ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 saj pravijo da je pravokacija kazalo inteligence.... Se prav si ti brez nje, ker niti ne znaš provocirat, niti podat pametnega odgovora, kot tudi ostali ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst mislim, da teb nau ratal najdt take stavbe, s katere se b fuknu.Seveda ne, če ne znate nobene predlagat. Lahko pa prideš na dolensk, pa bom jst brane okol obrnu, ti se boš lahko pa s kozolca fuknu. To bi bilo bolj primerno zate, da bi se na ta način odvadil od alkohola. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sej itak vem, da nom pametnga odgovora dobila na to vprašanje, ampak pustmo se presenetit! Zakaj nas pol sprašuješ, če smo vsi tok neumni? Se pravi, če veš, da smo neumni, pa nas vseeno sprašuješ, iz tega sledi logičen zaključek, da si pa ti ta nartabol neumn kle. Evo, logika mi je zmer dobr šla. Sm kr en maw ponosna nase! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se prav si ti brez nje, ker niti ne znaš provocirat, niti podat pametnega odgovora, kot tudi ostali ne. kok si zasekan, sam se ti vseen nasmejim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Zakaj nas pol sprašuješ, če smo vsi tok neumni? Ker se vaša neumnost razvidi šele iz vaših odgovorov. Morebitna pamet pa takisto. Se pravi, če veš, da smo neumni, pa nas vseeno sprašuješ, iz tega sledi logičen zaključek, da si pa ti ta nartabol neumn kle. Evo, logika mi je zmer dobr šla. Tebi smrklji še nič ni nikoli šlo, razen vrtenja svojega smrdljivega gobca, kar sem ti pa že povedal, da je nezaželeno. In iz tega se kaže tvoja neumnost. Sm kr en maw ponosna nase! Saj je večina neumnežev ponosnih nase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker se vaša neumnost razvidi šele iz vaših odgovorov. Morebitna pamet pa takisto. Aja, pol vseen obstaja možnost, da bo pa nekdo le podal odgovor, ki ti bo čisto povšeči? Tebi smrklji še nič ni nikoli šlo, razen vrtenja svojega smrdljivega gobca, kar sem ti pa že povedal, da je nezaželeno. In iz tega se kaže tvoja neumnost. Zdej me je pa mal strah ratal, k veš, da mi smrdi iz gobca. Se prav, da si nekje v moji bližini, da me vohaš! Saj je večina neumnežev ponosnih nase. Na tole lohk pa sam še prdnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok si zasekan, sam se ti vseen nasmejim. Torej, si se že odločila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 za kaj?mislis ce se dobiva na vrhu one stolpnice oz. da te pocakam na plocniku spodaj?Ja, v zvezi s tem sem jasno odlocena in mislim da ni debate, odgovor ze ves. kaj pa ti, si se ze odlocil, da bos mal bolj... cloveski, prijazen? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ves ubilbse, jaz maram lajf. rada zivim. tko je s tem.skoda ker ti ne.no ja, saj najbrz itak res sam provociras. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ej tastar, blejski grad je super destinacija za tvoj podvig oz. plan! good luck Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 wow kok lep je v bistvu Bled, saj res (ze dolgo dolgo nisem bila tam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kaj pa ti, si se ze odlocil, da bos mal bolj... cloveski, prijazen? Sori, marsa, ampak ob tem stavku, človk ne more, da ne bi pomislu . MADONA; A ŠE ZDEJ VERJAMEŠ V PRAVLCE???? Sej smo vse probal...povedal, kar hoče, bli prijazni, sočutni, ogorčeni,svinjski, pa ni nč pomagal. Je pač brezupren primerek, trdno odločen, da mu noben ne seže do kolen. V bistvu pa obupno išče pozornost, ker če bi resno mislu, bi se že zdavni fentu in dal mir. Tko pa neki serje kle gor, k mu je dolgčas. Yep, my big, filthy mouth again! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za kaj?mislis ce se dobiva na vrh one stolpnice oz. da te pocakam na plocniku spodaj?Ne. Zanima me KATERE stolpnice. Zakaj te to sprašujem, pa upam da veš, saj si pametnejša od večine tukaj. Ja, v zvezi s tem sem jasno odlocena in mislim da ni debate, odgovor ze ves.Ne vem, ker še nisi odgovorila. kaj pa ti, si se ze odlocil, da bos mal bolj... cloveski, prijazen? Ne. Jaz sem se odločil, da se ubijem. Za to pa rabim vašo pomoč. Sem mislil, da si vsaj ti to razumela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sori, marsa, ampak ob tem stavku, človk ne more, da ne bi pomislu . :att. MADONA; A ŠE ZDEJ VERJAMEŠ V PRAVLCE????ne gre za to... jaz VERJAMEM, da je v vsakem cloveku nekaj dobrega....pa gre zame... kaj jaz