cvickar 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Kuga je zdej, še zdaj nisi se fuknu kje na asfalt. Si pa res en jajčko, ki ga je sam gobec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ah, dost vas mam. Zdaj pa smradite še naprej. Pa da ne bo kakšno Todiko preveč bolelo, bom še rekel, da se ne bom ubil, čeprav se verjetno lažem. Takim je vredno lagati, za njihovo dobro. Upam le, da me ne bo videla kje ob pristanku, ker bo potem, tako občutljiva kot je, od silne bolečine zagotovo še sama podlegla. pa glih u mene se je upiknu.......k se mi itak brezveze zdi tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Jaz pa po eni strani ful obcudujem samomorilce... mislim sej po eni strani moras bit res noro cagav...sam po drugi strani pa nenormalno korajzen... heroj cagavosti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, zarad mene se ni treba ohranjat pr življenju, kr se bo slej ko prej najdu en podoben teb, ki bo hotel na tak ali drugačen način takole vzbujat pozornost. V glavnem- si nadomestljiv pri ohranjanju mojega veselja. Zato se ne bat, da bi mi pokvaru veselje s svojim načrtom.Si tudi svojemu bratu podala podobno priporočilo pred njegovo smrtjo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha.Po tvojih postih pa SKLEPAM, da poznaš Marso in lahko tudi SKLEPAM, da Marsa pozna tebe in lahko tudi SKLEPAM, da ne delaš samomora. Sploh pa po tvojih postih SKLEPAM, da se midva že poznava (tud na videz) in sva že imela take in podobne debate na tem forumu. Naj uganem: ne maraš juzhnjakov?Vsekakor, z Marso sva skrivna zaveznika in skupaj kujeva tajni načrt genocida proti "juzhnjakom". To s samomorom je bilo vse skupaj ustvarjeno v namen vabe za "juzhnjake", saj smo izvedeli, da se je na pogrebu tvojega brata teh nabralo kar precejšnje število. Kako si prišla do teh tajnih informacij? Sumim, da imaš veze preko tajnega vohuna, ali se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 žalostno, res gre v žalostno smer tale tema, ne glede na proociranja, ampak da nimamo v sebi niti malo človečnosti drug do drugega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pazi se, kr ne veš, s kom imaš opravka. Mogoče sm pa jz ta tajni vohun in sem se pod krinko infiltrirala v vajin načrt. V ponedeljek odpri vsa pisma, pa ti ne bo potrebno iskat visoke stavbe več. Hvala, devica, se reče na to.http://www.travelingtroubadour.com/R,%20P,%20R%20laughing.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>P.S. SKLEPAM, da si imel pri srebreniškem pokolu TI prste vmesSedaj je resnično konec z mano. Hvala, Devica, ker si mi omogočila lahko pot do smrti. Do smrti sem ti za to dolžan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha.Po tvojih postih pa SKLEPAM, da poznaš Marso in lahko tudi SKLEPAM, da Marsa pozna tebe Mislis da me mora kdo osebno poznazti, da lohk SKLENE kaj o moji (ali tvoji ali cigarkoli) inteligenci? In ce ima nekdo mnenje o moji inteligenci, iz tega sklepas, da moram JAZ poznati NJEGA? Devica, rajs nehaj... je brez veze in skoda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, ne gre se za sam tist en post...Gre za en odnos, ki se čuti iz vajinih postov..Devica - NAROBE si sklenila. Vidis, ti si rekla da iz enga posta lohk sklenes kaj o cloveku.In mislis da ubilbse ne more iz mojih tridesettisocih? To da se pa 'cuti en odnos iz najinih postov', je pa zato, ker se jaz obnasam kot clovek (morda se slisi neumno, ampak pac... jaz se priblizam cloveku - mu grem nasprot) in to se lohk zacuti in zato se pol tud clovek z mano obnasa kot s clovekom.Konc koncev mu jaz nisem rekla, da je rit. Pejt pogledat se kak moj dialog s kom - bos zacutila odnos. ker jaz ne lapam kar v tri dni s folkom. tebe tud ne poznam, pa imam s tabo odnos - oz. ga imas bolj ti z mano, ker sem ti rekla nekaj, cesar pac ne mores pozreti in ker sem skusala bit objektivna, sem zdaj v tebi pridobila sovraznico oz. vsaj totalne nesimpatije s tvoje strani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr si iz določenih tem prenesla predstavo o men na tist post.tega nikol ne pocnem. so mi kateri v katerih temah cist mim, njihov odnos in stalisca in mnenja, pa se v drugih temah veselo hecam z njimi... tako da ne rabim vlacit s sabo kaksnih sodb...pac pa ti zdaj ta en moj post vlacis in raztegujes'. Aja, sam jz nism človeška pa lapam neki v tri dni.... Poglej svoj prvi post v tej temi, pa si sama odgovori. A je pa ubilbse človeški?? Se ti sploh zdi kak njegov post človeški? On je tud men reku velik stvari (skor vse) v tri dni in bil zelo nečloveški z menoj in zelo neobjektiven. ne primerjam tebe in ubilbse-ja... on je pac tak kot je in ti si pac taka kot si. Zakaj bi imel on zeljo in potrebo da mene zhali?Aja - tvoj sklep - nima je, ker me pozna. Ves, nekateri pa bodo zdaj dobili sodbe; o meni, da naprej mecem, vlacim stare prezvecene zadeve iz vseh moznih tem, o tebi, da si prizadeta in da je skoda, ker tko reagiras, in o ubilbse-ju, da je velika verjetnost, da mal provocira.In potem bo vsakdo s tem svojim sklepom oz. sodbo pocel kar bo hotel...Morda bo ravno na podlagi te teme dobil dozivotno zabetonirano mnenje - bodisi o tebi ali pa o meni. Ampak - ti sodis in imas mnenja, jaz pa sem bila samo opazovalec, ki sem na nekaj opozorila.Jaz nisem rekla, da si ti rit zato. Niti da je tvoje obnasanje kmetavzarsko - pac pa sem rekla: 'sory, sam tole?' - mislim da sem NATANCNO te besede uporabila - nic zaljivega, sam spegu sem ti nastavila, spomnila sem te nate - ti pa delas iz tega situacijo in meni pripisujes nenadoma ene lastnosti, poznanstva, neobjektivnost... jaz sem tebi rekla, da si mi cist kul, da tisti post pa mi ni, nisem nic govorila o tvojih SPLOSNIH negativnih lastnostih zato.In a tko? Ko sem prijazna s tabo, smo prijatelji, ko ti recem nekaj, kar ti ni vsec, smo nenadoma cist drugacni?ne vem kdo tule ni objektiven in ne vem katera med nama je tista, ki ne more pozabiti in torej vlaci se dalje nekaj?Pa se nekaj: ce mi ista oseba skuha ful dobro jed in drugic povsem neuzhitno in ji to povem, ali resnicno menis, da mnenje o drugi jedi lahko iznichi tistega o prvi?ne, ti zelis, da jaz neuzitno jed hvalim, ce pa ne, se pa ne gres in mi reces, pol pa tud pohvala tiste prve jedi ni bila nic vredna.OK.pac tko mislis... In se nekaj...To smo ze imeli na tapeti, vendar - ali mislis, da je pri zhalitvah pomembno samo to, kdo prvi zacne?ces, saj sem mu samo vrnil.Gre za osebni odnos.Ce zhalis, zhalis.ce si cloveski, pa ne zhalis. In tule, v tej temi, stara moja, si TI prva zhalila - ko smo glih pri tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Vseen mi je. Mnenje drugih ljudi o men je že itak zabetonirano. Če pa ni, si pa glihkar pomagala. Si pa lepo napisala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kakšen objekt višine višje stolpnice, če ne kar stolpnice same? Pogoj je, da naokoli ni motečih ljudi, oziroma ljudi nasploh. Lahko je stolpnica, lahko je globlji prepad, le dostop naj bo enostaven in ne preveč odmaknjen od cestnega dostopa. Pri opisu mesta bodite podrobni, da mi ga ne bo preveč težko najti, nahaja pa se naj nekje blizu Lj. Sem se odločil, da z nasmehom odidem raziskovat posmrtno življenje. Dajte mi pomagat na tej poti in mi ne zavidajte preveč. priporočam ti World Trade Center Ljubljana, Dunajska 