Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sej itak vem, da nom pametnga odgovora dobila na to vprašanje, ampak pustmo se presenetit! :vio:

Zakaj nas pol sprašuješ, če smo vsi tok neumni? :o|o:

Se pravi, če veš, da smo neumni, pa nas vseeno sprašuješ, iz tega sledi logičen zaključek, da si pa ti ta nartabol neumn kle. :palec:

Evo, logika mi je zmer dobr šla. x:px

Sm kr en maw ponosna nase! x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Zakaj nas pol sprašuješ, če smo vsi tok neumni?  :o|o:

Ker se vaša neumnost razvidi šele iz vaših odgovorov. Morebitna pamet pa takisto.

Se pravi, če veš, da smo neumni, pa nas vseeno sprašuješ, iz tega sledi logičen zaključek, da si pa ti ta nartabol neumn kle.  :palec:

Evo, logika mi je zmer dobr šla.  x:px

Tebi smrklji še nič ni nikoli šlo, razen vrtenja svojega smrdljivega gobca, kar sem ti pa že povedal, da je nezaželeno. In iz tega se kaže tvoja neumnost.

Sm kr en maw ponosna nase! x:Ix

Saj je večina neumnežev ponosnih nase.

<{POST_SNAPBACK}>Ker se vaša neumnost razvidi šele iz vaših odgovorov. Morebitna pamet pa takisto.

Aja, pol vseen obstaja možnost, da bo pa nekdo le podal odgovor, ki ti bo čisto povšeči? :eek:

Tebi smrklji še nič ni nikoli šlo, razen vrtenja svojega smrdljivega gobca, kar sem ti pa že povedal, da je nezaželeno. In iz tega se kaže tvoja neumnost.

Zdej me je pa mal strah ratal, k veš, da mi smrdi iz gobca. :O: Se prav, da si nekje v moji bližini, da me vohaš! :o|o:

Saj je večina neumnežev ponosnih nase.

Na tole lohk pa sam še prdnem. :vragec:

za kaj?

mislis ce se dobiva na vrhu one stolpnice oz. da te pocakam na plocniku spodaj?

Ja, v zvezi s tem sem jasno odlocena in mislim da ni debate, odgovor ze ves.

kaj pa ti, si se ze odlocil, da bos mal bolj... cloveski, prijazen? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ves ubilbse, jaz maram lajf. rada zivim. tko je s tem.

skoda ker ti ne.

no ja, saj najbrz itak res sam provociras.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sori, marsa, ampak ob tem stavku, človk ne more, da ne bi pomislu . :att: MADONA; A ŠE ZDEJ VERJAMEŠ V PRAVLCE????

Sej smo vse probal...povedal, kar hoče, bli prijazni, sočutni, ogorčeni,svinjski, pa ni nč pomagal. Je pač brezupren primerek, trdno odločen, da mu noben ne seže do kolen. :o|o:

V bistvu pa obupno išče pozornost, ker če bi resno mislu, bi se že zdavni fentu in dal mir. Tko pa neki serje kle gor, k mu je dolgčas. :vragec:

Yep, my big, filthy mouth again! x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>za kaj?

mislis ce se dobiva na vrh one stolpnice oz. da te pocakam na plocniku spodaj?

Ne. Zanima me KATERE stolpnice. Zakaj te to sprašujem, pa upam da veš, saj si pametnejša od večine tukaj.

Ja, v zvezi s tem sem jasno odlocena in mislim da ni debate, odgovor ze ves.

Ne vem, ker še nisi odgovorila.

Ne. Jaz sem se odločil, da se ubijem. Za to pa rabim vašo pomoč. Sem mislil, da si vsaj ti to razumela.

