Skoči na vsebino

Kje se nahaja..

ubilbse

Recommended Posts

• Komentarji 654
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx ne smetim...te samo dražim...ti pa peniš x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaj od "poberi svojo rit ven" (iz te teme) nisi zastopil, mali pederski usrane? A ti raste tumor na možganih, da ne razumeš, ali si že po naravi defekten?

ta drugo. cak, ja absolutno ta drugo. ves sem biv lih predvcerajsnim pr zdravniku (namrec jaz sem tud sumil, da je mogoce tumor), sam ni tumor. u glavnm ful me je ze skrbel kaj je narobe z mano :sori: pol pa hvala bogu tebe najdem. naslednic se bom raj kr takoj nate obrnu. a lahko kr po osebnem sporocilu? hvala za potrpezljivost in lp

ps. upam, da se cimprej spet kej slisva :inlove: xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>ta drugo. cak, ja absolutno ta drugo. ves sem biv lih predvcerajsnim pr zdravniku (namrec jaz sem tud sumil, da je mogoce tumor), sam ni tumor. u glavnm ful me je ze skrbel kaj je narobe z mano :sori: pol pa hvala bogu tebe najdem. naslednic se bom raj kr takoj nate obrnu. a lahko kr po osebnem sporocilu? hvala za potrpezljivost in lp

ps. upam, da se cimprej spet kej slisva  :inlove: xsrcbumx

Saj bi ti rekel, da se kot mali drekač odpravi spat, da me kot pederček ne zanimaš in da mi pred tem še pusti kontakt in sliko svoje mamice, ki je še sigurno mlajša od 40 let, pa se imam namen ubit. Zato te bom le še enkrat vljudno pozval, da spraviš svojo posrano rit od tukaj ven, ker si do sedaj od vseh sodelujočih najmanj zanimiv.

ma ce bi biv milijonar bi mu jo dav prov postavt nek na samem ob lj. :o|o: pa sponzoreru bi vse kar bi rabu..kar bi si se zmislu.. tko pa..grem kr spat. sam ves ubilbise..za dobro provokacijo je potrebn met vsaj mal pameti..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...