem ženšče, niti trčen alkoholik.

To bo verjetno za družbo precej koristnejše, kot če bi se zapijal v alkoholu in žrl državni proračun.

Daj no ko ne veš, mi alkoholiki največ prispevamo v proračun :vragec: :vragec:

Vi srotki, ki ste pa nmav na kašnem jontu, pa nč. :vragec: Tazadi cajt, da se flikneš dol. x:Dx

lahko pa tud tle na dolensk prideš, pa mam enga fejst znoritka konja, pa te bo enkrat u glavo brcnu, pa boš vidu, če si ti bo kaj premaknil x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Daj no ko ne veš, mi alkoholiki največ  prispevamo v proračun :vragec:  :vragec:

Največ takrat, ko vas na cesti ustavijo policisti.

Vi srotki, ki ste pa nmav na kašnem jontu, pa nč. :vragec:

Ah, nikar me ne sodi po svojih mlajših, bližnjih sorodnikih, zaradi katerih se najverjetneje zapijaš.

lahko pa tud tle na dolensk prideš, pa mam enga fejst znoritka konja, pa te bo enkrat u glavo brcnu, pa boš vidu, če si ti bo kaj premaknil x:Dx

Si to že poskusil na sebi? Morda bi se ti res kaj premaknilo in ti obisk pri Dr. Ruglju ne bil več potreben.

p.s. Misliš, da ti bo Diana dala, če ga spiješ še en liter več? :)

<{POST_SNAPBACK}>Največ takrat, ko vas na cesti ustavijo policisti.

Ah, nikar me ne sodi po svojih mlajših, bližnjih sorodnikih, zaradi katerih se najverjetneje zapijaš.

Si to že poskusil na sebi? Morda bi se ti res kaj premaknilo in ti obisk pri Dr. Ruglju ne bil več potreben.

p.s. Misliš, da ti bo Diana dala, če ga spiješ še en liter več? :)

Veš kuga, dr Rugelj je skoraj moj sosed in sva ga včasih skup pila, dokler ga ni konj u glavo brcnu pa se mu je vse na boljš poslabšal x;)x x;)x

Pijem pa predvsem zato, da lažje prenašam take psihiče kot si ti. x;)x

Če bi mi Diana dala. verjeten ne, pa kuga je pol. saj nisem en fuk fehtar. x:Dx Zakuga pa ti ne rečeš, če si potreben, da bi nmav digi dagi pred smrtjo aaaaaaa

<{POST_SNAPBACK}>Iiiiii....pa ti si altruist.  x:o)x  x:px

Sploh ne, v resnici bi se zelo rad zapijal in žrl državni proračun, če bi videl smisel v tem. Očitno bi za to potreboval primitivnejši um na ravni povprečnega Slovenca.

sploh ne deluješ glup.... x:px  x:o)x

V nasprotju s tabo, ki stvari še znaš delno prebrati, vendar še vedno ne docela razumeti?

Pa vseen....bo tud to zate precej koristnejše?  x:px

Zame bo najbolj koristno, če mi odgovorite na prvotno vprašanje glede lokacije.

Pismo citiraš k un Lucifer..... xcivx

Ma daj, če rabiš ta info, pa net znaš uporabljat, pa pameten si, boš valjda znal sam najt primerno lokacijo. Kaj se na druge v lajfu zanašaš, zanesi se nase, pa boš našel res zate najprimernejšo. x;)x :palec: Če pa ne boš.......pa se raj kar vbij! x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Veš kuga, dr Rugelj je skoraj moj sosed in sva ga včasih skup pila, dokler ga ni konj u glavo brcnu pa se mu je vse na boljš poslabšal x;)x  x;)x

Poleg vseh težav trpiš tudi za zablodami.

Pijem pa predvsem zato, da lažje prenašam take psihiče kot si ti. x;)x

Piješ ga zato, ker si sam psihični bolnik.

Če bi mi Diana dala. verjeten ne, pa kuga je pol.  saj nisem en fuk fehtar.  x:Dx

Zakaj pa jo potem že ves čas fehtaš v moji temi?

<{POST_SNAPBACK}>

Zame bo najbolj koristno, če mi odgovorite na prvotno vprašanje glede lokacije.

Ma a ni brezveze stolpnica, sred mesta.. k morjo pol ljudje pospravljat za tabo, pa se en kup jih zraven vpletes, ki verjetno sploh nocjo bit vpleteni (aja, razen ce se ti gre za show, pol pa itak..) Pejd na morje, tam so eni fajn klifi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ma a ni brezveze stolpnica, sred mesta.. k morjo pol ljudje pospravljat za tabo, pa se en kup jih zraven vpletes, ki verjetno sploh nocjo bit vpleteni

Ja, to je res. Zato sem tudi napisal drugo poved v prvotnem postu.

Pejd na morje, tam so eni fajn klifi...

Nisi podala podrobne lokacije, poleg tega pa je to tudi predaleč.

