Sebastjan 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Malo motivacije..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ubilbse - vseeno upam, da se mal hecas, mal provociras.meni ne bi bilo kul, da skaces kam tkole... Pa naj zakljucuje iz tega kdorkoli karkoli hoce...Ce meni, da moram zato osebno nekoga poznati, da mi ni vseeno. Je pa res, Moreno je cist direktnega ubodel tule. kar se je pac hotlo...Mi ostali smo pa balast. Saj je hecno - in se jaz se kao moram vtikati...sam... ce kdo... nekak nakazuje tole, uporablja besede ubil (k sreci res pogojno, fajn ko je to nekdo opazil, se ne spomnim kdo, in se sebe se nekje spomnim da sem rekla, ce nekdo rece da se bO ubil - evo kok smo netocni in povrsni, ker namrec... ni uporabil bo ampak bi) no in ce te besede uporabi, sem jaz GOTOVO pozorna.ce se pa norca dela iz mene, pa se naj. Njegova stvar. jaz zato nisem norc, ce hocem pomagat. To je MOJA stvar... vedno je treba pomislit ce je res....Jaz si ne upam po tonu enga posta obsodit nekoga, morda samo nima smisla za komuniikacijo... ali pa je pac sam tko totalno down in vse, da mu grejo na zivce laparije - cesar je pa... no, da ne bom v %....In ce nekdo rece da bi se ubil - kar pomeni da se poocuti slabo, mater ce se hoce ubit!!!! -in a zdaj mora bit pa se prijazen pa ne vem kaksen... Recimo da je res; ce bi jaz bila v badu, bi morda tud sikala okol sebe, ne bi pustila do sebe...ampak oni, ki bi me tolazil, naj pliz to razume - ce ne, me naj prosim ne tolazi - sam tolk da bo on izpadel srcen. Hvala lepa. Pust me pol pr mir. Mirno bi vsi zignoriral tole temo (ja, se strinjam, vkljucno z mano)...kaj se je treba sploh tok vznemirjat. nekje je ubilbse uporabil besede: mal zapiham, pa se cist vznemirite.. al nekaj tacga... No natancno to.jaz tud lohk tko vidim tole.In se clo sebe lohk vidim v tem - duhovito, s kontra strani, da kaj se pa zdaj se jaz bunim in stulim.ampak ne, ostali pa jemljete smrtno resno. No ce tko (jemljete resno), pol pa ne drkat cloveka, ki pravi ubil bi se, v glavo.Pismu smo strpni in tolerantni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ja in kaj je tip tolk special, da nas lohk drka v glavo mi pa njega ne? A to je odgovor: ja on, bi se rad ubil, zato mu noben ne sme nič rečt? Dal je na internet, na forum, da bi se rad ubil, kar pomeni, da je pričakoval določen odziv. Torej ni res, da ne želi kakršnekol zaprtosti. V tej temi pa si lohk prebereš raznovrstne poste: od (kot praviš)človeških do (kot praviš) nečloveških in na vse je odgovarjal na isti način. Torej ne mi z nekimi "jz pridem do človeka, zato je odnos drugačen". Ko se nameravaš ubit, dobiš torej neko dovoljenje, da lohk lajaš na vse. Če se ne nameravaš ubit, pa da lajaš, pride Marsa, pa te okrca. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej ne mi z nekimi "jz pridem do človeka, zato je odnos drugačen".sory, ampak NATANCNO s tem ti... a tekmujeva Devica?al kaj se gres zdaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>da lohk lajaš na vse.no jaz sem imela pa tebe s podobnimi povezavami v mislih, uporabila pa sem glagol 'zaganjati se'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 No da še jaz povem..pišuka se kregate... no izmenjujete mnenje... saj človek res ne ve kaj bi si mislil, ko tole bere..no.Al se en mal heca al..je fanatik pa preveč dobesedno bere "duhovno literaturo"...kar nam je lahko v poduk.. Kaj se lahko zgodi...hm... Ps....raziskovat posmrtno življenje...je bila že ena raziskava narejena...tako da... kaj človek doživlja ko pride do meje... Kaj pa se dogaja po smrti....ni bilo dokazov,,nobeden prišel nazaj. človeški možgani so uganka .... No kakorkoli že...odgovora nisi dobil. na tvoje vprašanje. Pa ga tudi ne dam, kot je že Marsa rekla...ni mi vseeno...enega pod rušo spravit..pa če je provokacija ali pa... sam toliko. