majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, prav občudujem te, kako si vedno tako tolerantna A loh mal vmes posežem... Sej ni... včas je prov netolerantna s svojo toleranco... pač, tema ko tema... nej si jo vsak piše po svoje... je mal drgačna... nej jo ma, ubilbise... Najbrž se prav zabava na naš račun... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 ampak gnida in gnoj... ne vem no... res je, da sem pac tud urednica... pa ze zato. sam pismu, bi skor mene bolel, ce bi rekla enmu gnida si in smrdis... pa ne glede na to, da bi mi pred sekundo rekel, smrdis....To se sliši, kot bi opisoval 4 letni otrok, ki prvič sliši te besede in se mu zdijo grozne, ne razume pa njihovega izvora, povoda in pomenske naveze. Pa pozabila si na hijene. kot pravim - JAZ dajem... in sebe s tem kazhem...Aha, ti tukaj ustvarjaš svoj avtoportret. Ga lahko izven te teme? blablabla... a ne? Ne. Raje začepi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, prav občudujem te, kako si vedno tako tolerantnaPrav prima je, ja. Povejta kje se naslednjič dobita, da vaju morda med poletom obiščem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ne. Raje začepi. (mimo grede...solkanski most... NO banđi đamping... ) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 marsa, prav občudujem te, kako si vedno tako tolerantna ah... a mislis ko vse tiste poljubcke prenasam? sploh nisem... tolerantna.... pravzaprav se imam prej za nestrpno. mi grejo kaksne stvari na zivce tud v lajfu.... vsak ma pravico tisto svojo eno temo izlivat..... a v 'luknjo' pa lohk?pa, ker so Misli...Ni kar nasteval enih lastnosti pa kenjal cez clane... kogar ni tule, ga tud on pr mir pusti. recimo, pa dajmo tkole pogledat: pisatelj napise knjigo z naslovom Popljuval vam bom grobove. halo, kaj se pa gre...ampak ne, on je umetnik, ko ti beres, mas knjigo z debelimi platnicami z vsemi moznimi referencami, ki so 'potrdile' zadevo.jaz se lohk umetnisko derem v bendu in tulim Odjebiii!!!... in v crni luknji!!! in v izpraznil duso!!!ampak... nekje pa ne gre skoz... v bistvu hecno... pac, nekdo nekaj pise... ce se te je dotaknil, pomagaj, ce si dobil zolc v ksiht in te to moti, se umakni... ce si nekaksen mazohist al pa sam... psiholoski radovednez, kot jaz, bos pa se dalje blejil tule... al pa ce se prebijam skoz milijone podatkov, da nekomu govorim, kok kul oseba da je (ker cesar drugega itak ne bo sprejel. ).... In - tebi se zdim tolerantna - enim pa se bo zdel, da totalno simpatiziram z ubilbsejem, da cist shizim skratka.Uporabljali bodo primerjanje, 'kaj imam raje' in vse to... in tako dalje....no kar se tice pa tega 'raje'... raje mam, da nekdo pac bluzi v eni svoji temi.in ma pac svoje mesto pod soncem da lohk bluzi.... a zlorablja forum?a komu kake os-e posilja?grozi? kam vabi?opravlja koga po osih?ne, tle pise nebuloze (najverjetneje), kot... 50%?? recimo... folka... al pa vsaj 30. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se sliši, kot bi opisoval 4 letni otrok, ki prvič sliši te besede in se mu zdijo grozne, ne razume pa njihovega izvora, povoda in pomenske naveze. Pa pozabila si na hijene. ...Ti pa na vevericke in pticke in ribce.in na skorpijone. in zmaje. ...Aha, ti tukaj ustvarjaš svoj avtoportret.aha, oprosti, jaz sem zdaj taglavna... imas prav... Ga lahko izven te teme?ja, jasno. ne rabim ga TUD glih tle. Ne. Raje začepi. OK, I got your message.sam obljubim pa ne, tegale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čakam da boste podal lokacijo le-te, ti kurja pamet. ti kurja pamet,že par lokacij smo ti predlagal-tolk o bralni nesposobnosti Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 ne, tle pise nebuloze (najverjetneje)Ne, to počnete samo vi, zagotovo. En ali dva odgovora vmes sta edino izstopanje iz teh vaših nebuloz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa na vevericke in pticke in ribce.in na skorpijone. in zmaje. aha, oprosti, jaz sem zdaj taglavna... imas prav... ja, jasno. ne rabim ga TUD glih tle. OK, I got your message.sam obljubim pa ne, tegale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to počnete samo vi, zagotovo. En ali dva odgovora vmes sta edino izstopanje iz teh vaših nebuloz. jas sem prepričana,da nisi kakšen gospod kakor pravš.meni bl deluješ kot kak nepotešen mulčk Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jas sem prepričana,da nisi kakšen gospod kakor pravš.meni bl deluješ kot kak nepotešen mulčk...je rekla nepotešena mula, ki ne ve, kdaj je dobro zapreti svoj kljun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 love ya bye bye Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem opazila da folk brise svoje poste v tej temi, waw. vprasanje- ali gre za socutenje do Marse, da ne jemljejo prostora.