156/XV dober razgled, malo ljudi spodaj, lahka dostopnost srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>priporočam ti World Trade Center Ljubljana, Dunajska 156/XV dober razgled, malo ljudi spodaj, lahka dostopnost srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 berem tole temo pa si mislm matr vas tipo jebe u glavo če bi meu namen bi že dol skoču mislim ZAKAJ ne skočš mali pametnjakovič A se raj naslajaš nad bebavostjo nekterih ha ha ha sej bi mene tut linčal če bi me lahko pa se ne pustim Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opa, dobro si me zajebala. Še posebej, ko si v mojih devetih povedih izmed dveh slovnično nepravilnih besed našla le eno, povrhu pa si označila dve pravilni besedi z eno pravilno terminologijo za napačne, medtem ko si jih v svoji bori dve povedi uspela strpati kar pet, brez pravilnega vstavljanja ločil in velikih začetnic, kar posledično končuje v nekorektni sintaksi. Morda bi se te nerodnosti lahko celo izognila, če bi ti očka pravočasno kupil Slovar Slovenskega Knjižnega Jezika in bi tudi on sam doma s tabo spregovoril kakšno slovensko besedo, da ne bi bila zadeva omejena le na šolo, kjer se moraš pri slovnici mučiti za dobro oceno. Vendar kljub vsemu mislim, da se bom kar zjokal, ker si mi "tako dobro vrnila," ali pa se bom še danes šel ubit. predlagam ti, da greš naslednyeeč učit čewlarya o čewleeh...pa ga spotoma še tko sprawš w zadrego, ko mu boš razkreela wse napake pri izdelawee...... Jz se za razliko od tebe ne trudm slovnično pravilno pisat, ker se mi pač ne da....večinoma nas piše ''po domač''. In če ti kej ne paše, najd že tisto klinčevo stolpnco in se od ogorčenja nad mano in mojim južnjaškim pisanjem, fukn dol. Obnašaš se butasto in kokr se po eni strani iz tvojega pisanja da opazit neko inteligenco, po drugi strani take bedarije in nesmisle pišeš, da te razumem, zakaj ''bi se ubil''. Uglavnm, glup si mi totalno. Sam klinc, tud taki ldje morjo žvet. Sej, enim si pa totalna faca, pa si lahko iz njihovih postov filaš svoj ego, k to tko al tko počneš. Good for you. A je pa ubilbse človeški?? Se ti sploh zdi kak njegov post človeški? On je tud men reku velik stvari (skor vse) v tri dni in bil zelo nečloveški z menoj in zelo neobjektiven. Se strinjam, to kar ji je napisu o bratu.... :xx!: kretenoidno. Vse njegovo pisanje je ful negativno in karkol mu kdo napiše, ga spluva. Pa koji klinac pol hodš sm gor in sprašuješ, pametnjakovič? Nekdo ti je že reku, da če si tok pameten, si sam poišč ta prav plac in ne utruji tuki gor s svojimi bednimi forami. Itak je pa vse sam ena šarada....voda na tvoj mlin, da napizdevaš folk in ga daješ v nč. Me zanima, kako bi odreagiru, če bi nas vidu v živo? Pol bi pa hit kliznu in GLUMIL GLJIVO! Hinavščina pa taka! No, zdej pa le nared moj osebni psihološki profil. Čist me bo zjebala tvoja ocena, ko me boš označu za glupo, neizobraženo južnjakinjo. Srce se mi bo trgu ob branju tvojih besed. Čakam.... Pa boh ne dej, da b me zignoriru, k pol se lohk pa zgodi, da bom šla od velike žalosti za tabo na stolpnco....pol se me pa zlepa novš znebu...v onostranstvu ti bom za vratom, ko pijavka....hohohohohoho.... Še to...dej prosm ocen moj tekst, poišč pravopisne napake, manjkajoče ali odvečne vejice, pa ga slovnično pravilno napiš, da se bom mal naučila pravilno slovenački pisat, k me mal jebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vseen mi je. Mnenje drugih ljudi o men je že itak zabetonirano. Če pa ni, si pa glihkar pomagala.