ubilbse 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 še nisi v onostranstvu... Očitno ne, ko pa se v temi pojavljajo in smetijo le taki idioti kot si ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ne smetim...te samo dražim...ti pa peniš Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 nismo ti se ustregl. oh ti smola. mal se ze ponavlas, ampak js ti dam se en izgovor.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne smetim...te samo dražim...ti pa peniš No daj gnida brez uma, poberi se že ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nismo ti se ustregl. oh ti smola. mal se ze ponavlas, ampak js ti dam se en izgovor..Ti peder mali mi raje nehaj pošiljat zasebna sporočila, pa poberi svojo usrano rit že ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 o to si me pa res unicu. ne, to je res DOBRA KONTRA. inteligenca pa na visku.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o to si me pa res unicu. ne, to je res DOBRA KONTRA. inteligenca pa na visku..Kaj od "poberi svojo rit ven" (iz te teme) nisi zastopil, mali pederski usrane? A ti raste tumor na možganih, da ne razumeš, ali si že po naravi defekten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 uf...eni so še zmer živi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf...eni so še zmer živi..... Med njimi na žalost tudi ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 na čigavo žalost? ...a na tvojo ?...tud prav.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj od "poberi svojo rit ven" (iz te teme) nisi zastopil, mali pederski usrane? A ti raste tumor na možganih, da ne razumeš, ali si že po naravi defekten? ta drugo. cak, ja absolutno ta drugo. ves sem biv lih predvcerajsnim pr zdravniku (namrec jaz sem tud sumil, da je mogoce tumor), sam ni tumor. u glavnm ful me je ze skrbel kaj je narobe z mano pol pa hvala bogu tebe najdem. naslednic se bom raj kr takoj nate obrnu. a lahko kr po osebnem sporocilu? hvala za potrpezljivost in lpps. upam, da se cimprej spet kej slisva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta drugo. cak, ja absolutno ta drugo. ves sem biv lih predvcerajsnim pr zdravniku (namrec jaz sem tud sumil, da je mogoce tumor), sam ni tumor. u glavnm ful me je ze skrbel kaj je narobe z mano pol pa hvala bogu tebe najdem. naslednic se bom raj kr takoj nate obrnu. a lahko kr po osebnem sporocilu? hvala za potrpezljivost in lpps. upam, da se cimprej spet kej slisva Saj bi ti rekel, da se kot mali drekač odpravi spat, da me kot pederček ne zanimaš in da mi pred tem še pusti kontakt in sliko svoje mamice, ki je še sigurno mlajša od 40 let, pa se imam namen ubit. Zato te bom le še enkrat vljudno pozval, da spraviš svojo posrano rit od tukaj ven, ker si do sedaj od vseh sodelujočih najmanj zanimiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na čigavo žalost? ...a na tvojo ?Na žalost vseh tistih, ki posedujejo inteligenco. Krava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja res si revcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo od sodelujocih pa je najbolj zanimiv??? Ti si mi toliko zanimiva, kot lanski sneg. Zato lahko tudi ti mirne duše odideš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 zdej kaperam.. on bi rd, da vsi mi pocrkamo od dovgaca ob njegovih komentarjih.. res si revcek.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo te je vprasal za mnenje o meni? Nihče, sem pa rade volje povedal, kar bi dalo inteligentnemu človeku neke vrste namig (da se pobere stran). Ti to očitno nisi, zatorej sem ponovno vrgel porcelan primitivni slonici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 si mogoce ugotovil, da bi mi vsi radi, da se poberes s tega foruma.. ja itak, da si. sej si najpametnejsi-kar je opazno tud na prvi pogled. no ampak vseeno se verjetno ne bos, ali pac? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 tale tema je polna sranja, ne pa porcelana.Ta tema je polna sranja ravno zaradi takih slaboumnih sralcev kot si ti. Včasih je za trenutek kdo povedal še kaj pametnega, pa ste jih neandertalci takoj preglasili s svojim sranjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 In kako se kaj počutiš ubilbse? že našu stolpnico? Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ma ce bi biv milijonar bi mu jo dav prov postavt nek na samem ob lj. pa sponzoreru bi vse kar bi rabu..kar bi si se zmislu.. tko pa..grem kr spat. sam ves ubilbise..za dobro provokacijo je potrebn met vsaj mal pameti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> odvisno od tvojih kriterijev, kaj je pametno in kaj ne. tvoji kriteriji, ubilbise, pa so taksni kot tvoji komentarji.Moji kriteriji ne določajo splošne inteligence, krava neandertalska. Moji komentarji pa so za razliko od tvojih genialni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kako se kaj počutiš ubilbse? že našu stolpnico? Ob taki pomoči množičnih neandertalcev, bi prej na lastno roko našel Dedka Mraza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 A kakšen most pa ne pride v poštev? Al pa prepad v hribih? Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.