dajem...pa cetudi bom izpadla naivna, glupa... kaj me briga... jaz mam mirno vest..pomagam, ce me pa zezas, pa tvoj problem.jaz sem zarad sebe taka, ne zarad drugih.hocem bit pac kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne. Zanima me KATERE stolpnice. Zakaj te to sprašujem, pa upam da veš, saj si pametnejša od večine tukaj.Ne vem, ker še nisi odgovorila.Ne. Jaz sem se odločil, da se ubijem. Za to pa rabim vašo pomoč. Sem mislil, da si vsaj ti to razumela.hvala ker imas tako mnenje o meni, 'da bom *vsaj jaz* razumela'...Sory, te pa moram razocarat.ne razumem vec nic.al se mi pa sam ne da vec? glej, jaz vidim, da hoces pozornost, da ti gre pa na zivce osladnost, da imas cinicen smisel za humor in da nas testiras na nek nacin. TO vidim jaz. morda si ti tud iskren. no jaz sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sej to je ful lepo, jst tud rada pomagam, če se da. Ampak noben pri zdravi pameti, k bi to resno mislu, ne bi šel tega spraševat po forumu, kjer je polhn ljudi. Sploh pa naklada to že par mescov. A ni logično, da če se nekdo hoče ubit, ker mu je lajf tok neznosen, da to nardi hitr, ne pa da skos jamra, kje nej se. GROW UP, UBILBISE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej tastar, blejski grad je super destinacija za tvoj podvig oz. plan! good luck Sicer eden redkih pametnejših odgovorov, ampak vseeno nezadovoljiv. Razlog je dno prepada, ki ne zagotavlja sto procentnega uboja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 a mora bit v Sloveniji (saj morda si ze potrdil tole nekoc)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej to je ful lepo, jst tud rada pomagam, če se da. Ampak noben pri zdravi pameti, k bi to resno mislu, ne bi šel tega spraševat po forumu, kjer je polhn ljudi.A tisti pri zdravi pameti bi to šel vprašat na forum, kjer ni nobenega človeka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 ne razumem vec nic.Ja zanima me lokacija, menda. Saj to sprašujem že od začetka, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tisti pri zdravi pameti bi to šel vprašat na forum, kjer ni nobenega človeka? Ne, sam bi poiskal najboljšo rešitev za samomor. Nism še nikol slišala, da nekdo sprašuje, kje nej se fenta! Mislm, res si brihta, ni kej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer eden redkih pametnejših odgovorov, ampak vseeno nezadovoljiv. Razlog je dno prepada, ki ne zagotavlja sto procentnega uboja. tastar, brez skrbi! človeka dobesedno razcefra tisti dno točno na novo leto 2000 se je vrgel en fant z gradu in od njega praktično ni ostalo nič, pobirali so ga po kosih tko, da boš 100% umru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej to je ful lepo, jst tud rada pomagam, če se da. Ampak noben pri zdravi pameti, k bi to resno mislu, ne bi šel tega spraševat po forumu, kjer je polhn ljudi. Sploh pa naklada to že par mescov. A ni logično, da če se nekdo hoče ubit, ker mu je lajf tok neznosen, da to nardi hitr, ne pa da skos jamra, kje nej se. GROW UP, UBILBISE! saj je vseeno..... pac, lapa o tem... eni pa o necem drugem...saj tud cesa druzga se ne izvaja v RL, pa se pravi po forumih da se...pa vsi so boljsi pa lepsi pa pametnejsi in brez slabih lastnosti in napak...pa grejo pol eni pac mal v kontro.... ne da me to fascinira ali zabava, sam stekam pa cist. se pac odzivamo... kot v drugi temi.... pac, pa kaj pol... ena tema pac.... Smo v Mislih, nick v bistvu vsebuje pogojnik.... kaj pa ce je vse res?da clowk trpi, res pred samomorom?Mu naj se jaz gnojnico na glavo zlijem, ko ga itak ze lajf zajebava?mal cloveskega nekega... pristopa v tem norem svetu nic ne skodi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mora bit v Sloveniji (saj morda si ze potrdil tole nekoc)?Tudi to sem napisal že na začetku. No, saj počasi bomo pa še nekam prišli. Če ne dlje, pa vsaj do razumevanja prvih nekaj vrstic začetka te teme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, sam bi poiskal najboljšo rešitev za samomor. Nism še nikol slišala, da nekdo sprašuje, kje nej se fenta! Mislm, res si brihta, ni kej! a dej Pika Pikica ti si pa prou ena težka baba!!! če te tip mot, ga ne brat pa mu dej mir, ne pa da se z njim obremnjuješ in kravžaš živce! tip ma pač problem, ne najde idelane točke za svoj uboj, treba mu pomagat tko k vsem ostalim, če pa teb to ni prou se pa spoku v druge teme! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.