kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na katerem programu?Nema ti spasa, pojdi na pregled dr.Morenu Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa sem nasla nekaj za tebe: Lepa simbolika lep prostor za meditacijo in za obracun z Bogomlepa narava dovolj visoko za dost adrenalina pa k ne smes v naravnem rezervatu puscati tvojih ostankov, jih lahko vrzes ribicam, ki jih bo potem Francek ulovil...se nekaj napotkov za na pot, vzemi s sabo zobno scetko in pidzamo; tam se obrni se proti morju, tako da bos gledal kriz, ker ce si premislis (saj ves da cerkev ne akceptira samoumorov), si glih prov obrnjen, k tam gre ena taka ozka potka dol - v "kliniko", ja ah aj, zavarovalno kartico pa copate ne pozabitpapaSe ti večkrat tako zblede? Tudi kdaj na delovnem mestu, dobiš takšne epileptične napade? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Jz bi tole dala v to temo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi bl tole dala sm... Ja to pa itak. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jesi budala. Samo s takimi se jaz rada ukvarjam.Lepo da priznaš, da si budala. Budale se že od nekdaj rade družijo z budalami. Od mene pa beži čimdlje stran, ker ne prenašam budal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi tole dala v to temo... Dvomim, da si takšnega izgleda in da zmoreš kaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo da priznaš, da si budala. Budale se že od nekdaj rade družijo z budalami. Od mene pa beži čimdlje stran, ker ne prenašam budal. O ubogo bitje, a od sebe bi rad zbežal!? No malo pa že napredujemo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>O ubogo bitje, a od sebe bi rad zbežal!? Imaš težave z branjem in percepcijo? Ti beži od mene, ker ne prenašam budal in ne mislim na temu forumu umret zaradi tvojih neumnosti in nenehnega vsiljevanja tvoje bede. To mislim storiti na stolpnici. No malo pa že napredujemo. Ti kvečjem nazaduješ, po do sedaj napisanem sodeč. Kolikor je to pač še sploh mogoče. Popravljeno 13. julij 2005 -> ubilbse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti kvečjem nazaduješ, po do sedaj napisanem sodeč. Kolikor je to pač še sploh mogoče. Bravo, bravo, bravo A si mala tempirana bomba. :!!: No saj bo vse u redu, pojdi lepo pančakat, jutri bo že bolje. Te obiščem ponoči, bova kako rekla. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa. Zdej vem, kje ne smem svoji problemov več razlagat, ker nikjer ne veš, kje ti jih naprej vržejo, ko jih enkrat začneš dajat na stran. Zelo rahločutno, res Ma pa kaj, što ne ubija jača. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te obiščem ponoči, bova kako rekla. Ne, hvala. Ne želim si umreti v nočnih morah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, hvala. Ne želim si umreti v nočnih morah.Bo bolje tako,kot pa se mučit in plezat na neko stolpnico..... Pa še veš ne na katero..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, hvala. Ne želim si umreti v nočnih morah. Saj ni važen način, kako umreš, važno je da greš ti raziskovati posmrtno življenje.A si pozabil??? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, he, he.... Pravi psihopatski smeh sklerozne zblojenke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravi psihopatski smeh sklerozne zblojenke.Moreno, vsaj svoj stil pisanja bi lahko spremenil..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 No, jaz grem spat, greš???!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Marsa. Zdej vem, kje ne smem svoji problemov več razlagat, ker nikjer ne veš, kje ti jih naprej vržejo, ko jih enkrat začneš dajat na stran. Zelo rahločutno, res Tud kakršnakol lepa beseda je nična, če ti jo pol spodnašajo.V moji temi jih vsekakor ni potrebno razlagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jaz grem spat, greš???!!! Kaj te kurac briga kdaj grem spat? Če mi bo pasalo, se bom praskal po jajcih do naslednjega tedna. MOJ PROBLEM. Kdaj boš ti šla spat pa mene tudi ne zanima. Beži že enkrat med budale, kamor si se že sama uvrstila, pa daj mir v moji temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moreno, vsaj svoj stil pisanja bi lahko spremenil..... Koliko si stara? Sprašujem, ker me zanima, pri katerih letih se začne tovrstna zblojenost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kukrkol, se mi pa mal mim zdi, da tkole iz teme v temo vlačiš, kar smo kje napisal...Sploh pa ne vem, kk lohk pričakuješ, da bomo nekateri, ki smo pred časom izgubil ljubljene osebe (ne zato kr bi sami tk hotl, ampak zarad usode al pa česarkol) ostal hladni ob nekomSem te morda prosil, da prideš v to temo in v njej patetično jokaš za svojim bratom? Kot zgleda si ravno ti spravila svojega brata do tega, kjer je sedaj. Kaj sedaj hočeš od mene, se ti zdi, da sem tvoj brat? Boli me kurac zate, tvojega brata in za vse tvoje sorodnike. Sicer pa, nisi pred časom že napisala, da se ne boš več vrnila v to temo? Tudi tebe med drugim daje skleroza? Sori, ampak iz mojih čustev se pa res ne bo noben delu norca.Čestitke. Ponovno si me uspela spraviti v smeh, tokrat je trajal dlje kot prejšnji. Morda se pa le ne bom tako kmalu ubil kot sem mislil v začetku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 kok se vm da......5 strani enga pregovarjanja brezveznega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim da b blo boljš, da bi ga tvoj fotr u grm zdrkal takrat, ko je šel tebe delat. icon_smile_big.gif na koga je zdaj tole letel cvičkar? Na tega ustvarjalca te strani (ubilbise) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok se vm da......5 strani enga pregovarjanja brezveznega Ni brezvezno, tebi mogoče. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Je brez zveze, sigurn če bi bli mi vsi bolj preprečljivi, bi se tip že po drugem komentarju dol fuknu. Tako nasm pa še kr utruja. Če b blo vse tako kot treba, bi mu že regrat iz nosa rastu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 V tem primeru se ni za bati, da bi si človek res kaj naredil. Ima še preveč življenske energije in volje, za kaj takega. Tisti, ki so res obupani, ne razglabljajo z nikomer o tem, da bodo naredili samomor. Ga samo naredijo. Tisti, ki pa o tem razglabljajo vse vprek, samo iščejo pozornost. In naš ubilbse je eden izmed takih. Je borec. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.