Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ok, sam sem imela v mislih asociacijo, ki da naj bi jo (ti) morda dobil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 verjetno zato,ker ne potrebuješ denarja.ampak iskren pogovor Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej se teb tud rožce ne usipajo iz ust,veš,tko da mamo nekak pravico met smrdljive gobceGlej mala punčka, tako gre tole. Jaz podam vprašanje, namesto pametnega odgovora pa dobim kup smradu od enih zajedavskih gnid. To tudi povem in potem mi ena punčka pravi, da jaz smradim? Daj, pojdi nazaj v vrtec, v prvem razredu pa pazi, da se naučiš brati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok, sam sem imela v mislih asociacijo, ki da naj bi jo (ti) morda dobil. Sem mislil, da je menda očitno, da ustrezne lokacije po kateri sprašujem, ali priporočila o učinkovitih tabletah brez recepta po katerih sprašujem kasneje, še nisem dobil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ne me zatirat k bom najprej jokala pa se po tleh metala pol bom pa teb sledila,da te porinem dol s stoplnce in potem bom od silne togote in žalosti nad svetom skočila za tabo,da si zamorim še posmrtno življenje. js vem za dobre stolpnce u jaršah,se je zanč tud ena zatavana dušca poslovila od tam. al pa pejt na grad,se mi tud zdi nevaren pa še loh postaneš medijsko znan,bojo kakšn film o teb posnel. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ubit se je mala malca...če se res hočeš. zato noben ne rabi navodil. pa pomoči tud ne. ...če pa mal zafilozofiram (to se tebe ubilbise ne tiče...je tako, na splošno)...staršem , bratom pa se stram, al pa otrokom ni ob tem čist nč fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne me zatirat k bom najprej jokala pa se po tleh metala pol bom pa teb sledila,da te porinem dol s stoplnce in potem bom od silne togote in žalosti nad svetom skočila za tabo,da si zamorim še posmrtno življenje.Lahko pa greš preprosto ven iz te teme, da ne boš ob svoji nepismenosti doživela preveč duševnih bolečin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ubit se je mala malca...če se res hočeš. zato noben ne rabi navodil. pa pomoči tud ne.Tudi tebi ne bi škodilo, če bi se naučila brat. To pa se lahko učiš izven te teme, potem pa se morda vrneš in za spremembo celo pokažeš kanček inteligence. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ne ne grem,ker se preveč zabavam,tolk,da je že kar grdo.ubistvu je brez veze tkole mal se repenčt,čista potuhca.ubistvu se nas je velik tebi klele posvetil.sj se maš čist fajn se men zdi,tud če si zamorjen,pogovarjaš se pa vseen moja okolica izredno trpi ob mojih pravopisnih napakah.se kesam Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne grem,ker se preveč zabavam,tolk,da je že kar grdo.Masturbiraj kje drugje, na samomorilca je to res grdo. moja okolica izredno trpi ob mojih pravopisnih napakah.se kesamVerjetno še toliko bolj ob tvoji bralni nesposobnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 a si ti manično depresiven en mal kaj čakaš da bo stolpnica k teb pršla in te milo prosila, da skočiš iz nje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 zakaj mors tko grdo govort? sam to me mot, v bistvu..... s takim sovrastvom, ja vem, vse ti gre na zivce, sam pismu, saj ti nihce nic noce... edini greh je, da te kao ne pustimo pr mir, kar pa ti itak cist pase. kaj je tvoj problem v bistvu sploh?v cem je catch?ja, isces tole... (bajto, ki visoko in tole)...ampak - zakaj je prislo do tega, da to isces?ali pa (ce ni prvi primer varianta)zakaj je prislo do tega, da raziskujes ljudi ravno na tak nacin?inv obeh primerih, kako to, da ni nobenga custva v teb? (ker oni ki je pred samomorom, je sicer lohk gneven in zholchen, sam najverjetneje strt in ranjen, slej ko prej se pokazhe, oni ki pa raziskuje sam, pa ni pol niti gneven in sovrazen oz. nima odnosa tacga)..zakaj sam ratio? in ce ratio (sam), zakaj so potem nekateri odgovori sam sekanje in zhaljenje, ce se da boljs in bolj zasekano ravno drugac povedat, kot pa da je to vse, kar spravis iz sebe s svojim mozgom blaznim - smrdljivci in gnide in tole'?a ni to mal pod za veleum? mislim, ker ce reces smrdis, bos vsacga uzalil, ce bos pa rekel, ti si pa en navaden schtraufenpacht, pa ne, ker on ne bo vedel, ali je to zalitev ali ne, ga bo pa sram da ne ve. :Pin si ze zmagal! (pa ceprav oni se vedel ne bo, ali naj bo uzaljen ali ne ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 teb se more človk narežat k tk prsmojeno pišeš sam men se pa tule res ne da.....