ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Nism še nikol slišala, da nekdo sprašujePri tvoji smrkavosti me to sploh ne čudi, da še dosti stvari nisi slišala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ja, BI se načeloma strinjala z vsem, kar si napisala, če ne bi tip take svinjske odgovore talal vsem po vrsti. Sploh pa tistim, k so se šli res matrat in iskat lokacijo. Lej, vidm, da lohk s svojim 6. čutom al vatever dost zadaneš in ugotoviš določene stvari. A tuki čutš slučajno, da je tip resen? No, jst ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tastar, brez skrbi! človeka dobesedno razcefra tisti dno točno na novo leto 2000 se je vrgel en fant z gradu in od njega praktično ni ostalo nič, pobirali so ga po kosih tko, da boš 100% umru Pa, če ti je želja...ti bova s Seal-om stala ob strani, te lahk porineva, da boš mal dlje odletel...pol pa še sam padec ti preostane & nice razgled ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tastar, brez skrbi! človeka dobesedno razcefra tisti dno točno na novo leto 2000 se je vrgel en fant z gradu in od njega praktično ni ostalo nič, pobirali so ga po kosih tko, da boš 100% umru Že že. Vendar mora bit prosti pad pred trdim pristankom res "prosti". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj počasi bomo pa še nekam prišli. Če ne dlje, pa vsaj do razumevanja prvih nekaj vrstic začetka te teme. ves zakaj, ker je ena super lokacija... pri Puli, v nekih zlatnih stenah al nekaj tacga!!! tist pa je!!! nek kanjon tak, zelo ozek, in TOOOOOLK visok, blazota!!!nikol nisem imela strahu pred visino, od tedaj ga pa skor kar mam...eni so se tud ubili ze tam, ko so na glavo dol skakali (saj se da, sam je tko ozko, pa skale na drugi strani, da je velika verjetnost da v skale priletis, tako da to so bile take malce prevec nore, adrenalinske fore, grozotno, sam ni se dal drugac v vodo prit, sam kaksno pa je bilo morje tam!! cist lepo za umret! sam tiste skale so grozne.... uhh :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 kaj pa ce je vse res?da clowk trpi, res pred samomorom?Mu naj se jaz gnojnico na glavo zlijem, ko ga itak ze lajf zajebava?mal cloveskega nekega... pristopa v tem norem svetu nic ne skodi. Hvala za razumevanje in sočutje. No, zdaj pa kar k pametnejšim in boljšim odgovorom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že že. Vendar mora bit prosti pad pred trdim pristankom res "prosti". mater ni čudno,da se hočeš fentat, sej si totaln komplikator! s tabo more bit pa res težko pa velik sreče pri tvojem podvigu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa, če ti je želja...ti bova s Seal-om stala ob strani, te lahk porineva, da boš mal dlje odletel...pol pa še sam padec ti preostane & nice razgled ! Podobno ponudbo sprejmem le pod pogojem, da me odrešiš s pištolo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Zdajle enkrat bodo imel na Počku slovenski topničarji vajo. Pejt tja pa se na konc cevi used, pa te bo čist razčefukal. Pa še užival boš, ko boš imel nekaj trdga u rit, peder pederski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dej Pika Pikica ti si pa prou ena težka baba!!! če te tip mot, ga ne brat pa mu dej mir, ne pa da se z njim obremnjuješ in kravžaš živce! tip ma pač problem, ne najde idelane točke za svoj uboj, treba mu pomagat tko k vsem ostalim, če pa teb to ni prou se pa spoku v druge teme! Joj,če bi me kdo drug spluvu, bi se mogoče še mejčkn zasekirala. K pa ti to rečeš, se pa lohk sam smejem. V bistvu ti lohk na to odgovorim z enim tvojim stavkom: če že dolg nisi fasu, se ne name zdirat! <{POST_SNAPBACK}>Pri tvoji smrkavosti me to sploh ne čudi, da še dosti stvari nisi slišala. Ja, priznam, res sem še smrkava in ogromen stvari se morm še naučit. In to me veseli, ker rada spoznavam nove stvari. Mogoče bom clo enga dneva odkrila popoln plac za tvoj samomor, sam ti ga iz žlehtnobe zanalašč ne bom izdala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mater ni čudno,da se hočeš fentat, sej si totaln komplikator! s tabo more bit pa res težko pa velik sreče pri tvojem podvigu Torej, tudi od tebe ne bo nobene koristi. Gremo naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej, tudi od tebe ne bo nobene koristi. Gremo naprej. ej tastar ne obupat nad mano, bom še mal premislu pa ti povem, deal? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 V bistvu ti lohk na to odgovorim z enim tvojim stavkom: če že dolg nisi fasu, se ne name zdirat! Ne verjamem, da ima Seal željo zarad tebe pristat v zaporu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> A tuki čutš slučajno, da je tip resen? No, jst ne. to mi je vseen.a ti vidis, da je tip srecen, zadovoljen?no jaz ne, ZATO se ukvarjam... najbrz... pravzaprav, saj je vseeno, pac... mal se pojavljam, 'sodelujem' v tejle temi. ce je kdo v tezavah (kar nekdo, ki pravi da je tik pred samomorom, je), pac 'pomagam' po svojih moceh. in to so 'moje moci'.tokle spravim sam skup. kot sem rekla - ce se pa zeza, pa ni moja stvar.kaj pa ce se ne?zakaj nekaj vedno sklepamo?aha, ti si pa ziher ta pa ta - in vohunimo, aha, si bil ze tam in tole..kaj me briga, jaz ne maram vohunjenja in ne vohunim... ne namigujem, vcasih pa tud jaz kaj prehitro sklenem...sam ce pa na tvoj racun, pa nikomur ni kul (pa ceprav kao vskemu dol visi, kaj si drugi mislijo).ce bi mu blo cist vseen, tud ubilbse-ju, ne bi pisal tule, kot tud sama ugotavljas. mislim kaj je zdaj?kaj mene prepricujes?saj mi je jasnih ene... hm, ene par pac variant, lohk so pa tristopetdesete. a ves...torej, rajs sprejemam... takega kot pac je... me ne bo konc zato....saj nikomur nic noce... tule mal renchi pa se jezi v svoji temi v mislih.... pa kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ma, u iber si prjazna. Jst prehit zgubim živce, če mi en tkole serje. :xx!: Bad temper, I guess. Še najbl me to mot zato, ker se mi zdi življenje ful neki vrednega. Sej vem, da je tvoja stvar, kaj z njim nardit. Sam tale mi deluje, k da ma vsega polno rit. Zdej si pa predstavli, da tole bere nekdo, k je pa res obupan in se bo šel na enga od opisanih načinov fentat. Ja, sej vem, spet ''njegov'' problem. Sam, a je treba tega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, u iber si prjazna. Jst prehit zgubim živce, če mi en tkole serje. :xx!: Bad temper, I guess. Še najbl me to mot zato, ker se mi zdi življenje ful neki vrednega. Sej vem, da je tvoja stvar, kaj z njim nardit. Sam tale mi deluje, k da ma vsega polno rit. Zdej si pa predstavli, da tole bere nekdo, k je pa res obupan in se bo šel na enga od opisanih načinov fentat. Ja, sej vem, spet ''njegov'' problem. Sam, a je treba tega? Živčnih ljudi ni na svet. To so samo žleht Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 ce je kdo v tezavah (kar nekdo, ki pravi da je tik pred samomorom, je), pac 'pomagam' po svojih moceh. in to so 'moje moci'.tokle spravim sam skup. To je en velik nič. saj nikomur nic noce... tule mal renchi pa se jezi v svoji temi v mislih.... pa kaj.Mogoče pa le provociram, ker se sam sebi zdim pametnejši od vseh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam, a je treba tega? zgleda da je, ce se dogaja. Nisem tok zlo prijazna oz. ne gre za prijaznost v bistvu sploh....gre za.... kaj jaz vem, ce ze ne razumevanje, pa za... kaj jaz vem, sprejemanje, v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je en velik nič.Mogoče pa le provociram, ker se sam sebi zdim pametnejši od vseh. bravo sm vedu,da nis mali um Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je en velik nič. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zgleda da je, ce se dogaja. Pika Pičkica bo spremenila svet. Takoj ko zajaha sani od dedka mraza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ubilbse 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bravo sm vedu,da nis mali um Fantazirajo dovolj že babe, ni še tebi treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika Pičkica bo spremenila svet. Takoj ko zajaha sani od dedka mraza. Ja, ti se boš pa še prej fuknu dol z WTC-ja v New Yorku! <{POST_SNAPBACK}>Fantazirajo dovolj že babe, ni še tebi treba.Joj, kaj pa zdej, Seal, k te je spluvu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fantazirajo dovolj že babe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fantazirajo dovolj že babe, ni še tebi treba. o pičku mater, a sm spet zafantaziro??? jebiga sm baba ratu, preveč se s piko pičkico družm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.