Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

Saj so ti mestni ljudi že rekli, pa nečuješdobro.

Zakaj ne bi bila v tej temi? Bolj mi je pri srcu kot tebi x:Dx :vragec:

Sicer pa škoda metka zate x:px

In ne vem kaj bluziš tule gor..raje išči ravno pravšnjo zgradbo, da skočiš dole. Škoda energije, ki jo tule gor trosiš.

Popravljeno -> nataly

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj ne bi bila v tej temi? Bolj mi je pri srcu kot tebi x:Dx  :vragec:

Sicer pa škoda metka zate x:px

Še ena vsiljiva gnida, kot devica. Vidve zajedljivi gnidi mislita, da če vaju že tako nihče ne mara, da vaju bo maral neko, ki se misli ubit? Aja, vidve sploh ne mislita.

Saj če bi imel možnost, bi naredil svetu vsaj eno uslugo pred svojim odhodom in še vaju spravil tja.

:8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:eek: :2src:

Priden x:px Bom se dala prej dodatno zavarovat, da bodo dedc in deca neko korist od tega imeli x:Dx

Kje hudiča si bil pred tremi leti???? Potem bi šlo celo brez zavarovanja x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ker vidim, da si s kmetije in ne znaš brat, naj ti povem po domače - POJDI VEN IZ TE TEME in pusti, da odgovori kakšen pameten, za razliko od tebe.

:C: :C: :C: :C: :C: :C:

Pameten je zate sam tist, ki v tvoj rog piska. In ker v tvoj smrdljivi rog piskaš samo ti, smo torej vsi drugi neumni. Kaj se potem sploh razburjaš, če se vpletamo v "tvojo" temo! Smo pač bebci!

Folk, pravjo, da se z norcem kregat ne da, ker opazovalcu kmal ni več jasn, kdo od obeh udeležencev je pravzaprav norc. Puste ga pr mir, nej se obes, žre tablete, vzame premočno dozo fiksa, se vrže čez most al pa je zelene mušnce - komu mar!? Njemu ni pomoči! A ne vidte, da so njegovi možgani že razjedeni od drog? Ta pametn odneha - torej pot pod noge pa stran od takih destruktivnih osebkov!

:zoro: :zoro: :zoro:

Nasvet: Priruž se al kaidi pa se razstrel tm nek u gorah, da bojo imel še orli kej futra za mladiče! :fool:

Smo pač bebci!

Govori zase.

Folk, pravjo, da se z norcem kregat ne da

Saj se ne mislimo kregat s tabo.

Ta pametn odneha

Škoda, ker to nisi ti.

Nasvet: Priruž se al kaidi pa se razstrel tm nek u gorah, da bojo imel še orli kej futra za mladiče!    :fool:

Pred odhodom lahko pridem še tebe obiskat in te nafutram kuram od nataly.

Žal nič od tega.

Nimam kur :vragec:

Ti - na zeleno mušnico sem pozabila. Pusti zgradbe in prepade. Pravo doživljanje umiranja in obsmrtnega dogajanja je zaužitje zelene mušnice.

Umiraš v ravno prav strahotnih bolečinah in ravno dovolj časa, da te TULE pa res ne moreje rešit.

In kaj je najpomembnejše - že rastejo.

Yess. Pa smo našli rešitev zate :palec:

x8Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Žal nič od tega.

Nimam kur :vragec:

Ti - na zeleno mušnico sem pozabila. Pusti zgradbe in prepade. Pravo doživljanje umiranja in obsmrtnega dogajanja je zaužitje zelene mušnice.

Umiraš v ravno prav strahotnih bolečinah in ravno dovolj časa, da te TULE pa res ne moreje rešit.

In kaj je najpomembnejše - že rastejo.

Yess. Pa smo našli rešitev zate :palec:

Če je tvoj dec pameten, se bo z otroci čimdlje odmaknil od tebe.

Devica, kje tele vice pobiras? :D

... ono z mucko mi ni vsec, ker jo mam tud jaz shranjeno, pa clo na ikonah je ena od teh, pa mi je lepsa taka kot je, v oni zeleni svetlobi, vsa oranzna, niti se mi ne zdi duhovito, pac pa tale McDrugs je pa spica!!! Igla! :D :P

Kaksna sitno hecna tema... sploh ne ves kaj bi si mislil.

evo ze sibam (ven iz teme)! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj če bi ga ti sam vprašal?? x:)x

In zakaj si skrenil s teme?

Lahko se tudi utopiš. Kar se mene tiče -neugodno. Sem se že utapljala - ujel me tok reke in ti rečem..ful srečna ker sem prilezla cela ven. Zate bi pa bil ravno pravšnji filing, ko ti voda vdre v pljuča in se ti zdi da ti jih bo razneslo.

Lahko si prerežeš žile. Lahko pa pokažeš, da le imaš jajca in se greš malo ruske rulete. Enkrat te bo ziher zadelo :palec:

No, ubilbse,jz pa teb... x:Xx

Dear Human,

Otrok rabi pozornost.

Naj jo torej dobi x:Dx

Vsaka minuta na lnf mu jemlje čas, da bi iskal primerno zgradbico.

Vse je torej za nekaj dobro.

Če pa se že povrnem h kvazisamomorilcu - Gnidna kmetica mi je tudi všeč. :palec: Neko pripadnost nečemu daje. Kul. Čeprav gnide so tak-tak..ampak iz malega zraste veliko.

Mah veš - glede utapljanja - mi je moja starejša hčera blazno hvaležna - ker sem se takrat plavanja po reki odločila v nosečem stanju...tak da...tule se rahlo motiš :palec: In pa - že imam odrasle otroke. Šment kaj x:Dx

Kaj praviš ubilbse? Brat ne znaš? Nč hudga, sej obstajajo razne šole za odrasle. Upam, da ti ni zarad tega tk padla samozavest. Veš, važno, da maš rad živali. Kdor ljubi živali, ljubi ljudi...

Za tebe eno malo gnidico...začetek novega parazitskega življenja :wub:

Pediculus humanus var. capitis

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Otrok rabi pozornost.

Tvoje verjetno ne.

Kul. Čeprav gnide so tak-tak..ampak iz malega zraste veliko.

Torej si že velika gnida.

Mah veš - glede utapljanja - mi je moja starejša hčera blazno hvaležna - ker sem se takrat plavanja po reki odločila v nosečem stanju...tak da...tule se rahlo motiš :palec:  In pa - že imam odrasle otroke. Šment kaj x:Dx

Se pravi so te že zdaj siti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...