Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>En hud pesjan je živel,se futral je z ludmi

iz njih je župco kuhal,obral jih do kosti.

enkrat pa enga najde,ga hoče v lonec dat,

preveč je čudno dišal,preveč je bil kosmat

Kdo bil je ta kosmatec

lahko ugane vsak:

dihur je bil- kajneda?!

Narobe! Bil je vrag!

Pesjan čez kotel padu

pa s kropom se polil.

Vrag ga je brž oglodal

in župco vso popil.

Iz tega nastane štorija,

da če sta vraga dva,

da zmeraj tisti zmaga,

ki ma več pesjanskega.

:palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Ti se pa res še dolgo ne boš pospravil s tega sveta, če boš še eno temo odpru. Sam reva si pa še zmeraj, pa lahko rečeš kr hočeš.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

S tem prav gotovo hočeš povedat na katerem nivoju si.

Hvala, res me ne zanima.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Če je bil fant tako neumen, da se je prej ves čas videl rešitev le v smrti, potem pa se je v tistih stotinkah sekunde premislil, je milo rečeno le en bedak, kot večino odgovarjajočih tukaj. Morda pa je bil le pametnejši od povprečnih ovc in je bil le ciničen. Škoda, ker ga ne moreš več vprašat.

Jaz pa upam, da bodo. Ker če bi jaz ob prihodu na ta forum že opazil eno tako temo, kjer bi bilo vse opisano po čemer sprašujem, bi se samo še obrnil in odšel proti končnemu cilju, namesto da sem se prijavil tukaj in se zdaj skozi te svoje zadnje trenutke še mučim z vami. Odločitev bi bila še vedno moja in ne od tistega, ki je podal pameten odgovor.

haha, a ce se fentas nisi ovca? zakaj ze?

nam hoces pokazat, da nisi ovca pa da se bos zato ubil? tvoje vedenje me mal spominja na cudno, nerazumljivo, vzkipljivo obnasanje najstnikov, ki hocejo s tem opozorit nase-na svoje probleme. pa ne pravm, da si petnajstletnik-sam da se tko obnasas.

mogoce pa bi bilo bols ce odpres se eno drugo temo in poves kaj te tare (pa sej lahko spremenis nick u tisti temi, tuki pa se zmer pizdis x;)x )

<{POST_SNAPBACK}>No daj mulo drekast, raje kot da smetiš tukaj po nepotrebnem, izgini v kakšno vedeževalnico, da ti bo ena karte vrgla, ko te pa lubezen matra.

ja priznam zdej si me pa dobu xrolleyesx

rd mam romance pa tud zlo doskrat mal prevec not padem-in?

se mi pa zabavn zdi da si sov prov moje objave cekerat. :vio:

lep dan ti zelim

<{POST_SNAPBACK}>S tem prav gotovo hočeš povedat na katerem nivoju si.

S tem hočem povedat, da se s takimi neumnicami pri 22 letih, ki komaj kažejo nivo 5 let starega otroka, nimam časa ukvarjat. Zatorej izgini iz te teme in pojdi kupit kakšno kolo, ali kaj podobnega. Pa tistega smrkavca nolsa lahko vzameš s seboj, da tukaj raven inteligence ne bo padla ravno pod ničlo Kelvina.

Ha, ha duhovit pa si!

Kolesart bi takoj šla pa je slabo vreme. Škoda.

<{POST_SNAPBACK}>Ti pa kljub temu ne boš postala pismena.

Saj tudi ti nisi pismen... tvojih pomankljivih vejic kar 'mrgoli'... xrolleyesx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

kaj pa je malošolski intelekt...ti genialc? še nisi v onostranstvu... :O:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...