Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa če bi kar seznam placev objavil, se zmenmo za dan in uro, pa udarmo enga kolektivnega?!

Pa še več placa bo na forumu x:Dx zdaj je fuuuuul gužva x:Dx x:Dx

bulletinthehead.press

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če bi kar seznam placev objavil, se zmenmo za dan in uro, pa udarmo enga kolektivnega?!

Pa še več placa bo na forumu x:Dx zdaj je fuuuuul gužva x:Dx  x:Dx

bulletinthehead.press

me prov zanima kdo bi koga prej v lukno potisnu :vragec: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jaz bi zgolj poročilo o tem napisu :vragec: pa fotke "v letu proti tlem" objavu x:Dx

Za dobro fotko ni škoda ne časa, ne denarja, je rekel Ansel Adams (f64), energije pa sploh ne :vragec:

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bi zgolj poročilo o tem napisu :vragec: pa fotke "v letu proti tlem" objavu x:Dx

Za dobro fotko ni škoda ne časa, ne denarja, je rekel Ansel Adams (f64), energije pa sploh ne :vragec:

bravo :palec: she dobro ,da sem fotografinja.a lahko midva to skupi skombinirava tele fotke,ce bodo slucajno en za drugim dol letel ziher ne bo dost ,ce bo sam en fotku....ce bova dva bo ze boljs ker bova vse lahko lepo v objektiv ujela x:Dx

shakti gawain

Cigi, vem kaj si, sva isto Plečnikovo mojstrovino obiskovala :palec: SŠOF rulz

Sicer pa, nardiš 8 slikc v sec in ne zamudiš skoka, tko da bi lahko pokrila obalni in celinski del hepeninga x:Dx Da ne bo kdo posthumno užaljen :xx!: Sej veš, klena slovenska foušija x;)x

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Cigi, vem kaj si, sva isto Plečnikovo mojstrovino obiskovala :palec: SŠOF rulz

Sicer pa, nardiš 8 slikc v sec in ne zamudiš skoka, tko da bi lahko pokrila obalni in celinski del hepeninga x:Dx Da ne bo kdo posthumno užaljen :xx!: Sej veš, klena slovenska foušija x;)x

a ti tud v krizhankah bil?a se poznava?

shakti gawain

Sem bil precej pred tabo (v Križankah), glede poznanstva pa, kdo bi vedu, jaz poznam prbl. 10%, ki trdijo da se poznamo x:Dx jih je pač blo preveč na vseh koncertih, festivalih, partyjih, sejmih, . . .

Verjetnost, da sva se kdaj srečala je pa precej velika x;)x

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Sem bil precej pred tabo (v Križankah), glede poznanstva pa, kdo bi vedu, jaz poznam prbl. 10%, ki trdijo da se poznamo x:Dx jih je pač blo preveč na vseh koncertih, festivalih, partyjih, sejmih, . . .

Verjetnost, da sva se kdaj srečala je pa precej velika x;)x

ja,zdej vidla ,da si bil kr par let pred mano tam....sicer pa jst nisem koncala te sole,mal zabluzila prevec "okrog "sole x:Dx tko ,da nisem taprav fotograf,bolj bi rekla amater in skor nic vec ne fotkam,se mi je mal uprlo,ko so uleteli tile digitalci,pa mobiteli in ta sranja...fotkanja na vsakem koraku.sicer pa zaenkrat se zmeri delam v foto studiu,dokler ne bom popizdila cist do konca in total pustila fotografijo.

najbrzh pa sva se res zhe srecala kje,mozhn v plecniku x:)x

no,ko smo glih v tej temi,bi ubilbse mogoch bil zadovoljen s kolezijsko cerkvijo,tam ni tolk folka spodi,da bi jih lahko podrl :inocent:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ja,zdej vidla ,da si bil kr par let pred mano tam....sicer pa jst nisem koncala te sole,mal zabluzila prevec "okrog "sole x:Dx tko ,da nisem taprav fotograf,bolj bi rekla amater in skor nic vec  ne fotkam,se mi je mal uprlo,ko so uleteli tile digitalci,pa mobiteli in ta sranja...fotkanja na vsakem koraku.sicer pa zaenkrat se zmeri delam v foto studiu,dokler ne bom popizdila cist do konca in total pustila fotografijo.

