nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 (popravljeno) Saj so ti mestni ljudi že rekli, pa nečuješdobro. Zakaj ne bi bila v tej temi? Bolj mi je pri srcu kot tebi Sicer pa škoda metka zate In ne vem kaj bluziš tule gor..raje išči ravno pravšnjo zgradbo, da skočiš dole. Škoda energije, ki jo tule gor trosiš. Popravljeno 10. september 2005 -> nataly Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Zakaj ne bi bila v tej temi? Bolj mi je pri srcu kot tebi Sicer pa škoda metka zate Še ena vsiljiva gnida, kot devica. Vidve zajedljivi gnidi mislita, da če vaju že tako nihče ne mara, da vaju bo maral neko, ki se misli ubit? Aja, vidve sploh ne mislita. Saj če bi imel možnost, bi naredil svetu vsaj eno uslugo pred svojim odhodom in še vaju spravil tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Priden Bom se dala prej dodatno zavarovat, da bodo dedc in deca neko korist od tega imeli Kje hudiča si bil pred tremi leti???? Potem bi šlo celo brez zavarovanja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> http://www.lunin.net/forum/uploads/post-1942-1126352188_thumb.jpgNa tako grdo vsiljivo gnido ne bi mogel nihče masturbirat, kvečjem bi lahko kozlal ali pa se ti posral v gobec, da čimprej začepiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Priden Bom se dala prej dodatno zavarovat, da bodo dedc in deca neko korist od tega imeli To bi jo imeli tudi brez tvojega zavarovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ma nemoj?Dedc mogoče..mlado frišno meso se vedno najde..deca pa Kaj zdaj? Si že našel stavbo? Da bom še jaz vedela, če me kaj zgrabi? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker vidim, da si s kmetije in ne znaš brat, naj ti povem po domače - POJDI VEN IZ TE TEME in pusti, da odgovori kakšen pameten, za razliko od tebe. Pameten je zate sam tist, ki v tvoj rog piska. In ker v tvoj smrdljivi rog piskaš samo ti, smo torej vsi drugi neumni. Kaj se potem sploh razburjaš, če se vpletamo v "tvojo" temo! Smo pač bebci! Folk, pravjo, da se z norcem kregat ne da, ker opazovalcu kmal ni več jasn, kdo od obeh udeležencev je pravzaprav norc. Puste ga pr mir, nej se obes, žre tablete, vzame premočno dozo fiksa, se vrže čez most al pa je zelene mušnce - komu mar!? Njemu ni pomoči! A ne vidte, da so njegovi možgani že razjedeni od drog? Ta pametn odneha - torej pot pod noge pa stran od takih destruktivnih osebkov! Nasvet: Priruž se al kaidi pa se razstrel tm nek u gorah, da bojo imel še orli kej futra za mladiče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma nemoj?Dedc mogoče..mlado frišno meso se vedno najde..deca pa Deca te bodo sita takoj ko bodo odrasla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Smo pač bebci!Govori zase. Folk, pravjo, da se z norcem kregat ne daSaj se ne mislimo kregat s tabo. Ta pametn odnehaŠkoda, ker to nisi ti. Nasvet: Priruž se al kaidi pa se razstrel tm nek u gorah, da bojo imel še orli kej futra za mladiče! Pred odhodom lahko pridem še tebe obiskat in te nafutram kuram od nataly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Žal nič od tega.Nimam kur Ti - na zeleno mušnico sem pozabila. Pusti zgradbe in prepade. Pravo doživljanje umiranja in obsmrtnega dogajanja je zaužitje zelene mušnice. Umiraš v ravno prav strahotnih bolečinah in ravno dovolj časa, da te TULE pa res ne moreje rešit.In kaj je najpomembnejše - že rastejo.Yess. Pa smo našli rešitev zate Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal nič od tega.Nimam kur Ti - na zeleno mušnico sem pozabila. Pusti zgradbe in prepade. Pravo doživljanje umiranja in obsmrtnega dogajanja je zaužitje zelene mušnice. Umiraš v ravno prav strahotnih bolečinah in ravno dovolj časa, da te TULE pa res ne moreje rešit.In kaj je najpomembnejše - že rastejo.Yess. Pa smo našli rešitev zate Če je tvoj dec pameten, se bo z otroci čimdlje odmaknil od tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 A še zdej s kle? Aj lav ju tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če je tvoj dec pameten, se bo z otroci čimdlje odmaknil od tebe. Si hecen? Pa da zamudi gobjo juho Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si hecen? Pa da zamudi gobjo juho Verjetno to ni edina stvar, katero si želi pri tebi zamuditi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Devica, kje tele vice pobiras? ... ono z mucko mi ni vsec, ker jo mam tud jaz shranjeno, pa clo na ikonah je ena od teh, pa mi je lepsa taka kot je, v oni zeleni svetlobi, vsa oranzna, niti se mi ne zdi duhovito, pac pa tale McDrugs je pa spica!!! Igla! Kaksna sitno hecna tema... sploh ne ves kaj bi si mislil. evo ze sibam (ven iz teme)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kaj če bi ga ti sam vprašal?? In zakaj si skrenil s teme? Lahko se tudi utopiš. Kar se mene tiče -neugodno. Sem se že utapljala - ujel me tok reke in ti rečem..ful srečna ker sem prilezla cela ven. Zate bi pa bil ravno pravšnji filing, ko ti voda vdre v pljuča in se ti zdi da ti jih bo razneslo. Lahko si prerežeš žile. Lahko pa pokažeš, da le imaš jajca in se greš malo ruske rulete. Enkrat te bo ziher zadelo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 No, ubilbse,jz pa teb... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 In zakaj si skrenil s teme?Uboga gnidna kmetica. Skrenila si že s teme ti s svojimi posti. Sem se že utapljala - ujel me tok reke in ti rečem..ful srečna ker sem prilezla cela ven.Saj zato drugi niso bili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, jz pa teb... Ti men lahko le izgineš izpred oči, ker te je še težje gledat kot sonce. Brat se ti je ravno zarad tega ubil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Otrok rabi pozornost.Naj jo torej dobi Vsaka minuta na lnf mu jemlje čas, da bi iskal primerno zgradbico. Vse je torej za nekaj dobro. Če pa se že povrnem h kvazisamomorilcu - Gnidna kmetica mi je tudi všeč. Neko pripadnost nečemu daje. Kul. Čeprav gnide so tak-tak..ampak iz malega zraste veliko. Mah veš - glede utapljanja - mi je moja starejša hčera blazno hvaležna - ker sem se takrat plavanja po reki odločila v nosečem stanju...tak da...tule se rahlo motiš In pa - že imam odrasle otroke. Šment kaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kaj praviš ubilbse? Brat ne znaš? Nč hudga, sej obstajajo razne šole za odrasle. Upam, da ti ni zarad tega tk padla samozavest. Veš, važno, da maš rad živali. Kdor ljubi živali, ljubi ljudi...Za tebe eno malo gnidico...začetek novega parazitskega življenja Pediculus humanus var. capitis Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Otrok rabi pozornost.Tvoje verjetno ne. Kul. Čeprav gnide so tak-tak..ampak iz malega zraste veliko.Torej si že velika gnida. Mah veš - glede utapljanja - mi je moja starejša hčera blazno hvaležna - ker sem se takrat plavanja po reki odločila v nosečem stanju...tak da...tule se rahlo motiš In pa - že imam odrasle otroke. Šment kaj Se pravi so te že zdaj siti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Pismo. Nič mi ni podobna Jaz pa sem le upala, da mi bo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.