Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ubilbse, jz te mam tooooook laaaaaadaaaa :wub: xloveyx xflowx xsrcbumx :flower: :hepko: :inlove: :kiss:

x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

xcivx ne ni res,,,ljubezni si ne morš na kruh namazat...

To je sam zato, ker mu Miklavž...pa ostali stari dedci niso darila pravi čas prinesli, pa še zdaj trpi zarad tega xangx xyesx xpresentx

:o|o: jst že vem, ker men ga tud niso, sam :vragec: parkeljne so mi pokazal, da naj bom pridna :sniky:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mam tebe tud laaaaadaaaa x:Xx xsrcbumx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ker opažam, da vam je enako težko najti primeren višji objekt za skok kot ga je težko najti meni, od sedaj naprej poleg omenjenega zbiram tudi priporočila o tabletah po katerih se prijetno zaspi in nikoli več zbudi. Pogoj seveda je, da so tableti prosto dobavljivi brez recepta.

Kaj boš skakal s stolpnic pa svinjal po tleh :xx!:

Kdo bo pa čedil za tabo :vragec:

Daj si raje cegel za vrat pa skoč v Ljubljanco xDDx

Tam je že tako dost svinjarije, se ne bo nič poznal :vragec: x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

To je npr. velika količina uspavalnih tablet + še kaj. Npr. M. Monroe se je spravla na ta način s sveta.

Sama sicer ne podpiram samomora, vendar če misliš, da je to pravi način zate, je pač pravi. Tvoja duša bo potem imela sicer probleme, a kot vidim te to sploh ne moti. Ti želim več sreče v naslednjem življenju, čeprav boš imel podobne ali še težje stvari za razrešit.

<{POST_SNAPBACK}>Kaj boš skakal s stolpnic pa svinjal po tleh :xx!:

Daj si raje cegel za vrat pa skoč v Ljubljanco xDDx

Tam je že tako dost svinjarije, se ne bo nič poznal :vragec:  x:Dx  xsrcx

:palec: x:Dx

Sej sm vedla, da simulira. :xx!:

Lohk te pa jst fentam..tko, do smrti prebutam, če si je tok želiš.Sej bom mela rokavice gor, da si nom rok umazala. Kva pravš, srce? :inocent:

Hudiča, spet nepravilno slovensko pišm, za ubit sm! :vragec:

xsmx

Lohk te pa jst fentam..tko, do smrti prebutam, če si je tok želiš.Sej bom mela rokavice gor, da si nom rok umazala. Kva pravš, srce? :inocent:

Ti se greš lahko v kakšen južni geto butat, od kjer ti že segajo korenine. Meni pa, podobno kot devica, lahko le izgineš izpred oči, smrklja s smrdljivim gobcem.

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  x:Dx

Sej sm vedla, da simulira.  :xx!:

Hudiča, spet nepravilno slovensko pišm, za ubit sm!  :vragec:

xsmx

:vragec:

hudo zavidljivo visok duhovni novo tole... x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Ti. Saj si poklicni smetar, al boš to šele postal?

JAZ???? :xx!: :xx!: :xx!:

Ni šans!!! Da bodo moral še moje kozlanje pucat... :xx!: :xx!: :xx!: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>Kaj boš skakal s stolpnic pa svinjal po tleh :xx!:

Vcasih o temle razmisljam... da mi ne bi blo vsec, ko bi me postrgali s kakih plocnikov.... kup raztrescenega mesa, krvi in kosti (sala niti ne bi blo tolk xDDx)...

... grozno v bistvu... zalostno... :sori:

Tko da, Ubilbse, ne glede na to, a se hecas al ne... al provociras in vse tole, vseen en del tvojga majnda o tem razmislja, se poigrava s to mislijo, konc koncev si prisel na forum (forume baje celo, ker baje povsod oz. na vecih isto al podobno pises, to je men vseen, jaz sam za tle 'skrbim')... in pises tole...

to je vse energija, ki gre v prostor.... ce takle od sebe dajes, ni cudno, da si zagrenjen.

Nekak imam filing, da si precej inteligenten in morda celo zelo izobrazen....

dvomim, da bi bil tko hladen in odsekan zgolj zaradi nekega svojega poizkusa tule na slovenskem netu. morda pa tud.

Vcasih nekateri mislijo (no in saj je pa tud res tko), da bodo samo z nekaksno provokacijo zbudili tisto pravo v ljudeh....

Nekdo pride, provocira, 'mi' pa se obnasamo kot kup prestrasenih in zmedenih kokoshi... recimo... saj je res hecno to spremljat tkole od dalec, najbrz... saj se jaz tko vidim.

No in morda pa gre sam za to.

Zdaj bos rekel zachepi in tole, morda se kaj grsega, sam ves kaj - v bistvu mi je vseeno... to jaz teb pisem, govorim, dajem... kot clovek. teb - cloveku.

Kar bos pa ti s tem pocel (ali ne, jasno), pa je tvoja stvar.

Ti zelim vec radosti v srcu. :palec: :vio:

(in/ali se mal smisla za humor xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smeh je pol zdravja x:Dx x:Dx x:Dx

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Ker opažam, da vam je enako težko najti primeren višji objekt za skok kot ga je težko najti meni, od sedaj naprej poleg omenjenega zbiram tudi priporočila o tabletah po katerih se prijetno zaspi in nikoli več zbudi. Pogoj seveda je, da so tableti prosto dobavljivi brez recepta.

Pusti tablete. Te kdo najde, potem pa ti črpajo želodec. Za kazen imaš žalosten želodec, bogi srček itd..

Štrik.

Ta je zate. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Xx

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...