Še dobro, da ti je Marsa pomagala pri ustvarjanju mnenja ljudi o tebi in sama nisi imela nič pri tem. Se lahko veseliš, da drugi postorijo vse stvari zate namesto tebe in celo nosijo odgovornost za tvoje zablode. Si pa lepo napisala Se strinjam, res je lepo napisala. Samo vprašanje je, če si kaj od tega razumela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>priporočam ti World Trade Center Ljubljana, Dunajska 156/XV dober razgled, malo ljudi spodaj, lahka dostopnost srečno Najboljši odgovor do sedaj in kot zgleda edini, ki se dejansko nanaša na prvotno vprašanje, brez dodatkov neumnosti. Čestitke, ker si eden redkih med pismenimi tukaj. Ampak žal si malo prepozen, saj mi je Devica že uredila uradno usmrtitev, o kateri naj bi (po njenih besedah) v ponedeljek po pošti izvedel več podrobnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> berem tole temo pa si mislm matr vas tipo jebe u glavo če bi meu namen bi že dol skoču mislim ZAKAJ ne skočš mali pametnjakovič Ker vas potem ne bom več mogel jebat v glavo. A se raj naslajaš nad bebavostjo nekterih Nekaterih? (Razlaga za nepismene: vprašanje je retorično.) ha ha ha sej bi mene tut linčal če bi me lahko pa se ne pustim Bravo. Ti pa nisi kar tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz se za razliko od tebe ne trudm slovnično pravilno pisat, ker se mi pač ne da....večinoma nas piše ''po domač''.Aja, jaz pa ne pišem po domače? Ali morda misliš, da sem doma pri tebi v vukojebini, da bi se moral najin način domačega govora ujemat? In če ti kej ne paše,Meni se je le dozdevalo, da tebi nekaj ne paše, ko si na vas filam ego. Sej, enim si pa totalna faca, pa si lahko iz njihovih postov filaš svoj ego, k to tko al tko počneš. Good for you. Res je. Kasneje sem že razmišljal, da sploh ne bi več skočil in se podal v smrt, pa mi je Devica prekrižala pot in se temu ne morem več izognit. Zdaj si do zadnjega trenutka lahko le še filam ego. Pa koji klinac pol hodš sm gor in sprašuješ, pametnjakovič?Ker mi paše. Nekje si pač moram filat ego in za manjši dodatek ustrezaš tudi ti. Me zanima, kako bi odreagiru, če bi nas vidu v živo? Pol bi pa hit kliznu in GLUMIL GLJIVO! Hinavščina pa taka!Glej Devica, še ena oseba iz foruma me pozna. Pa boh ne dej, da b me zignoriru, k pol se lohk pa zgodi, da bom šla od velike žalosti za tabo na stolpnco....pol se me pa zlepa novš znebu...v onostranstvu ti bom za vratom, ko pijavka....hohohohohoho.... A tam tudi? Še to...dej prosm ocen moj tekst, poišč pravopisne napake, manjkajoče ali odvečne vejice, pa ga slovnično pravilno napiš, da se bom mal naučila pravilno slovenački pisat, k me mal jebe! Se ti zdi, da sem jaz tvoj privatni inštruktor? Če že oba tvoja starša ne obvladata slovenščine in ti je nista sposobna oceniti, potem si le dobi inštruktorja slovnice, ali pa počakaj do jeseni, ko bo šola. Sodeč po dosedanjem pisanju pa zgleda, da si še na popravcih za slovnico in lahko kar tam koga za to zaprosiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 ampak citiranje pa obvladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak citiranje pa obvladaš Nisem vedel, misliš resno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 ničesar ne napišem kar tako... ja obvladaš citiranje, če boš pogledal po drugih temah, boš videl, da se kr mučijo/mo s tem (še posebej citiranje različnih odstavkov, avtorjev), tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ničesar ne napišem kar tako... ja obvladaš citiranje, če boš pogledal po drugih temah, boš videl, da se kr mučijo/mo s tem (še posebej citiranje različnih odstavkov, avtorjev), tko da Neverjetno in predvsem šokatno. Se pravi, so mnogi poleg nepismenosti nesposobni tudi v naprednem uporabljanju foruma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.