ž bežim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 sm ž nazaj...da še razložim....ne da se mi zato, ker je ubilbse tk grob, surov u bistvu, tak......ne vem kir izraz bi biv primern ni kakih inteligentnih, političnih res.....tm bi se mi dal.....obkladanje direkt z gnidami pa kreteni pa take...to pa men ni, ni moj nivo, tko da marsa za tvoj post.......bi pa šla z njemu na kofi...pol bi pa vidli gdo ma jezik strupen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj čakaš da bo stolpnica k teb pršla in te milo prosila, da skočiš iz nje Čakam da boste podal lokacijo le-te, ti kurja pamet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm ž nazaj...da še razložim....ne da se mi zato, ker je ubilbse tk grob, surov u bistvu, tak......ne vem kir izraz bi biv primern ni kakih inteligentnih, političnih res.....tm bi se mi dal.....obkladanje direkt z gnidami pa kreteni pa take...to pa men ni, ni moj nivo, tko da marsa za tvoj post.......bi pa šla z njemu na kofi...pol bi pa vidli gdo ma jezik strupen In ostani zunaj, saj pametnega odgovora ti tudi ne znaš podat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>obstaja eno stanje, ki je podobno samomoru, alternativa... ko si v takem defektu da ti ni ciso nic vec mar, koga uzalis in kaj reces, samo da pride gniloba in jeza ven. prav tako ti je vseeno za odzive drugih, ... lahko serjejo po glavi in skoraj uzivas v vlogi zrtve.tako jaz vidim tega ubilbiseja , imam soncna ocala gor. Aha, zato vi mene žalite s takimi neumnostmi, namesto da bi poskusili pametno odgovoriti na moje vprašanje. Vsi ste v nekem defektu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Živ človek vse doživi..menda.. Marsa..praviš..da grdo govori..daj preberi par postov..saj v bistvu je redko kateri, ki svojega žolča tu ne izliva.. Ubilbise je vsaj pobudnik te teme..torej na nek naćin kao upravičen da kakšno ostro kateremu zabrusi.. Sicer pa ima čisto prav..mogoče pet konkretnih predlogov..ostalo pa blabla... Na evo..pa sem spet offtopic..boljše da.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Marsa..praviš..da grdo govori..daj preberi par postov..saj v bistvu je redko kateri, ki svojega žolča tu ne izliva.. Ubilbise je vsaj pobudnik te teme..torej na nek naćin kao upravičen da kakšno ostro kateremu zabrusi..Marsa je to že sama povedala pred današnjim dnem. Danes pa si je očitno premislila, ko je ugotovila, da je tudi sama že kdaj nakvasila marsikatero neumnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj me ni treba vikat. sploh ne...Sicer sem že nekaj časa nazaj opazil, da si ti v hujšem defektu, vendar si nikar ne delaj utvar, da sem tokrat govoril le o tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>raje tukaj kot v crni luknji kjer te nihce ne slisi. Da te nihče ne more slišat (ali brat), je blagor za inteligentnejše navzoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lahko bi bil moj psihiater.... bi malo obrezal moj EGO.Zate je edino cvičkar pravi. Ta te bo rade volje vzel, ker mu alkohol megli um. Srečo z njim pa poskusi izven te teme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 še ne spoznavaš posmrtnega življenja? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živ človek vse doživi..menda.. Marsa..praviš..da grdo govori..daj preberi par postov..saj v bistvu je redko kateri, ki svojega žolča tu ne izliva.. Ubilbise je vsaj pobudnik te teme..torej na nek naćin kao upravičen da kakšno ostro kateremu zabrusi....ma saj, ja... saj to sem ze rekla oz. skoz govorim... da je hec, kaj nekateri dojemajo kot 'zhaljenje'... sam prvi ko zhali, je zhaljiv, ostali pa 'sam vrnejo'.Torej, kdor drugi zhali, ne zhali. x:px ampak.... nekak... se mi je morda zazdelo, da mal bi nas pa ze lohk clo... 'vzljubil'? (jasno, da tezko, glede na oba dejavnika, torej - njega in nas ).. <{POST_SNAPBACK}>Marsa je to že sama povedala pred današnjim dnem. Danes pa si je očitno premislila, ko je ugotovila, da je tudi sama že kdaj nakvasila marsikatero neumnost.Oh, ali sem kdaj trdila, da je nisem? kvasim marsikaj, vcasih sem prav grozna, se sama se tezko poslusam in se mene utrudi... res... kot en stroj, ki se sploh ne more ustavit.ampak vseen pa sem iskrena vsaj. pa zhalim mensezdi tud ne..... morda pa tud.... gotovo namrec koga lohk kaj zhali... kar povem tkole...mene je zhalilo ze to, ce so se norca iz mene delali, ko sem jaz imela nekaj (ali nekoga) rada. ampak gnida in gnoj... ne vem no... res je, da sem pac tud urednica... pa ze zato. sam pismu, bi skor mene bolel, ce bi rekla enmu gnida si in smrdis... pa ne glede na to, da bi mi pred sekundo rekel, smrdis....kot pravim - JAZ dajem... in sebe s tem kazhem... blablabla... a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 marsa, prav občudujem te, kako si vedno tako tolerantna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.