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a tekmujeva Devica?al kaj se gres zdaj? Od naju izgleda, da samo ti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od naju izgleda, da samo ti "To si ti, kaj sem pa jaz." Čestitke za to tvojo vztrajno strategijo skozi celotno temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 mislm...pr vsem tem nakladanju chloveka res prime deb se fentau zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Revež, ubil bi se, sam se pr tem noče zmatrat, pa publike ne sme bit, pa stolpnica v centru, sam brez ljudi pa kavico spit preden se vržeš, ... IDIOTVzem rent a car, nabij gas, pelj prot grapam okol Idrije al pa Tolmina in se zabij v skale al pa v prepad, ti boš crknu, nobenga ne boš poškodoval, pa še dnar za pogreb bodo dobil iz AO+ zavarovanja. Da bo vsaj kakšna korist od tvoje smrti, ker je od tvojga življenja očitno NI!Veliko sreče, iz globine mojega plitvega srca Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 kratko in jedrnato Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}> kratko in jedrnato Sem predolgo in preveč o tem premišljeval, da bi zdaj zgubljal čas z egocentričnim bleferjem.Želja uresničena, skromnost je nepriznavanje lastne izjemnosti Popravljeno 18. julij 2005 -> onix Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, jaz pa ne pišem po domače? Ali morda misliš, da sem doma pri tebi v vukojebini, da bi se moral najin način domačega govora ujemat? Najprej razlaga termina ''po domače'' : s tem sm mislila slengovsko, slovnično nepravilno....Ti se pa trudiš pisat več al manj slovnično pravilno. Jaz se ne, ker nism v šoli, da bi mogla na to pazit. Kako pa veš, da sm z vukojebine? A me zasleduješ, a? Meni se je le dozdevalo, da tebi nekaj ne paše, ko si na vas filam ego. Nism rekla, da mi ne paše, to je bla samo ugotovitev. Sm pametna, ne? Pa spet nisi dojel. Ne filaš si ga na NAS, ampak na nekaterih, ki podpirajo tvoje pisanje. A si zdej končno dojel? Res je. Kasneje sem že razmišljal, da sploh ne bi več skočil in se podal v smrt, pa mi je Devica prekrižala pot in se temu ne morem več izognit. Zdaj si do zadnjega trenutka lahko le še filam ego. Kaj še ostane velikim? (retorično vprašanje) Ker mi paše. Nekje si pač moram filat ego in za manjši dodatek ustrezaš tudi ti.Glej Devica, še ena oseba iz foruma me pozna. Nism nč na to namigvala, da te poznam osebno. Vem pa, da si en mali, zafrustriran pezde, k na veliko lapa, skrit za svojim nickom. Ko bi prišlo pa do osebnega kontakta, bi pa hitr spizdil. To je način takih malih pezdetkov, k si ti. A tam tudi? Ja, tam tudi. Si mi tko všeč ratu, da se me zlepa ne boš znebil....zgrda si itak že probu, pa vidš, da ne gre! Se ti zdi, da sem jaz tvoj privatni inštruktor? Če že oba tvoja starša ne obvladata slovenščine in ti je nista sposobna oceniti, potem si le dobi inštruktorja slovnice, ali pa počakaj do jeseni, ko bo šola. Sodeč po dosedanjem pisanju pa zgleda, da si še na popravcih za slovnico in lahko kar tam koga za to zaprosiš Men se nč ne zdi. Ti si se začel lektorja špilat in popravljat moje poste. Medtem, ko si nepravilnosti v postih ostalih, mirno spregledal. Ampak ni panike. Drgač sm pa maturirala že zdavnej in to pravzaprav zelo dobro. Slovenščino pisala najboljše v razredu, medtem, ko je večina ''slovenčkov'' kumi spacala skupi dvojko ali trojko. Drgač sm pa ponosna na svoje poreklo. Pa da ti ga še razložim, ker vem, da te vse v zvezi z mano, neznansko zanima. Moj fotr je Hrvat, mama Slovenka. Fotr že 30 let živi tukaj. Slovensko ne zna perfektno, ker je v bistvu Zagorc in zagorščina je nekje ful blizu slovenščini, tko da je razumljiva Slovencem. Doma smo vedno govoril sovensko, tko da v bistvu sploh ne znam perfektno hrvaško govort, sam se pa znam potrudit. Ni panike, ker mi jeziki nikol niso delal problemov. Aja, študiram pa novinarstvo..... groza, ne, kake pizdarije se dogajajo....taka nepismena pička, pa novinarka. Ja, vse sorte se dogaja. Sej, mogoče boš mel pa srečo, pa mi ne bojo pustil diplomirat. Drž pesti! Smešn, tok se trudiš izpast