Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne še...če mu pa bom, pa se bo prjel, bi te pa prosila, če bi nama šu za krstnega botra! ????  :inocent:  x:Dx  x:px

:vragec:

ne bo shlo

mick-eni nima zakramentou poshlihtanih

bosta morala kakega bivshega CK-jevca dobit

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nasvet....paz mal, ko se po Ljubljani šetaš....stran od kakih visokih stavb, k ti lahko njegov drek na pisker pade, al pa še hujš...tvoj nov prjatu, ubilbise, pri izvajanju svojega namišljenega projekta.... x:Dx  x:Dx  :vragec:

tole zveni kokr ti, k se samo ponoch po temi sprehajash v upanju de te ker dol da...k ne vid kaka si x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, zdej s me pa dubu...ne vem, kako to, da s takrat tok z nama z Aiwo na pijačo silu....a si si hotu gospodično Grdoto osebno od blizu ogledat? Te ni blo nč strah, k sm sam pol metra stran od tebe sedela? Morm rečt, svaka ti čast, za tvoj pogum! :O: :O: :O:

<{POST_SNAPBACK}>Ja, zdej s me pa dubu...ne vem, kako to, da s takrat tok z nama z Aiwo na pijačo silu....a si si hotu gospodično Grdoto osebno od blizu ogledat? Te ni blo nč strah, k sm sam pol metra stran od tebe sedela? Morm rečt, svaka ti čast, za tvoj pogum!  :O:  :O:  :O:

predvsem sem se dobu z aiwo

tis bla samo PRIVESEK

sicer pa...videl... :eek: ...pobegnil.... :xx!: ...... x:Dx

huhuuhuhu oh my god x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Hude, hude...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

aha, dubu z njo, ja...midve sva ble zmenjene, pa sva na žalost nate naletele, pa se nisi hotu spelat....tko je to. K nekdo ne ve, kdaj ni zaželen...a greva Aiwo vprašat? :inocent:

Joj, eni ste pa res lažnivci taki, da boh pomagi...grem, k sm totalno razočarana nad tabo! Zdej vsaj vem, kdo od vaju z Mickom laže...če verjameš, da sm teb kdaj verjela! :o|o:

Skregana. :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pa ...grde....grde....

xrolleyesx Take lame predelave zna pa ja vsak froc delat. Tip totaln n00b. xrolleyesx

Za imbecile na tem forumu....

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kolk je vam dolgcajt :xx!:

Kaj pa ring postavt za tiste k se nočte ubit :vragec: , da se vsaj sklofate dobr x:)x

Tale verbalni boks al karkol že :xx!: je že mal dolgočasen in utrujajoč x!x

Love is in the air

Žal ne na tem forumu

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Kolk je vam dolgcajt :xx!:

Kaj pa ring postavt za tiste k se nočte ubit :vragec: , da se vsaj sklofate dobr x:)x

Tale verbalni boks al karkol že :xx!: je že mal dolgočasen in utrujajoč x!x

Love is in the air

Žal ne na tem forumu

x:Xx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

• 1 month later...

Sej ga že... x:px

Gnoj je zlato. Zlato je gnoj.

Boš mal? x:)x xwizardx

Dear Human,

O glej ga! :palec:

Vidim da si se (oz. spet) tu... sam nisi najboljse volje vidim.

Daj se mal... razvedri, sprost. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

niti ne... ker ti nic ni vsec...

sem opazila da si tamle rekel prasec, pa bi moral bit po tvoji volji in po tvojem okusu tisti post, saj je bil edini konkretni in je govoril tocno to, kar si vprasal..

torej, sklepam da si slabe volje in kar sekas mal okol..

torej - vsi odgovori so napacni, karkoli bi kdorkoli napisal, dvomim, da bi se ti zdel 'pametnejse'.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...