Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>no pa sem nasla nekaj za tebe:

Lepa simbolika

lep prostor za meditacijo in za obracun z Bogom

lepa narava

dovolj visoko za dost adrenalina

pa k ne smes v naravnem rezervatu puscati tvojih ostankov, jih lahko vrzes ribicam, ki jih bo potem Francek ulovil...

se nekaj napotkov za na pot, vzemi s sabo zobno scetko in pidzamo; 

tam se obrni se proti morju, tako da bos gledal kriz, ker ce si premislis (saj ves da cerkev ne akceptira samoumorov), si glih prov obrnjen, k tam gre ena taka ozka potka dol - v "kliniko", ja x:Dx

ah aj, zavarovalno kartico pa copate ne pozabit

papa

Se ti večkrat tako zblede? Tudi kdaj na delovnem mestu, dobiš takšne epileptične napade?

Deli na socialnih omrežjih

Jz bi tole dala v to temo... :o|o:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Lepo da priznaš, da si budala. Budale se že od nekdaj rade družijo z budalami. Od mene pa beži čimdlje stran, ker ne prenašam budal.

O ubogo bitje, a od sebe bi rad zbežal!? :8):

No malo pa že napredujemo. :palec:

Kako čemo? Lako čemo.

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>O ubogo bitje, a od sebe bi rad zbežal!? :8):

Imaš težave z branjem in percepcijo? Ti beži od mene, ker ne prenašam budal in ne mislim na temu forumu umret zaradi tvojih neumnosti in nenehnega vsiljevanja tvoje bede. To mislim storiti na stolpnici.

No malo pa že napredujemo. :palec:

Ti kvečjem nazaduješ, po do sedaj napisanem sodeč. Kolikor je to pač še sploh mogoče.

Popravljeno -> ubilbse

<{POST_SNAPBACK}>Ti kvečjem nazaduješ, po do sedaj napisanem sodeč. Kolikor je to pač še sploh mogoče.

Bravo, bravo, bravo :fiju: :palec:

A si mala tempirana bomba. :!!: :bomb:

No saj bo vse u redu, pojdi lepo pančakat, jutri bo že bolje. x;)x :sleeping:

Te obiščem ponoči, bova kako rekla. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa. Zdej vem, kje ne smem svoji problemov več razlagat, ker nikjer ne veš, kje ti jih naprej vržejo, ko jih enkrat začneš dajat na stran. Zelo rahločutno, res :palec:

Ma pa kaj, što ne ubija jača. :palec: x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa. Zdej vem, kje ne smem svoji problemov več razlagat, ker nikjer ne veš, kje ti jih naprej vržejo, ko jih enkrat začneš dajat na stran. Zelo rahločutno, res :palec: Tud kakršnakol lepa beseda je nična, če ti jo pol spodnašajo.

V moji temi jih vsekakor ni potrebno razlagat.

<{POST_SNAPBACK}>No, jaz grem spat, greš???!!! x;)x

Kaj te kurac briga kdaj grem spat? Če mi bo pasalo, se bom praskal po jajcih do naslednjega tedna. MOJ PROBLEM. Kdaj boš ti šla spat pa mene tudi ne zanima. Beži že enkrat med budale, kamor si se že sama uvrstila, pa daj mir v moji temi.

<{POST_SNAPBACK}>Kukrkol, se mi pa mal mim zdi, da tkole iz teme v temo vlačiš, kar smo kje napisal...Sploh pa ne vem, kk lohk pričakuješ, da bomo nekateri, ki smo pred časom izgubil ljubljene osebe (ne zato kr bi sami tk hotl, ampak zarad usode al pa česarkol) ostal hladni ob nekom

Sem te morda prosil, da prideš v to temo in v njej patetično jokaš za svojim bratom? Kot zgleda si ravno ti spravila svojega brata do tega, kjer je sedaj. Kaj sedaj hočeš od mene, se ti zdi, da sem tvoj brat? Boli me kurac zate, tvojega brata in za vse tvoje sorodnike.

Sicer pa, nisi pred časom že napisala, da se ne boš več vrnila v to temo? Tudi tebe med drugim daje skleroza?

Sori, ampak iz mojih čustev se pa res ne bo noben delu norca.

Čestitke. Ponovno si me uspela spraviti v smeh, tokrat je trajal dlje kot prejšnji. Morda se pa le ne bom tako kmalu ubil kot sem mislil v začetku.

Je brez zveze, sigurn x:Dx če bi bli mi vsi bolj preprečljivi, bi se tip že po drugem komentarju dol fuknu. Tako nasm pa še kr utruja. :vragec:

Če b blo vse tako kot treba, bi mu že regrat iz nosa rastu :vragec:

V tem primeru se ni za bati, da bi si človek res kaj naredil. Ima še preveč življenske energije in volje, za kaj takega. :8):

Tisti, ki so res obupani, ne razglabljajo z nikomer o tem, da bodo naredili samomor. Ga samo naredijo.

Tisti, ki pa o tem razglabljajo vse vprek, samo iščejo pozornost. In naš ubilbse je eden izmed takih. Je borec. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...