- ali se pocutijo "porazeni" in jih je sram da so sploh kaj napisali. Ljudje, ki znajo delno razmišljati vendar jim težave povzroča latenca, se sčasoma zavejo svojih neumnosti in jih osramočeni pobrišejo. Tisti (tudi ti), ki nikakor ne znajo razmišljati, pa vztrajajo in smetijo to temo z nekoristnimi nebulozami še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... *slika*kar se tice omenjenih ribc in tega... skorpijonov, ptickov, ki sem tam omenjala in si komentiral - in jaz zdaj 'pingpongam' ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 ...Tole z odebeljevanjem podpisa me spominja na taisto početje device, ko je ugotovila, da njena nebuloza v realnosti ne prihaja do izraza. Na koncu ga je le spremenila v malo bolj realnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 haha, a tok mas izostren uch?joj ena nebuloza in mi ne bos verjel, ker je tolk bedast! namrec, vcasih se nekako... odebeli podpis, ko das fotko. ampak res. sem pa mislila, da te bodo cist raznezhile moje tele avtorske fotkice oz. slikce (1 primer). bedno, ne? prevec pocukrano? aja, ne, sam off the topic. sam - kaj pa mi pol odgovarjas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 kaj mas pa ti ubilbise z realnostjo...? pa bi prosila za kaksno razsiritev besednega zaklada...stalno isto govoris, istih 5 kvazi literarnih izrazov ( zavest neumnosti, nesposobni izstopanja, nepotesenost ...) 2 tujki (latenca, nebuloza) in 5 zaljivk (smrad, gnus, hijene-no to niti ni zaljivo- pa se enih par...)daj no ...malo domisljije .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Tale tema mi je vedno bolj pri srcu Sicer pa mu hudiča najdite že dovolj veliko in osamljeno stolpnico, da bo lahko užival v prostem padu(samo hudir, ko bo pole ugotovil,da užitka ne more ponoviti). Šment.Sicer pa na kmetih nič novega. (razen, da sem se domislila še razno raznih strupov - ki pa ti pač ne nudijo takšnih obsmrtnih užitkov kot prosti pad).Padli angel Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 aja, ne, sam off the topic. sam - kaj pa mi pol odgovarjas? Ker pričakujem, da boš začepila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj mas pa ti ubilbise z realnostjo...? pa bi prosila za kaksno razsiritev besednega zaklada...stalno isto govoris, istih 5 kvazi literarnih izrazov ( zavest neumnosti, nesposobni izstopanja, nepotesenost ...) 2 tujki (latenca, nebuloza) in 5 zaljivk (smrad, gnus, hijene-no to niti ni zaljivo- pa se enih par...)daj no ...malo domisljije .... Krava nepismena, ta tema ni za mojo domišljijo, ampak za vaše pametne odgovore na moje vprašanje. Ker pa ti tega očitno ne premoreš, se lahko mirno odstraniš in namesto neumnosti, kot ponavadi stisneš le kakšen smajli, ki pa je višek tvoje inteligence. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 kašn kavalir... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker pričakujem, da boš začepila.to si pa nalozhil zdajle, priznaj, ajde!!! ne kupim tega namrec. ne sam, da tega (nekako ) ne mores pricakovat od mene (al zlo tezko) ... tud... *noces*... priznaj, ajde. evo - ce zdajle reces, res te nocem videt vec v tej temi (in s tem tvegas nezabavnost teme v bodoche ), me nou vec, a vazhi? (kaj mislis, a se hecam al resno mislim? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Sicer pa na kmetih nič novega. (razen, da sem se domislila še razno raznih strupov - ki pa ti pač ne nudijo takšnih obsmrtnih užitkov kot prosti pad).Glavno, da delujejo za tvojega moža, da te revež pod vplivom ne more brcnit v tvojo zavaljeno rit, da bi padla iz interneta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krava nepismena, ta tema ni za mojo domišljijo, ampak za vaše pametne odgovore na moje vprašanje. Ker pa ti tega očitno ne premoreš, se lahko mirno odstraniš in namesto neumnosti, kot ponavadi stisneš le kakšen smajli, ki pa je višek tvoje inteligence. jaaaao spet isto...itak, da se ne bom odstranila.ta tema res ni za tvojo domisljijo, pove pa dosti o njej, bikec neliteralni, jaz te ne berem zato, da bi ti dala nesvet, ker ocitno ga noces, ampak zato, ker se zabavam.in te kot redna bralka in fanica prosim za malo variacije, to je vse...rada bi, da bi ti uporabil domisljijo za nas. kapis? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to si pa nalozhil zdajle, priznaj, ajde!!! Res je. To pričakovat od tebe bi bilo utopično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.