Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx Dragi moj, žal ti ne morem ustreči. Jaz grem spat, lahko jutri nadaljujeva s tem prijetnim klepetom. Če ne boš koga tako razkuril, da bo ugodil tvoji srčni želji po smrti. Mogoče pa to iščeš, ker nimaš "jajc"? Skratka - lahko noč pa lepe sanje!
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Seveda se ne boš, ker si pač preneumna za kaj takega in se boš s svojo neumnostjo raje še dalje javno smešila.

ona je preneumna,ker vztraja v tej temi,ti si pa tok prešerno pameten,da si jo odpru x:Dx x:Dx

ojoj ker smeh mi delaš,sej,mogoče bi mogl met pa redno takele cvetke, tko kt je cirkus na vsake tolk cajta

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>So ti všeč trenutki, ko ga vsega okajenega dobiš v gobec, krava zavaljena? Se ti zdi, da ga v grlu manipuliraš?

uuu,to si pa že dvakrat reku-krava zavaljena namreč,zdej gre pa res že proti konc.

živžav u glav :xx!:

Veš kaj, nimaš pravega naslova teme. Moral bi biti. Pridete si po focn...ali pa nekaj v tem stilu.

(že grem ven - ampak priznaj - sem še ena redkih, ki ti daje kmečke nasvetke - mestnih ti pač ne morem. x8Dx )

Grem zdaj svojo ritkico prestavit drugam x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>en navadn drekac-da se vam da ukvarjat z njim..tega ne razumem.. vse kar mu delate je to, da mu olepsujete njegovo bedno,pateticno zdovgocaseno zivlenje. puste ga nej crkne od dovgcasa, ce se ze noce fuknt iz stolpnce  :o|o:

No daj mulo drekast, raje kot da smetiš tukaj po nepotrebnem, izgini v kakšno vedeževalnico, da ti bo ena karte vrgla, ko te pa lubezen matra.

Ha, ha, tip je preveč reva, da bi se ubil. :lol:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

En hud pesjan je živel,se futral je z ludmi

iz njih je župco kuhal,obral jih do kosti.

enkrat pa enga najde,ga hoče v lonec dat,

preveč je čudno dišal,preveč je bil kosmat

ok, sem pred letom imela priliko videti fanta, ki je pristal na tleh stolpnice... deseto nadstropje, skok čez okno... in vmes se je fant premislil, krik groze in na pomoč in spodaj ni bil prelep razgled... tko da tud če se ti zafrkavaš tule mogoče kdo prebere in se v trenutku šibkosti odloči... glej lahko me zmerjaš, primerjaš z nevem čim, vendar želim si, da se ob tem zmerjanju prav fletno nasmeješ in si misliš kura smotana... to pomeni da se samo šališ z vsem tem... in upam, da nihče od tistih, ki resno razmišljajo ne bodo brali o vseh lokacijah ki so podane.. pa še to, malce višje pišeš, da ne vemo, če je to provokacija - želim si da je... tole je en mojih redkih postov v tej temi in sigurno zadnji...

lep vikend ti želim xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>ok, sem pred letom imela priliko videti fanta, ki je pristal na tleh stolpnice... deseto nadstropje, skok čez okno... in vmes se je fant premislil, krik groze in na pomoč in spodaj ni bil prelep razgled...

Če je bil fant tako neumen, da se je prej ves čas videl rešitev le v smrti, potem pa se je v tistih stotinkah sekunde premislil, je milo rečeno le en bedak, kot večino odgovarjajočih tukaj. Morda pa je bil le pametnejši od povprečnih ovc in je bil le ciničen. Škoda, ker ga ne moreš več vprašat.

in upam, da nihče od tistih, ki resno razmišljajo ne bodo brali o vseh lokacijah ki so podane..

Jaz pa upam, da bodo. Ker če bi jaz ob prihodu na ta forum že opazil eno tako temo, kjer bi bilo vse opisano po čemer sprašujem, bi se samo še obrnil in odšel proti končnemu cilju, namesto da sem se prijavil tukaj in se zdaj skozi te svoje zadnje trenutke še mučim z vami. Odločitev bi bila še vedno moja in ne od tistega, ki je podal pameten odgovor.

<{POST_SNAPBACK}>Če je bil fant tako neumen, da se je prej ves čas videl rešitev le v smrti, potem pa se je v tistih stotinkah sekunde premislil, je milo rečeno le en bedak, kot večino odgovarjajočih tukaj. Morda pa je bil le pametnejši od povprečnih ovc in je bil le ciničen. Škoda, ker ga ne moreš več vprašat.

Hudo... :xx!: :C: da si tolk brezsrčen... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...