aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok,zgleda ,da sem danes tarcha..u redu aakhut,hvala za lepe besede v nepravem trenutku. enitajm zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> enitajm zlomk ti si pa sele pismen,ja dec nepismeni! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Kaj pa če bi kar seznam placev objavil, se zmenmo za dan in uro, pa udarmo enga kolektivnega?!Pa še več placa bo na forumu zdaj je fuuuuul gužva bulletinthehead.press Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če bi kar seznam placev objavil, se zmenmo za dan in uro, pa udarmo enga kolektivnega?!Pa še več placa bo na forumu zdaj je fuuuuul gužva bulletinthehead.pressme prov zanima kdo bi koga prej v lukno potisnu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Jaz bi zgolj poročilo o tem napisu pa fotke "v letu proti tlem" objavu Za dobro fotko ni škoda ne časa, ne denarja, je rekel Ansel Adams (f64), energije pa sploh ne Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Kuga se ma pa ena baba tle za usajat. . Po gobcu jo bo treba spečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 to je tut Blumm-ova rekla...k so ji za snemanje proslave v nurnbergu 18 metrski stolp postavl zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi zgolj poročilo o tem napisu pa fotke "v letu proti tlem" objavu Za dobro fotko ni škoda ne časa, ne denarja, je rekel Ansel Adams (f64), energije pa sploh ne bravo she dobro ,da sem fotografinja.a lahko midva to skupi skombinirava tele fotke,ce bodo slucajno en za drugim dol letel ziher ne bo dost ,ce bo sam en fotku....ce bova dva bo ze boljs ker bova vse lahko lepo v objektiv ujela Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Cigi, vem kaj si, sva isto Plečnikovo mojstrovino obiskovala SŠOF rulzSicer pa, nardiš 8 slikc v sec in ne zamudiš skoka, tko da bi lahko pokrila obalni in celinski del hepeninga Da ne bo kdo posthumno užaljen :xx!: Sej veš, klena slovenska foušija Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigi, vem kaj si, sva isto Plečnikovo mojstrovino obiskovala SŠOF rulzSicer pa, nardiš 8 slikc v sec in ne zamudiš skoka, tko da bi lahko pokrila obalni in celinski del hepeninga Da ne bo kdo posthumno užaljen :xx!: Sej veš, klena slovenska foušija a ti tud v krizhankah bil?a se poznava? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Sem bil precej pred tabo (v Križankah), glede poznanstva pa, kdo bi vedu, jaz poznam prbl. 10%, ki trdijo da se poznamo jih je pač blo preveč na vseh koncertih, festivalih, partyjih, sejmih, . . .Verjetnost, da sva se kdaj srečala je pa precej velika Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem bil precej pred tabo (v Križankah), glede poznanstva pa, kdo bi vedu, jaz poznam prbl. 10%, ki trdijo da se poznamo jih je pač blo preveč na vseh koncertih, festivalih, partyjih, sejmih, . . .Verjetnost, da sva se kdaj srečala je pa precej velika ja,zdej vidla ,da si bil kr par let pred mano tam....sicer pa jst nisem koncala te sole,mal zabluzila prevec "okrog "sole tko ,da nisem taprav fotograf,bolj bi rekla amater in skor nic vec ne fotkam,se mi je mal uprlo,ko so uleteli tile digitalci,pa mobiteli in ta sranja...fotkanja na vsakem koraku.sicer pa zaenkrat se zmeri delam v foto studiu,dokler ne bom popizdila cist do konca in total pustila fotografijo.najbrzh pa sva se res zhe srecala kje,mozhn v plecniku no,ko smo glih v tej temi,bi ubilbse mogoch bil zadovoljen s kolezijsko cerkvijo,tam ni tolk folka spodi,da bi jih lahko podrl Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,zdej vidla ,da si bil kr par let pred mano tam....sicer pa jst nisem koncala te sole,mal zabluzila prevec "okrog "sole tko ,da nisem taprav fotograf,bolj bi rekla amater in skor nic vec ne fotkam,se mi je mal uprlo,ko so uleteli tile digitalci,pa mobiteli in ta sranja...fotkanja na vsakem koraku.sicer pa zaenkrat se zmeri delam v foto studiu,dokler ne bom popizdila cist do konca in total pustila fotografijo.najbrzh pa sva se res zhe srecala kje,mozhn v plecniku no,ko smo glih v tej temi,bi