en inteligenten človk, pol pa s pisanjem nesmiselnih in primitivnih stvari, izpadeš totaln primitivc. Sej mogoče si pa s časovnim strojem v sedanjost pršu, pa ti glih ne gre tale ''medosebna'' komunikacija. Revčk. A mogoče ti rabš inštrukcije od mene???? Sm ti na razpolago, k se mi smilš. Pa lepo, da ZARAD MENE odlagaš svojo pot v onstranstvo. Sm prov ponosna nase. Mogoče me bojo pa po smrti oklical za blaženo ...tko k ena druga Mati Tereza bom. Prov fajn. En lep dan ti želim. Pa še kej mi napiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 ubogi revež, vpraša kje bi se lahko fental, vi pa mu solite pamet, mu modrujete, pametujete, moralizirate.. katastrofa čista!!! Fant, s sliko ti bom povedal vse, kaj moraš narest, da se izogneš takšnim težakom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa lepo, da ZARAD MENE odlagaš svojo pot v onstranstvo. Sm prov ponosna nase. Mogoče me bojo pa po smrti oklical za blaženo ...tko k ena druga Mati Tereza bom. Prov fajn. En lep dan ti želim. Pa še kej mi napiš. podobna si ji pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>podobna si ji pa res Ja, sej sm ponosna na svoj izgled....sej, take so teb všeč, ne? Mogoče bi se pa lahko kdaj kej zmenla midva? Kaj pravš? V nestrpnem pričakovanju.... Sej ne morm verjet ....sami sanjski moški mi zadnje čase prihajajo nasproti v življenju! Najprej ubilbise, pa še dr.moreno me je porajtu! Juhuhuhuu!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sej sm ponosna na svoj izgled....sej, take so teb všeč, ne? Mogoče bi se pa lahko kdaj kej zmenla midva? Kaj pravš? V nestrpnem pričakovanju.... Sej ne morm verjet ....sami sanjski moški mi zadnje čase prihajajo nasproti v življenju! Najprej ubilbise, pa še dr.moreno me je porajtu! Juhuhuhuu!!!!! smrdokaula kar tolaži se, tudi s palco se te nebi dotaknil :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>smrdokaula kar tolaži se, tudi s palco se te nebi dotaknil :xx!: haha, še prosu bi me... Men s pa prov všeč...sploh na ikonci...take lepe poteze maš na obrazu...možate in žlahtne. Človk si kr ne more kej, da te neb kušnu! P.s. Dobronameren nasvet od južnjakinje: Hitr poprav ta rdeče napisano besedo, ker če te ubilbise vid, novta več taka prjatla...on je namreč rahlo občutljiv na slovnično nepravilno pisanje. Ne bi se pa narazen piše.... :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, še prosu bi me... Men s pa prov všeč...sploh na ikonci...take lepe poteze maš na obrazu...možate in žlahtne. Človk si kr ne more kej, da te neb kušnu! P.s. Dobronameren nasvet od južnjakinje: Hitr poprav ta rdeče napisano besedo, ker če te ubilbise vid, novta več taka prjatla...on je namreč rahlo občutljiv na slovnično nepravilno pisanje. Ne bi se pa narazen piše.... :lol: že zdaj si mama, čez 5 let boš super stara mama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Daj dr.pošlihtaj tele babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najboljši odgovor do sedaj in kot zgleda edini, ki se dejansko nanaša na prvotno vprašanje, brez dodatkov neumnosti. Čestitke, ker si eden redkih med pismenimi tukaj. Ampak žal si malo prepozen, saj mi je Devica že uredila uradno usmrtitev, o kateri naj bi (po njenih besedah) v ponedeljek po pošti izvedel več podrobnosti.ves kaj ti bilbse.....mene pa res ocitno ignorirash tudi u redu,pa sem glih zvedela za super plac.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vpa sem glih zvedela za super plac.... pejt ga izkoristit zlomk....enachefurkamanj.press Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pejt ga izkoristit zlomk....enachefurkamanj.pressa plac al ubilbse-ja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a plac al ubilbse-ja? placbaba nepismena zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> placbaba nepismena zlomk ok,zgleda ,da sem danes tarcha..u redu aakhut,hvala za lepe besede v nepravem trenutku. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.