najbrzh pa sva se res zhe srecala kje,mozhn v plecniku x:)x

no,ko smo glih v tej temi,bi ubilbse mogoch bil zadovoljen s kolezijsko cerkvijo,tam ni tolk folka spodi,da bi jih lahko podrl :inocent:

Sva na podobnem :palec: sem pr 17 začel delat kot DJ in ugotovil da je showbiz bol zabaven od šole :vragec: delu kot fotograf čez dan, ponoč "delal", dopoldan pa spal(enkrat moraš tud to delat x:o)x )pa je šla oblikovna počivat, kar se mene tiče xnckrivx

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Sva na podobnem :palec: sem pr 17 začel delat kot DJ in ugotovil da je showbiz bol zabaven od šole :vragec: delu kot fotograf čez dan, ponoč "delal", dopoldan pa spal(enkrat moraš tud to delat x:o)x )pa je šla oblikovna počivat, kar  se mene tiče xnckrivx

x:Dx jst sem bila pa bolj ZA krizankami,pa PRED.....sam v soli ne,razen ko je bil kak dober koncert...pol sem pa prisla v solo x:Dx

shakti gawain

Saj ma današnja generacija podobne probleme x:Dx karma šole xnckrivx itak je umetnost prebit se skoz življenje, kdor ni umetnik konča v tej temi :xx!: se pač ne prebije skozi x:Dx

Grem delat, se še beremo x;)x

Pa enga x:Xx za vse, ki iščejo primeren prostor

Nejc Zaplotnik

hahahahha vidm ubilbise x;)x da si jih ful zaposlu , hvala bogu imajo vsaj o čem pisart :vragec: jest tebe 100 % podpiram v vseh tvojih namerah, ker vem , da kar si človk zapiči to uresniči :vio: kokr jaz x;)x ha ha ha za dobrim konjem se praši, ampak jaz vidm da si ti ful inteligenten x;)x tebi vedno vse uspe x:px in ti bo tut to :vragec: jebi ga, slaba namera pač...al izbira... x:o)x
sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

dej nehi, a si mal hecn! :ermm: x?x

z nasmehom bi ti posmrtno življenje odkrivo?! :!!: to je mal žalostn!

ko bo tvoj cajt ga boš že vidu. kam se ti mudi? x;)x

dej kr lepo počak; pomisl na vse tiste, ko bi pa radi še kej druga z nasmehom odkrival pa nimajo več možnosti. :sori:

dej še enkrat premisl, če še ni prepozn.

ŽIVLJENJE JE DAR! xsrcx morš ga tud tak jemat, mal pejd kam ven pa se mal nasmej, boš vidu da bo boljš! x:)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>že zdaj si mama, čez 5 let boš super stara mama

A ti je zmanjkal, a ne? Sej sm vedla, da mi nisi kos intelektualno....pol, k ti zmanjka, sam še ene bedne slike popaš! BEDNIK! x:Dx x:Dx x:Dx

Zdej se ti pa še dvigne nejabrž ne, k te je ena bedna južnjakinja zjebala in ti ranila ego! Pejt k mamici jokcat! :vragec: :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>A ti je zmanjkal, a ne? Sej sm vedla, da mi nisi kos intelektualno....pol, k ti zmanjka, sam še ene bedne slike popaš! BEDNIK!  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Zdej se ti pa še dvigne nejabrž ne, k te je ena bedna južnjakinja zjebala in ti ranila ego! Pejt k mamici jokcat!  :vragec:  :vragec:  :vragec:

:vragec:

tole tvoje "intelektualno" zmerjanje na jako visokem nivoju

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>A bi se ti tud rad kregu z mano? :vragec:  A njegove bedarije so ti pa všeč, ne? Zakaj se ne zmenta na pijački, da bosta lohk mal šimfala?  :vragec: D best frenda bi bla lohk...ne vem, kaj še čakata?  :o|o:  :vragec:

:vragec:

kdo pa prau, de se vsak dan ne rolava na pjachi nad inteligentnimi potrebnicami.... x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

kdo pa prau, de se vsak dan ne rolava na pjachi nad inteligentnimi potrebnicami.... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ja, v javnosti se rolata, doma pa jokata...poznamo take fore. Jacka sta ta prava! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jao, vidim da se moški primitivci tukaj kar množijo. xrolleyesx

Najbrž je virus! :eek: :O: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

:eek:

pa ja ne, de je kera lunatica z mickom zanosila... x:Dx  x:Dx  x:Dx

On je vsaj plodn....hehe. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...