ubilbse mogoch bil zadovoljen s kolezijsko cerkvijo,tam ni tolk folka spodi,da bi jih lahko podrl Sva na podobnem sem pr 17 začel delat kot DJ in ugotovil da je showbiz bol zabaven od šole delu kot fotograf čez dan, ponoč "delal", dopoldan pa spal(enkrat moraš tud to delat )pa je šla oblikovna počivat, kar se mene tiče Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sva na podobnem sem pr 17 začel delat kot DJ in ugotovil da je showbiz bol zabaven od šole delu kot fotograf čez dan, ponoč "delal", dopoldan pa spal(enkrat moraš tud to delat )pa je šla oblikovna počivat, kar se mene tiče jst sem bila pa bolj ZA krizankami,pa PRED.....sam v soli ne,razen ko je bil kak dober koncert...pol sem pa prisla v solo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Saj ma današnja generacija podobne probleme karma šole itak je umetnost prebit se skoz življenje, kdor ni umetnik konča v tej temi :xx!: se pač ne prebije skozi Grem delat, se še beremo Pa enga za vse, ki iščejo primeren prostor Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 hahahahha vidm ubilbise da si jih ful zaposlu , hvala bogu imajo vsaj o čem pisart jest tebe 100 % podpiram v vseh tvojih namerah, ker vem , da kar si človk zapiči to uresniči kokr jaz ha ha ha za dobrim konjem se praši, ampak jaz vidm da si ti ful inteligenten tebi vedno vse uspe in ti bo tut to jebi ga, slaba namera pač...al izbira... Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 dej nehi, a si mal hecn! z nasmehom bi ti posmrtno življenje odkrivo?! :!!: to je mal žalostn! ko bo tvoj cajt ga boš že vidu. kam se ti mudi? dej kr lepo počak; pomisl na vse tiste, ko bi pa radi še kej druga z nasmehom odkrival pa nimajo več možnosti. dej še enkrat premisl, če še ni prepozn. ŽIVLJENJE JE DAR! morš ga tud tak jemat, mal pejd kam ven pa se mal nasmej, boš vidu da bo boljš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>že zdaj si mama, čez 5 let boš super stara mama A ti je zmanjkal, a ne? Sej sm vedla, da mi nisi kos intelektualno....pol, k ti zmanjka, sam še ene bedne slike popaš! BEDNIK! Zdej se ti pa še dvigne nejabrž ne, k te je ena bedna južnjakinja zjebala in ti ranila ego! Pejt k mamici jokcat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti je zmanjkal, a ne? Sej sm vedla, da mi nisi kos intelektualno....pol, k ti zmanjka, sam še ene bedne slike popaš! BEDNIK! Zdej se ti pa še dvigne nejabrž ne, k te je ena bedna južnjakinja zjebala in ti ranila ego! Pejt k mamici jokcat! tole tvoje "intelektualno" zmerjanje na jako visokem nivoju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tole tvoje "intelektualno" zmerjanje na jako visokem nivoju zlomk A bi se ti tud rad kregu z mano? A njegove bedarije so ti pa všeč, ne? Zakaj se ne zmenta na pijački, da bosta lohk mal šimfala? D best frenda bi bla lohk...ne vem, kaj še čakata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bi se ti tud rad kregu z mano? A njegove bedarije so ti pa všeč, ne? Zakaj se ne zmenta na pijački, da bosta lohk mal šimfala? D best frenda bi bla lohk...ne vem, kaj še čakata? kdo pa prau, de se vsak dan ne rolava na pjachi nad inteligentnimi potrebnicami.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Jao, vidim da se moški primitivci tukaj kar množijo. Vedno morajo biti izjeme, ki potrjujejo pravilo, da je večina fantov dobrih. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, vidim da se moški primitivci tukaj kar množijo. pa ja ne, de je kera lunatica z mickom zanosila... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kdo pa prau, de se vsak dan ne rolava na pjachi nad inteligentnimi potrebnicami.... zlomk Ja, v javnosti se rolata, doma pa jokata...poznamo take fore. Jacka sta ta prava! <{POST_SNAPBACK}>Jao, vidim da se moški primitivci tukaj kar množijo. Najbrž je virus! <{POST_SNAPBACK}> pa ja ne, de je kera lunatica z mickom zanosila... zlomk On je vsaj plodn....hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>On je vsaj plodn....hehe. no...ochitno si ti tista k mu je nastavla zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.