Todika 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 joj kok se vam ljubi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Za tebe eno malo gnidico...začetek novega parazitskega življenja Pediculus humanus var. capitis http://www.lunin.net/forum/uploads/post-1942-1126358291_thumb.jpgKončno tvoja slika. Čeprav nezaželena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj kok se vam ljubi Nam se vedno ljubi . Ljubi se še ti Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Zdaj bi bil pravi čas za kakšen pameten odgovor na moja vprašanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 (nekam je izginil moj post ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kako je že blo vprašanje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> kako je že blo vprašanje http://patentpending.blogs.com/patent_pending_blog/images/illiterate.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ne me basat Da premoreš smisel za humor pa ka si ti ja nor Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 o tenks.....butl js Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne me basat Da premoreš smisel za humor pa ka si ti ja norMe ne preseneča, da se ti zdi situacija tvoje nepismenosti humoristična. Preseneča me le, da te dedc in otroci tako prenašajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ja, pa res je. Sem ti že enkrat rekla, da jih sam vprašaj čemu je tako..Smešen se mi pač zdiš ti. In s svojimi izjavami blazno spominjaš na nekatere člane tule gor.Jaz pa zato, ker sem tule v službi in visim na netu, ker si pri bogu milem nimam kaj začet. Je pa tak lep dan(saj veš - mi iz kmetov znamo uživat v naravi). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz pa zato, ker sem tule v službi in visim na netu, ker si pri bogu milem nimam kaj začet.Lahko bi za spremembo začela delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 še en provokator... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko bi za spremembo začela delat.Res je. Lahko bi. Firma bi bila zelo vesela.Samo -ej -komu bi pa delila nasvete za učinkovit samomor. Ocky - ti bi rad skakal. Pol pač daj. Kaj pa z mostu? Ni nujno, da v kakšno reko. Tako boš sicer pristal - mogoče bolj trdo - pa ipak. Predstavljaj si samo pogled očividcev na mostu. oz. tistih ki bi te strgali gor Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> (nekam je izginil moj post )pa kaj je z vami folk???kaj mislis kam bi lahko izginil tvoj post?morda se je kdo infiltriral in sel tole zbrisat kot tamle nekje drugje!? poste lahko brisem sam jaz in tvojega nisem nobenga izbrisala.Tudi ce bi ga, sicer....Sam mi greste na zivce, ker tud kaze na neko zijalasto sklepanje...Morda sam nisi potrdil (kot imam jaz tule ravno odgovor tebi, nat, v dnevniku, neodposlan) itd. Mater ste dosadni s temle res... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 poste lahko brisem sam jaz in tvojega nisem nobenga izbrisala.Lepo da priznaš. Zdaj vem kam je izginila moja mentalna slika device. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, 'sem cakala', da se bos oglasil (sam zakaj bi ze prej razlagala, nataly ga pac nisem brisala, nihce drug ji ga pa ne more). Tvojega, ubilbse, pa SEM izbrisala enga v tejle temi. a misli kdo, da mam kake probleme s priznanjem tega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kaj skačeš? Preprosto mi ga ni objavilo. Nič nisem namigovala. In tudi ne sodelujem v kakršnem koli pranju perila tvojega.Post sem napisala(itak nič takega, da bi forum zaradi tega postal bogatejši in zanimivejši) potem pa vidim da ga ni gor. Pa kaj..naj se ubijem zdaj? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Tvojega, ubilbse, pa SEM izbrisala enga v tejle temi.Kakšno krivico mi delaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj skačeš? ker sem alergicna na tole.... veckrat na koga 'skocim' tkole... v tejle temi sem brisala en post z 'neprimerno' sliko.redko brisem. skoraj nikoli, no. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Pa kaj..naj se ubijem zdaj?Najbolje. Mogoče se potem meni ne bi bilo treba. Mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 dejte se še mal boksat no...ful zabavno Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbolje. Mogoče se potem meni ne bi bilo treba. Mogoče.Ne ti kar nadaljuj z zbiranjem poguma. ker o temle si že 12 strani nazaj razglabljal - še preden moja radovednost prikukala not. Marsa - ni kaj - škorpije ven skačejo - pomiga ena ali druga s prstkom pa druga plane (logično da vem, da ga nisi brisala....halooo) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 dobr zna pravocirat tale fant saj pravijo da je pravokacija kazalo inteligence.... in ubilbise verjetno dela doktorat na tej temi... (zbirka malih in velikih umov ) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jst mislim, da teb nau ratal najdt take stavbe, s katere se b fuknu. Pa glih danes imate samomorilci svoj praznik, pa b blo tuk lepu, če b se na ta dan ubu. Lahko pa prideš na dolensk, pa bom jst brane okol obrnu, ti se boš lahko pa s kozolca fuknu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.