Ja in kaj misliš da si edini na tem svetu, k si v kurcu. Malo probaj brati teme drugih, ti bo prec lažje.

Tukaj brusiš svo mental in si še kar nočeš priznati svojih čustev, jih še kar naprej zatiraš.

A si morda premislil o možnosti, da spregovoriš kaj te jebe v lajfu in da si dovoliš biti nemočen, vsaj tukaj. To ti bo pomagalo, ne pa da popizdevaš na vsakega in zgubljaš svojo energijo. Tu te noben ne pozna in ti ni treba vzdrževati imidža.

Pa tudi sram naj te ne bo.

Ej če še ne veš, imamo vsi ljudje svoje travme, točke ko pridemo na poden.

Samo če si že tukaj, bi pa lahko vedel, da če se fentaš čist nč ne narediš. Vračaš se jovo na novo. V drgem telesu, v podobne okoliščine. KER TO SAM HOČEŠ IN HOČEŠ TUDI RAZREŠITI IN TUDI BOŠ!!!!

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Nisi podala podrobne lokacije, poleg tega pa je to tudi predaleč.

<{POST_SNAPBACK}>Preveč dela s papirji, niti se mi ne zdi vredno za samomor še plačevati.

a s ti z gorenjskega konca slucajn? x:o)x

sparatdozadnjega.press x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ja in kaj misliš da si edini na tem svetu, k si v kurcu. Malo probaj brati teme drugih, ti bo prec lažje.

Kje si dobil občutek, da sem tak hinavec?

Samo če si že tukaj, bi pa lahko vedel, da če se fentaš čist nč ne narediš. Vračaš se jovo na novo. V drgem telesu, v podobne okoliščine. KER TO SAM HOČEŠ IN HOČEŠ TUDI RAZREŠITI IN TUDI BOŠ!!!!

Takemu človeku s takimi izjavami naj bi jaz razlagal svoje težave? Saj se hecaš, kajne? Morda je to še en patetičen poskus, podoben tistemu od Device, da me spraviš v neizbežen samomorilski smeh.

Fajn, samomorilec z nasmehom, tega pa še nisem videla, pa verjetno tudi ne bom. x;)x

Se pravi si maximalno inteligenten, na sploh in oh najboljši človek na tem svetu, ki ga nihče ne razume, še sam sebe ne.

Tvoj briljanten mind pa tudi ne najde odgovora zakaj??? in se je pač spomnil na samomor in mu je ta misel všeč, čeprav ve da to ni nobena rešitev, se s to mislijo igra.

No ja, nič novega.

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Preveč dela s papirji, niti se mi ne zdi vredno za samomor še plačevati.

Ma daj no, poglej kako je življenje lepo....

Problemov sploh ni, so samo stvari,ki jih je treba rešiti.....

Reši stvari in živi naprej.......škoda je umret mlad in lep..... x:Dx x;)x x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Fajn, samomorilec z nasmehom, tega pa še nisem videla, pa verjetno tudi ne bom. x;)x

Se pravi si maximalno inteligenten, na sploh in oh najboljši človek na tem svetu, ki ga nihče ne razume, še sam sebe ne.

Tvoj briljanten mind pa tudi ne najde odgovora zakaj??? in se je pač spomnil na samomor in mu je ta misel všeč, čeprav ve da to ni nobena rešitev, se s to mislijo igra.

No ja, nič novega.

Nič novega, da tvoj slabotni um, poleg že zgoraj videnih blodenj, pride do tako simplističnih sklepov. Iz katere milnice si jih uspela potegniti?

<{POST_SNAPBACK}>Nič novega, da tvoj slabotni um, poleg že zgoraj videnih blodenj, pride do tako simplističnih sklepov. Iz katere milnice si jih uspela potegniti?

x:Dx x:Dx x:Dx Jesi budala. x:Dx Samo s takimi se jaz rada ukvarjam.

Malo v razmislek!

No da se boš lažje odločil, bodi ustvarjalen.

En moj frend se je nažrl tablet pa alkohola, pa je kar lepo zaspal. Ni bilo preveč mučno, baje.

Drugi se je vrgel z mosta, mu je tudi ratalo. Preveč rizkantno za moje pojme.

Tretji se je nažrl tablet pa pod vlak. Ta se mi zdi preveč kruta.

Četri se je napil in se kar sam doma ustrelil s puško. Svaka mu čast za akrobacije!!!

Od frendice mat se je obesila. Je ok če si dovolj težek.

Rezanje žil se ne obnese najbolje. Ko sem se jaz poigravala z mislijo samomora mi je bila še najbolj všeč izpuh avtomobil, lepo zapančkaš ali pa kaki fini tableti! x;)x

Aja, stolpnice se tudi ne obnesejo, ker se vedno nekdo najde, pa te skuša rešiti, tako da ni vredno tvoje energije, ker pol se boš mogu pa pregovarjat, pa razlagat zakaj bi se rad ubil, to pa vemo da tega ti nočeš. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...