<{POST_SNAPBACK}>Sori, marsa, ampak ob tem stavku, človk ne more, da ne bi pomislu . :att. MADONA; A ŠE ZDEJ VERJAMEŠ V PRAVLCE????

ne gre za to... jaz VERJAMEM, da je v vsakem cloveku nekaj dobrega....

pa gre zame... kaj jaz dajem...

pa cetudi bom izpadla naivna, glupa... kaj me briga... jaz mam mirno vest..

pomagam, ce me pa zezas, pa tvoj problem.

jaz sem zarad sebe taka, ne zarad drugih.

hocem bit pac kul. :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ne. Zanima me KATERE stolpnice. Zakaj te to sprašujem, pa upam da veš, saj si pametnejša od večine tukaj.

Ne vem, ker še nisi odgovorila.

Ne. Jaz sem se odločil, da se ubijem. Za to pa rabim vašo pomoč. Sem mislil, da si vsaj ti to razumela.

hvala ker imas tako mnenje o meni, 'da bom *vsaj jaz* razumela'...

Sory, te pa moram razocarat.

ne razumem vec nic.

al se mi pa sam ne da vec? :8):

glej, jaz vidim, da hoces pozornost, da ti gre pa na zivce osladnost, da imas cinicen smisel za humor in da nas testiras na nek nacin. TO vidim jaz.

morda si ti tud iskren. no jaz sem.

Picasso

Sej to je ful lepo, jst tud rada pomagam, če se da. Ampak noben pri zdravi pameti, k bi to resno mislu, ne bi šel tega spraševat po forumu, kjer je polhn ljudi. Sploh pa naklada to že par mescov. A ni logično, da če se nekdo hoče ubit, ker mu je lajf tok neznosen, da to nardi hitr, ne pa da skos jamra, kje nej se. xrolleyesx

GROW UP, UBILBISE! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Sicer eden redkih pametnejših odgovorov, ampak vseeno nezadovoljiv. Razlog je dno prepada, ki ne zagotavlja sto procentnega uboja.

tastar, brez skrbi! človeka dobesedno razcefra tisti dno x:Dx x:o)x točno na novo leto 2000 se je vrgel en fant z gradu in od njega praktično ni ostalo nič, pobirali so ga po kosih xrolleyesx

tko, da boš 100% umru x:Dx :palec:

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Sej to je ful lepo, jst tud rada pomagam, če se da. Ampak noben pri zdravi pameti, k bi to resno mislu, ne bi šel tega spraševat po forumu, kjer je polhn ljudi. Sploh pa naklada to že par mescov. A ni logično, da če se nekdo hoče ubit, ker mu je lajf tok neznosen, da to nardi hitr, ne pa da skos jamra, kje nej se.  xrolleyesx

GROW UP, UBILBISE!  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

saj je vseeno..... pac, lapa o tem... eni pa o necem drugem...

saj tud cesa druzga se ne izvaja v RL, pa se pravi po forumih da se...

pa vsi so boljsi pa lepsi pa pametnejsi in brez slabih lastnosti in napak...

pa grejo pol eni pac mal v kontro....

ne da me to fascinira ali zabava, sam stekam pa cist.

se pac odzivamo... kot v drugi temi.... pac, pa kaj pol... ena tema pac....

Smo v Mislih, nick v bistvu vsebuje pogojnik....

kaj pa ce je vse res?

da clowk trpi, res pred samomorom?

Mu naj se jaz gnojnico na glavo zlijem, ko ga itak ze lajf zajebava?

mal cloveskega nekega... pristopa v tem norem svetu nic ne skodi. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ne, sam bi poiskal najboljšo rešitev za samomor. Nism še nikol slišala, da nekdo sprašuje, kje nej se fenta! Mislm, res si brihta, ni kej! :palec:

a dej Pika Pikica ti si pa prou ena težka baba!!! če te tip mot, ga ne brat pa mu dej mir, ne pa da se z njim obremnjuješ in kravžaš živce! tip ma pač problem, ne najde idelane točke za svoj uboj, treba mu pomagat tko k vsem ostalim, če pa teb to ni prou se pa spoku v druge teme!

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...